Fost baschetbalist la Piteşti, „Faimos” la Exatlon

10 concurenți-vedete și 10 oameni obișnuiți au intrat în lupta pentru premiul de 100.000 de euro în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Exatlon România, de la Kanal D. Producția a debutat la postul TV pe 29 august. Printre concurenţi se află şi Adrian Tudor, fost baschetbalist al Piteştiului. Tudor este căsătorit la Piteşti, fiind legat sufleteşte de oraşul nostru.  În 2015, baschetbalistul a ajuns la BCM U Piteşti, aici unde a evoluat până în 2017.
Adrian Tudor (Blidaru) este jucător profesionist de baschet. Acesta a reprezentat echipa națională a României la calificarea Eurobaschet din 2015. De altfel, el a activat în cariera sportivă la mai multe cluburi precum CSS Constanța, Farul Constanța, CSU Cuadripol Brașov, CSU Ploiești, CS Otopeni, Târgu Mureș, Steaua București, BCM Pitești. Adrian Tudor e din Constanţa, unde a şi început să joace baschet. “După trei luni, am vrut să mă las. M-am apucat, practic, pe la 10 ani, dar m-am mai lăsat o dată din cauză că eram prea mulţi copii, vreo 80, şi nu mi-a plăcut, până s-a făcut selecţia. Nu jucam pe un post anume, ci pe tot terenul. Apoi, opt copii de la şcoala mea au fost aleşi pentru Şcoala Sportivă. Atunci am câştigat campionatul naţional pe şcoli şi a început cariera mea”, povestea acesta.

Poveste de viaţă emoţionantă

Când nu făcuse nici 13 ani, pentru acesta a început drama. “Mama a avut ciroză la ficat, a dat în pancreatită, timp de cinci ani de zile a fost sub tratament, prin spitale, a avut operaţii, a fost destul de greu. A făcut o infecţie şi a murit, iar după şase luni, aproape un an, tata n-a mai rezistat şi s-a spânzurat. Şi de atunci am fost doar cu sora mea, care e mai mare decât mine”.
La 14 ani a început să să joace baschet în Divizia B: “Braşovul a promovat, iar oamenii mi-au făcut o ofertă. Au venit la mine acasă, mi-au pus contractul pe masă. Eu nu aveam 18 ani şi nu puteam să semnez, dar am avut o discuţie cu tutorele, care era mătuşa mea, şi am ajuns la concluzia că este mai bine să mergem la Braşov, să încercăm...”.
După numai un sezon sub „Tâmpa”, a fost remarcat de Asesoft Ploieşti, unde a ajuns la 17 ani. Iar de aici a început succesul său.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea