Firma lui Nicolescu se bate cu Poliția Argeș. Și câștigă!

S-a scris mult, în ultimii ani, despre  conflictul de interese semnalat de Agenția Națională de Integritate în privința raporturilor comerciale dintre firmele controlate de Constantin Nicolescu, pe de o parte, și instituții din subordinea, autoritatea sau subordonarea Consiliului Județean Argeș - instituție al cărei președinte era acesta – pe de altă parte.
Iată însă că, acum, când Nicolescu a ieșit din zona conducerii forului județean amintit, una din firmele sale (e vorba de S.C. AUTOPRO MOND S.A., sau, pentru mulți, Service Dacia Bascov) reușește să se bată, pe palier comercial, cu Poliția Județeană Argeș. Este vorba de o licitație organizată de Poliție, licitație la care s-a înscris și Service Dacia Bascov.
Este vorba de Anunțul de participare numărul 182852, prin care autoritatea contractantă solicită ”Servicii de reparare/revizie tehnică a autovehiculelor/motocicletelor/motociclurilor din dotarea I.P.J. Argeș: Reglat direcții; Testare sistem frânare; Testare amortizoare; Înlocuire kituri distribuție și pompe apă; Înlocuire kit ambreiaj; Revizii tehnice; Reparații accidentale.”
S.C. AUTOPRO MOND S.A. s-a înscris în procedură pentru primul lot, ”Lot I – Servicii de reparații/revizii tehnice ale autovehiculelor de producție indigenă  în afara garanției . Acord-cadru = min. 306 - max. 3053 intervenții. ”
Într-o primă fază, firma lui Nicolescu a fost descalificată din procedură, în favoarea altor doi concurenți. Doar că… Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), în urma reclamației formulate, admite obiecțiile ridicate și obligă Inspectoratul Județean de Poliție Argeș ca, în termen de 10 zile, să reia procedura de la un punct anterior, cu reevaluarea ofertelor tehnice și financiare ale concurenților. Decizia CNSC poate fi, și ea atacată, dar numai în instanță.
Deci, firma lui Nicolescu câștigă o primă bătălie cu Poliția Județeană. Despre soarta războiului... vom reveni!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea