Liderii USL Argeş, tot mai siguri de câştigarea alegerilor

În cadrul conferinţei de presă a USL Argeş, liderii respectivei alianţe s-au arătat convinşi de câştigarea alegerilor. Florin Tecău:,,Am văzut şi eu ultimele sondaje. Faptul că şi în judeţele cu liderii de Consiliul Judeţean ai PDL, USL are peste 55% din intenţiile de vot, arată clar că actualii guvernanţi nu mai au nicio simpatie în rândul electoratului. În Argeş, dacă ar fi alegeri acum, PDL nu ar mai exista”, a precizat vice-preşedintele CJ Argeş.

Tecău a mai adus în discuţie şi problema Spitalului Călineşti care de altfel îi vizează atât pe pacienţi cât şi pe angajaţii acestui spital, ce nu au mai primit salariile de trei luni. ,,Este foarte trist ce se întâmplă cu acest spital, ca de altfel şi cu celelalte. În joc nu e vorba numai de viaţa pacienţilor, ci şi a celor care au lucrat acolo. Ajutoarele sociale pe care le-am dat au fost primite cu lacrimi în ochi de cele 50 de femei care nu mai au pe nimeni. Guvernul acesta nu dă doi bani pe viaţa oamenilor”, a declarat Florin Tecău.
Încrezător, de altfel, în şansele pe care le are USL la ora actuală, s-a arătat şi prim-vicepreşedintele PC Argeş, Dănuţ Bulf, care a precizat că şi preşedintele Traian Băsescu, prin declaraţiile lui, este convins că PDL a pierdut puterea. Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea