Baschetbalistul de la Pitești – eliminat la Exatlon

# Adrian Blidaru – așteptat la aeroport de prietenă și copil

Adrian Blidaru, fost baschetbalist al Piteștiului, a fost eliminat de la Exatlon. Acesta a intrat în duelul decisiv pentru rămânere în competiție cu fotbalistul Cristian Pulhac.
Fostul baschetbalist a încheiat rapid aventura de la Exatlon. „Vreau să le mulțumesc tuturor pentru mesajele primite, pentru mesajele de susținere și încurajare. Sunt recunoscător pentru faptul că am făcut parte din echipa faimoșilor, sunt recunoscător pentru faptul că am luat parte la acest show minunat. Vă spun sincer că mi-a fost dificil, mi-a fost greu, totul este fizic, dar și psihic foarte mult. Aventura mea se încheie acum, aici, însă eu voi susține acest show din fața micilor ecrane și sper ca cel mai bun să câștige” a spus Blidaru.

Așteptat de prietenă și copil – la aeroport

Odată eliminat, Adrian Blidaru a revenit acasă, iar la aeroport a fost așteptat de actuala prietenă din Pitești, dar și de copilul său din precedenta căsătorie. „Am plâns de fericire că vine acasă, am fost foarte emoționată și abia așteptam să îl văd. M-am bucurat că a luptat pana la capăt", a fost prima reacție a Valentinei Dobrescu, iubita baschetbalistului. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea