Situație inedită! Comuna Băbana a rămas fără asistați social, dar și fără forță de muncă

Edilul din Băbana se confruntă cu o situație inedită. În comuna gospodărită de Bebe Ivan nu mai sunt asistați sociali, însă nici nu mai există forță de muncă.
Situația este privită de edil în două feluri. Pe de o parte, Bebe Ivan se bucură că nu mai are asistați sociali, iar astfel comuna nu este privită precum una a asistaților sociali. Însă, pe de altă parte, edilul a rămas fără forța de muncă. Asistații veneau lunar și munceau o serie de zile. Acum, primarul Bebe Ivan (foto) trebuie să își punăceilalți angajați la munca de zi cu zi din localitate.
„Este o situația surprinzătoare. Am avut 82 de asistați sociali, deci un număr considerabil... Mai avem doar patru asistați sociali. A venit această lege prin care nu mai poți refuza un loc de muncă, iar astfel oamenii au trebuit să meargă să lucreze. Înainte veneau la primărie să își facă zilele de lucru, acum nu i-am mai văzut și să știți că acest lucru se simte” spune edilul Bebe Ivan.
În această situație, rămas fără asistați sociali, edilul Bebe Ivan trebuie să pună la muncă alți angajați ai primăriei. De exemplu, electricianul și șoferul de la Băbana fac de toate.
”Poate părea ciudat, însă cu electricianul și șoferul – șoferul care este doar pe fișă trecut fac de toate. Mă refer la drumuri, la cosit buruieni, chiar și la munca pentru construirea sălii de sport. Nu avem ce face, angajații deja s-au obișnuit de luna aceasta, iar alte dosare de ajutor social nu au mai venit, deci trebuie să ne gospodărim cu actualii angajați așa cum putem mai bine” a mai declarat edilul de la Băbana.A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea