Eveniment de amploare la Lunca Corbului

# Locația generoasă, a târgului săptămânal, s-a dovedit neîncăpătoare pentru a găzdui Ziua Comunei
Deși au început ploile de toamnă, week-end-ul trecut a fost frumos, fix cât să găzduiască un eveniment de amploare, devenit tradiție. Sute, poate chiar mii de oameni au sărbătorit, alături de autoritățile locale, ziua comunei sâmbăta trecută, pe data de 8 septembrie, de Sfântă Măria Mică.  Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare cu prilejul zilei comunei, eveniment ce a adunat o mulțime de doritori de petrecere și voie bună, atât din localitate, dar şi din întreg judeţul. Locația târgului săptămânal, din apropierea Șoselei Naționale Pitești-Slatina, s-a umplut, încă de la orele prânzului, cu comercianții care s-au pregătit de primirea oamenilor. După amiaza, pe o vreme frumoasă, parcă după sufletul organizatorilor, spațiul, unul generos, s-a umplut până la refuz. Totul a fost reușit, oamenii s-au bucurat de un spectacol de zile mari, au băut un suc sau o bere și au mâncat câțiva mititei.
Nu au lipsit, nici în acest an, personalitățile venite, tocmai de la capitala județului, să onoreze evenimentul. Reprezentanții Consiliului Județean, ai Prefecturii, senatori, deputați, directori de deconcentrate, primari, viceprimari, ba chiar grupuri ale partidelor politice, cu toții au fost să facă o baie de mulțime la Lunca Corbului.
Primarul Gheorghe Drăgan nu a uitat nici în acest an să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie .Ansamblurile de căluşari din Lunca Corbului, Stolnici, Bârla și Hârsești nu au lipsit nici de data aceasta, oferindu-le celor prezenţi un frumos spectacol de jocuri populare.
Edilul comunei, Gheorghe Drăgan, împreună cu Consiliul Local, le-a făcut o surpriză deosebită cetăţenilor din comună prin organizarea acestui eveniment, care s-a dovedit un real succes, datorită programului deosebit semnat  Caravana lui Axinte, în cadrul căreia invitaţii au avut parte de recitaluri de excepție oferite de Alin Oprea (trupa Talisman), Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cristi Dules, Vacanța Mică, Nicu Albu, Ștefan Tudorache, Julia Jianu.
Un eveniment frumos, pe o vreme frumoasă. Felicitări organizatorilor!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea