Pe 9 septembrie, distracție și voie bună la Ziua Comunei Băiculești

Primăria și Consiliul Local al Comunei Băiculești organizează duminică, 9 septembrie, cea de-a VII-a ediția a Zilei comunei. Manifestările organizate cu prilejul Zilei Comunei Băiculești vor începe de la ora 11.30. Locurile de desfășurare ale evenimentelor vor fi ținute la Monumentul eroilor – Tutana și la Stadionul Comunei Băiculești.
Primarul Niculaie Dragnea (foto) anunță că programul manifestărilor se va desfășura astfel:
- la Monumentul Eroilor- Școala Tutana, între orele 11:30-13:00 - deschiderea festivității - slujbă religioasă cu sobor de preoți, depunere de coroane, acordare de diplome familiilor eroilor din Primul Război Mondial;
- pe Stadionul Comunei Băiculești, între orele 13:30-15:00: acordarea diplomelor de recunoștință familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, acordarea de diplome elevilor premianți de gimnaziu, din cadrul școlilor din comuna Băiculești. Apoi, între 15:00-20:00, se va susține un frumos program artistic, iar seara de la ora 20:00 va fi organizat tradiționalul foc de artificii.
Toți cetățenii din Băiculești și din localitățile limitrofe sunt invitați să participe la ziua comunei.  Edilul Niculaie Dragnea promite locuitorilor o petrecere plină de distracție și voie bună.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea