Lansare de carte despre Dacia, acasă la Mioveni!

Mioveni! Se deschide „Poarta 3”! De 50 de ani, Dacia este în inimile tuturor românilor, motiv pentru care, miercuri, 5 septembrie, fanii brandului auto autohton, mai tineri ori mai bătrâni, cei are au scris istoria automobilului românesc fie din secțiile uzinei, fie de la volan, sunt invitați să participe la consemnarea unei noi file a volumului de cursă lungă numit DACIA - marcat prin lansarea cărții "POARTA 3 - mașina cu nume de țară" – autor publicistul  Nicolae Badiu. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Centrul Cultural Mioveni.
Prin această carte poți să faci un salt fascinant în timpul istoriei Dacia. După o amplă documentare, Nicolae Badiu a adus pe piaţă acest volum care cuprinde poveşti, amintiri originale şi picanterii de la Uzina Dacia, acolo unde a fost şeful echipei de comunicare.
Despre scriitorul cărții, academicianul Gheorghe Păun îl caracterizează astfel: „Nicolae Badiu scrie din interior cu dragoste și luciditate, critic-acid uneori, cu umor și înțelegere totdeauna, cu eleganță și acribie”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea