Poliţiştii din Argeş încalcă legea

# Aceştia „uită”, constant, să îşi declare averile. Spre sfârşitul anului trecut am publicat un material ce făcea referire la declaraţiile de avere şi interese ale poliţiştilor din Argeş, declaraţii ce sunt de negăsit. La vremea aceea am discutat cu un reprezentant al Poliţiei Argeş, Folea Laura fiind purtător de cuvânt în perioada aceea. Doamna Folea Laura ne-a asigurat că vor fi publicate în curând pe site-ul poliţiei Argeş, motivul întârzierii fiind scannerul poliţiei care nu face faţă pentru că declaraţiile poliţiştilor au multe pagini, probabil sunt direct proporţionale cu averea domnilor poliţişti.
Au trecut aproximativ 8 luni de la această discuţie, iar declaraţiile de avere şi interese ale poliţiştilor din Argeş, conform Legii 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţiilor publice, sunt de negăsit.
Nu ştim din ce cauză nu au fost publicate până la ora actuală, pentru că varianta cu scannerul nu mai este plauzibilă fiind o perioadă de circa 8 luni de când ni s-a dat această explicaţie. Curioşi fiind am sunat din nou la Inspectoratul de Poliţie Argeş pentru a mai cere detalii cu privire la acest subiect, dar de data aceasta am vorbit cu domnul comisar şef, Dinu Dănuţ, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
,,O să iau legătura cu cei de la resurse umane şi de la informatică şi o să văd ce spun ei, probabil o să le pună cât de curând”, ne-a declarat domnul Dănuţ Dinu (foto).
Se pare că pentru domnii poliţişti nu este valabil sloganul: ,,unde-i lege nu-i tocmeală”, pentru că legea pentru ei se pare a fi nesemnificativă, iar vestitul ,,şlagăr”, mult auzit prin media, cu declaraţiile de avere se pare că nu a ajuns şi la poliţiştii din Argeş.
Curios este faptul că faimoasa şi controversata autoritate a statului, Agenţia Naţională de Integritate,  nu se autosesizează, dar probabil nici pentru membrii autorităţilor de control nu există aceeaşi lege pentru toţi...     Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea