Un campion mondial, premiat cu 10.000 lei de Primăria Pitești

În şedinţa Consiliului Local Piteşti, din luna august, primarul Cornel Ionică şi consilierul Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, i-au premiat pe judoka Eduard Şerban şi pe antrenorul Valentin Ioniţă. Titlul de campion mondial a fost obținut de tânărul sportiv în 2017 dar pentru că nu au existat bani prevăzuți în acest sens de către municipalitate, premierea s-a făcut în acest an. „Mai bine acum decât niciodată”, a fost și replica consilierilor locali prezenți la ședință.

FC Argeş a răsplătit performanţa aşa cum se cuvine!

Sportivul legitimat la clubul municipalității a reuşit anul trecut să devină campion mondial de cadeţi, la categoria 90 kg. La competiţia găzduită la Santiago de Chile, judoka alb-violet a reuşit să învingă în finală un sportiv din Japonia, ţara de origine a judoului. Rezultatul obţinut de Eduard Şerban este cea mai mare performanţă din ultimii ani obţinută de oraşul nostru la sporturile individuale. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără susţinerea financiară oferită de municipalitate care acum un an şi jumătate, la propunerea consilierului Cristian Gentea, a decis să sprijine financiar cei mai buni sportivi de la secţiile de judo, atletism şi box pentru ca aceştia să nu mai fie nevoiţi să plece la alte cluburi când ajungeau la vârsta senioratului. Eduard Şerban a fost recompensat de Primăria şi Consiliul Local Piteşti cu suma de 10.000 de lei, în timp ce antrenorul său, Valentin Ioniţă, a primit 5.000 de lei. Primarul Cornel Ionică şi Cristian Gentea au dat asigurări că toate rezultatele sportive de excepţie vor fi premiate aşa cum se cuvine.
„În urma hotărârii Consiliului Local am hotărât să aprobăm un premiu de 10.000 lei și o diplomă de excelență pentru recunoașterea meritelor sportivilor noștri. De asemenea antrenorul său a fost premiat cu 5.000 lei”, a precizat primarul Cornel Ionică care a fost completat de consilierul local Cristian Gentea. „Anul trecut nu am avut bani alocați și a fost premiat în acest an. Ca președinte al Consiliului de Administrație al FC Argeș am fost atent și la evoluția anterioară a sportivului, iar rezultatele lui au fost pe măsură”, a precizat Gentea. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea