“Săptămâna Europeană a Sportului”, sărbătorită la Şcola Gimnazială „Negru Vodă” din Piteşti

Cu zâmbetul pe buze, așa au sărbătorit 80 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr 12 „Negru Vodă” “Săptămâna Europeană a Sportului”. Unitatea școlară din cartierul Trivale, condusă de directorul Aurelian Costache, a luat parte la această manifestare prin care se încearcă promovarea sportului şi a activităţii fizice. Și totul a fost o reușită, dovadă fiind chipurile vesele ale copiilor, care s-au jucat, au dansat și au făcut mișcare pe terenul de sport al școlii, sub atenta coordonare a profesorului de educație fizică și sport Andreea Popescu, organizatorul activității, dar și a educatoarelor sau învățătoarelor prezente la fața locului.
„Au participat în jur de 80 de copii. Cei mici au luat parte la diferite jocuri cu mingea, cross, ștafetă sau dansuri. Copiii au primit diplome de participare și s-au simțit foarte bine”, a precizat Andreea Popescu, profesor de educație fizică și sport în cadrul Școlii Gimnaziale „Negru Vodă” Pitești.
În perioada 23-30 septembrie s-a desfășurat “Săptămâna Europeană a Sportului”, proiect finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, cofinanţat de Programul Erasmus al Uniunii Europene, Ministerul Tineretului şi Sportului şi coordonat de Federaţia Română Sportul pentru Toţi. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea