Ducele de Albota despre Dumitru Voicu: „Omul e dus cu capul!”

# Președintele PSD Argeș și primarii din județ, reacții acide la adresa edilului de la Micești

”În România au mai rămas doar bătrânii, bețivii și puturoșii", aceasta este declarația spusă cu nonșalanță de primarul comunei Micești, Dumitru Voicu, la întâlnirea, de la Consiliul Județean Argeș, cu ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero. Vizita ministrului în Argeș a avut ca scop promovarea campaniei “Informare acasă! Siguranță în lume”, rolul ei fiind o informare cât mai corectă a românilor în ceea ce privește drepturile pe care le au în statele membre ale Uniunii Europene.

La întâlnirea cu pricina, Dumitru Voicu, edilul comunei argeşene Miceşti, a ieșit în evidență cu o declarație jignitoare la adresa tuturor românilor din țară. „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”, a mai susținut primarul Voicu în timpul întâlnirii. Reacția oamenilor la cele spuse de acesta a fost una virulentă. Nu știm în care categorie se încadrează și domnia sa, dar am lăsat colegii săi de partid să-l „catalogheze”.

Bebe Ivan: „El e primar de șapte stele… ca Alexandrionul grecesc!”

De departe, cel mai revoltat de cele spuse de edilul de la Micești a fost Bebe Ivan, primarul de la Băbana: „Este… dus, cine nu-l cunoaste chiar îl crede!”, a precizat acesta pe Facebook la o postare. Văzând reacția acestuia pe rețeaua de socializare am stat de vorbă mai pe larg cu primarul de la Băbana pe acest subiect.
”El întotdeauna când jignește pe cineva spune că este un pamflet. El e primar de șapte stele… ca Alexandrionul grecesc. Când am venit în PSD, el zicea că noi cei care am venit acum în partid trebuie să avem ciocul mic vreo 7 ani. Tac din gură pentru că de abia au trecut trei ani, mai am patru. Înseamnă că mai trebuie să candidez o dată ca să pot să-mi spun cuvântul și să mă iau de cei care îl țin în brațe. Să știți că este pamflet ce zic eu de el (râde)!”, spune Bebe Ivan.

Ion Dumitru: „Eu cred că se referea la el pentru că e un puturos”

O reacție la cele spuse de primarul Voicu de la Micești a avut și Ion Dumitru, edilul de la Albota.
”Colegul poate se referă la el personal. Nu poți să faci o declarație d-asta în care să incriminezi mai mulți oameni și în care să spui despre ei că sunt bețivi, puturoși sau leneși. Omul e dus cu capul. E o declarație nefericită, dar cred că la el se referea pentru că el e un puturos. Lui îi e lene să se și bărbierească”, ne-a precizat primarul de la Albota.

Valeca, președintele PSD Argeș: „Anumiți oameni ca să fie interesanți spun prostii”

Declarația jignitoare spusă de primarul de la Micești a fost comentată și de președintele organizației județene a PSD, senatorul Șerban Valeca. „E o prostie. Anumiți oameni ca să fie interesanți spun prostii!”, a precizat și senatorul.

Dumitru Voicu este membru PSD şi primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, edilul a mai provocat un scandal de proporții după ce a accidentat un poliţist local. Primarul l-a lovit cu maşina după ce omul legii i-a atras atenţia că a intrat pe interzis. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea