Pentru că nu sunt în stare de (o) opoziție reală, liderii PNL se îmbulzesc pe la mitingurile organizate de alții

PNL este un partid mare și tare ... mic. Nu este în stare - prin liderii săi, desigur - de (o) opoziție reală. Nici măcar în momentul de față, când au motive să strige, când PSD-ul este descoperit, tot din cauza unor lideri slabi, când marele partid roșu este măcinat de lupte interne. Nu. PNL-ul abia mai respiră pe facebook. Între timp, la ultimele alegeri, au pierdut orașele Ștefănești, Câmpulung și Curtea de Argeș în favoarea unor comune nesemnificative din punct de vedere al numărului de electori. Foștii lideri județeni, Iani Popa și Dan Bica s-au autopedepsit cu două fotolii de parlamentari, primul de senator, iar al doilea de deputat.

După care Iani Popa, cel care susținea cu voce tremurândă că este liberal pe veci, a plecat spre ALDE, organizația Constanța. Partid lipit, după cum se știe, de mult-hulitul PSD.

Miuțescu, venit pe turnantă, a reușit să se întoarcă, în pole position, pentru organizația județeană. Luând, ca ajutoare de nădejde, o nouă, dar mult prea veche garnitură politică. Cu care țopăie pe la mitingurile organizate de alții, că organizate de ei... nu se pune problema. Și apoi postează pe Facebook. Redăm una din aceste postări, cu mențiunea că vine... cu o lună întârziere față de data desfășurării mitingului.

Adrian Miuțescu:  ”Sunt suficiente elemente ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat. Sunt sigur că vor ieşi informaţii despre faptul că s-au finantat din extern aceste proteste, că au fost organizaţi tip paramilitar, că au vrut să ocupe prin violenţă sediul Guvernului şi au provocat permanent jandarmii.
Acestea sunt elemente ale unei tentative de lovitură de stat.
Am fost prezent la mitingul din data de 10 august, alături de mai mulţi colegi din PNL Argeş.
Noi am fost acolo ca persoane fizice, ca oameni nemulţumiţi de modul cum înţelege acest guvern să conducă ţara.
Nu ne-a organizat nimeni paramilitar. Şi nici nu am fost plătiţi din străinătate.
Oricine a venit la acea manifestaţie publică înţelege că declaraţia lui Dragnea este o enormitate, acolo au fost oameni normali care nu mai suportă stagnarea, sărăcia şi sfidarea.
Cine să ne plătească?
Cine să ne organizeze paramilitar?
Liviu Dragnea seamănă cu Ion Iliescu, la mineriade, când spunea că manifestanţii sunt golani, sunt fascişti, că sunt plătiţi cu dolari din exterior.
Vă mai amintiţi? Este incredibil că acest Liviu Dragnea a întors România în 1990. Dacă vrem să ajungă România, vreodată, să se asemene cu celelalte ţări europene, va trebui ca românii să nu mai voteze cu PSD. Iată unde ne-a adus acest partid!”

Alte realizări? Nu prea. O echipă plimbată, ca pe moaște, pe la zilele de comună. Mai băgați în seamă, dar, mai ales, mai nebăgați în seamă. Ca și PNL-ul în ansamblu. A… și pe facebook, obsesiv, îndemnul președintelul partidului, liniștitul Ludovic Orban, care îndeamnă alegătorii să dea o mamă de bătaie PSD-ului la europarlamentare. Pentru ca să se ducă ei la Bruxelles…S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea