Soția deputatului Andrei Gerea obligată de instanță să plătească 12 milioane de lei pentru firma pe care a băgat-o în faliment

Luni, 17 August 2020 22:02

# Aceasta a declarat apel împotriva sentinței # Gerea - moștenire de 200.000 de euro, în acest an

Faliment cu cântec pentru firma familiei Gerea – Valahia Investments SRL Piteşti, fost dealer local/regional HONDA. Ayten Guler, soția deputatului argeșean Andrei Gerea, a fost obligată să plătească aproximativ 12 milioane de lei printr-o decizie judecătorească. Pe 18 iunie, Tribunalul Specializat Argeș a admis cererea de atragere a răspunderii pentru intrarea în insolvenţă a societății și a obligat-o, printr-o decizie executorie, pe Ayten Guler Gerea (fost administrator al firmei) să aducă la masa credală a debitorului suma de 11.883.147,41lei.

Ionuț Moșteanu: „Vom face din Pitești un oraș din care niciun tânăr să nu mai vrea să plece”

Luni, 17 August 2020 14:05

 

 

Deputatul Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS la Primăria Pitești, a depus luni, 17 august, dosarul de candidatură. Astfel, Moșteanu a intrat oficial în cursa pentru Pitești. „Aceasta este echipa care va schimba acest oraș. Îl vom moderniza, îl vom face un oraș european, un oraș în care să ne placă să îmbătrânim cu toții și din care niciun tânăr să nu mai vrea să plece”, a precizat Moșteanu, după lansarea candidaturii sale.

USR PLUS are candidați în 85 dintre cele 102 localități din Argeș. „Avem 85 de localități din Argeș în care Alianța USR PLUS are candidați. Le mulțumesc colegilor mei pentru munca de teren depusă în acești ani.”, a mai adăugat Moșteanu.

 

Argeșul, locul ȘASE pe țară în infracțiuni privind tăierea ilegală din păduri

Luni, 17 August 2020 13:41

Un număr de 1.052 de dosare penale au fost deschise pentru tăieri ilegale în pădurile României, în primele şase luni ale anului, potrivit Ministerului Mediului.
Conform raportului de control, judeţele unde au fost identificate cele mai multe infracţiuni din România şi au fost încheiate cele mai multe dosare penale sunt: Braşov (131 de dosare), Cluj (95), Bacău (72), Covasna (71), Timiş (68), Argeş (61) şi Mureş (58).

Cinci primari argeșeni au fost confirmați cu COVID-19

Luni, 10 August 2020 23:12

# Edilii de la Valea Iașului, Brăduleț, Slobozia și Pietroșani - externați, iar cel de la Mălureni, încă în spital

# Petre Funie: „Am stat două săptămâni și două zile în terapie intensivă” # Nicolae Barbu: „Atât eu, cât și soția am fost depistați cu COVID” # Florian Bucălie: „E un virus care te pune jos, cât ești de mare!”

Mai mulți primari din Argeș au fost diagnosticați cu COVID-19, în ultima perioadă. Cinci edili au fost internați pentru recuperare în spitalele din județ sau din  Capitală. Unul singur mai este sub tratament în spital, în acest moment, ceilalți fiind externați. Primarii argeșeni depistați cu noul coronavirus sunt: Nicolae Barbu – Valea Iașului, Eugeniu Pătru – Pietroșani, Petre Funie – Slobozia, Florian Bucălie – Mălureni și Evlampie Alecu – Brăduleț.

 

Ministerul Mediului: ”Nu putem estima un termen pentru declararea Pădurii Trivale ca rezervație naturală”

Luni, 27 Iulie 2020 21:19

# Ministrul Costel Alexe a confundat Primăria Moșoaia cu cea din... Mogoșoaia

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, a răspuns, recent, la întrebarea formulată de parlamentarul Dănuț Bica despre stadiul proiectului privind „Declararea Pădurii Trivale drept arie protejată de interes național”. Ministrul liberal nu a putut estima un termen pentru declararea Pădurii Trivale ca rezervație naturală. În plus, în răspunsul postat pe Camera Deputaților și semnat de ministrul Alexe, se confundă Primăria Moșoaia cu cea din… Mogoșoaia.

 

Documente clasificate - depuse de SRI în dosarul „Alcoolemiilor”

Luni, 27 Iulie 2020 21:15

# Printre cei cercetați pentru fapte de corupție în cauză se află și medicul Nicușor Stănculeț (foto), șeful interimar de la Serviciul de Medicină Legală Argeș

Încă din anul 2017 se judecă, la Tribunalul Argeș, o disjungere a dosarului „Alcoolemiilor”  În cauză sunt cercetați Gheorghe Milandru, care în 2013 a fost condamnat la trei ani de închisoare în regim de detenție pentru fapte asemănătoare, medicul Nicușor Stănculeț, șeful interimar de la Serviciul de Medicină Legală Argeș, precum și patru foști sau actuali polițiști.

 

Fostul primar de la Nucșoara - bun de plată în dosarul „fondurilor ilegale de la APIA”

Luni, 27 Iulie 2020 21:11

# La un an de la condamnare, instanța a lămurit situația plății despăgubirilor

În iunie 2019, Corneliu Berevoianu, fostul primar al comunei argeşene Nucşoara, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie în „dosarul fondurilor obținute ilegal de la APIA”.

Președintele PNL Argeș, consilier de director general la o firmă cu... un angajat!

Luni, 27 Iulie 2020 13:09

# Adrian Miuțescu: „Verificați-le CV-urile celor care, într-adevăr, au probleme, că al meu este prea curat...”

Adrian Miuțescu este, anul acesta, pe cai mari. Președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii ROMAERO S.A., protejat al prim-ministrului Ludovic Orban, președinte al organizației județene a PNL. Are de toate, de la bani la notorietate, așa că, pe bună dreptate, se poate spune că a avut un an bun.

 

Deputatul Mircea Drăghici câștigă mai mult din chirii decât din Parlamentul României

Luni, 20 Iulie 2020 13:39

# Familia Drăghici a făcut, în 2020, donații către membrii familiei de aproape 750.000 lei

Mutații interesante în declarația de avere a deputatului Mircea Drăghici. Acesta, pe vremea când era cercetat în dosarul ”Consultanța”, a redus averea foarte mult prin donații către membrii familiei. Se pare că donațiile au reînceput, cel puțin așa arată cea mai recentă declarație de avere depusă la Camera Deputaților. Familia Drăghici deține, în momentul de față, un singur autoturism.

Constantin Istrătescu, după ce a fost condamnat pentru braconaj: „A fost o greșeală!”

Luni, 20 Iulie 2020 13:28

# Acesta nu mai are dreptul de a ocupa funcţia de director la AJVPS Argeş

Pe 16 iulie, Curtea de Apel Pitești a dat sentința în dosarul lui Constantin Istrătescu, președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Argeș. Acesta și alți doi angajați ai instituției, inginerii Horia Tănase și Sorin Bulimac, au fost condamnați la pedepse cu suspendare pentru braconaj cinegetic. Cei trei nu mai au dreptul de a ocupa în cadrul instituției funcţiile pe care le-au deținut în timpul săvârşirii infracţiunii.

 

Grupul ce acționa prin metoda ”Accidentul” în Pitești, condamnat, la Tribunalul Argeș

Luni, 20 Iulie 2020 13:26

 

# Cel mai mare prejudiciu produs unei familii din Pitești, în acest dosar, a fost de  20.000 lei, 400 de dolari și 20 de euro # Printre păgubiți se află mama senatoarei Cristina Stocheci, care va primi daune materiale de 10.000 lei

Judecătorii  Tribunalului Argeș s-au pronunțat, pe 16 iulie, în dosarul grupului infracțional organizat din Medgidia, care acţiona prin metoda „Accidentul”, în Pitești. Șase inculpați au înșelat prin această metodă mai mulți piteșteni. Victimele au picat în „plasa” escrocilor pe parcursul a trei zile, în 2018. Inculpații au acționat inclusiv în noaptea de Înviere.

În această toamnă, începe apelul în dosarul „Publitrans”

Luni, 20 Iulie 2020 13:23

Vin vremuri grele pentru Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului. Dacă în urmă cu câțiva ani, Pendiuc  se pregătea, în această perioadă, de campania electorală, acum acesta își pregătește apărarea în apelul dosarului „Publitrans”. Cauză în care a primit, pe fond, o condamnare de 8 ani cu executare. Pe 22 septembrie, cu cinci zile înainte de alegerile locale, a fost stabilit primul termen de judecată în dosarul „Publitrans” la Curtea de Apel București.

 

Ce au făcut anul trecut greii construcțiilor din Argeș

Luni, 13 Iulie 2020 15:59

# Valah Construct, firma lui Cătălin Nicolau (foto), a produs 250.000 lei/angajat!

Recent, pagina electronică oficială a Ministerului de Finanțe, mfinante.ro, a cunoscut creșteri spectaculoase ale traficului. Pentru că au apărut rezultatele financiare ale anului trecut. Curioșii, DNA-ul, oamenii de afaceri, toți s-au îmbulzit să vadă cine-ce a mai produs și, mai ales, cât. Vă prezentăm câteva rezultate care privesc firme cu greutate ale mediului de afaceri argeșean.

 

Preot din Argeș - trimis în judecată pentru tentativă de omor

Luni, 13 Iulie 2020 15:56

Un preot argeșean este judecat pentru tentativă de omor, după ce a dat cu mașina intenționat peste o persoană. Este vorba de Ion-Ștefan Toroabă, preotul paroh de la Parohia  Mărăcineni 2.  Acesta ar fi dat cu mașina intenționat peste un bărbat, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, în urma unui conflict spontan izbucnit pe 1 octombrie 2019. Preotul a fost reținut atunci pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv.

 

Săptămână grea pentru șeful vânătorilor și pescarilor din Argeș

Luni, 13 Iulie 2020 15:48

# Constantin Istrătescu și alți doi învinuiți așteaptă decizia judecătorilor Curții de Apel Pitești

Pe 14 noiembrie 2019, la Curtea de Apel Pitești, a început judecarea apelului în dosarul în care Constantin Istrătescu, președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Argeș, este acuzat de braconaj cinegetic. Acesta și alți doi angajați ai instituției, inginerii Horia Tănase și Sorin Bulimac, au primit, pe fond, pedepse cu suspendare.

 

Procesul celor 32,8 hectare din Pădurea Trivale - mutat la Curtea de Apel București

Luni, 13 Iulie 2020 15:47

# Primul termen de judecată a fost stabilit în această toamnă

Apelul în procesul celor 32,8 hectare din Pădurea Trivale a fost mutat de la o instanță la alta. Deși trebuia să înceapă în această primăvară la Curtea de Apel Pitești, judecătorii au decis pe 18 martie 2020, scoaterea cauzei de pe rol şi înaintarea dosarului către Curtea de Apel București. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 14 septembrie.

 

A început judecarea apelului în dosarul „Bordel la saloanele de masaj erotic”

Luni, 13 Iulie 2020 14:18

La Curtea de Apel Pitești a reînceput apelul în procesul în care inculpații Ramona Mihaela Matei și Cristinel Daniel Lemnaru sunt acuzați de proxenetism. Anchetatorii au stabilit că cei doi, sub paravanul unor saloane de masaj, administrau adevărate bordeluri, angajatele practicând prostituţia, atât în cadrul acestora, cât şi în alte locaţii din județ.

Continuă jaful din pădurile Argeșului. Șeful Ocolului Silvic Pitești, trimis în judecată pentru omisiunea sesizării

Luni, 06 Iulie 2020 16:30

# Procurorii îl acuză că, deși a luat la cunoștință despre comiterea unor infracțiuni de tăiere fără drept și furt de arbori, nu a sesizat organele de urmărire penală

Sorin Marius Balaș, șeful Ocolului Silvic Pitești, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub acuzația de omisiunea sesizării. Acesta este acuzat că în calitate de șef de ocol silvic nu a sesizat organele de poliție și nici unitatea de parchet competentă despre comiterea unor infracțiuni de tăiere fără drept și furt de arbori. Dosarul său a fost înregistrat la Judecătoria Pitești în data de 19 martie. Instanța a stabilit primul termen de judecată, în camera preliminară, pe 15 iulie. Inginerul Sorin Balaş este șeful Ocolului Silvic Pitești din anul 2013.

 

Dosarul fostului primar de la Nucșoara se află în pronunțare la Tribunalul Argeș

Luni, 06 Iulie 2020 16:28

# Fostul edil a fost condamnat  în 2019 la 3 ani de închisoare cu suspendare

La Tribunalul Argeș se află în pronunțare unul dintre dosarele lui Corneliu Berevoianu, fostul primar al comunei argeșene Nucșoara. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a depus o contestație la executare. Instanța urmează să dea o hotărâre în acest caz pe 14 iulie, după ce pe 7 iunie a fost amânată cauza.  Reamintim că pe 25 iunie 2019 fostul edil a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar în care APIA era constituită parte civilă cu suma de 987.616,54 lei.

 

S-a dat drept administrator de firmă și a păcălit zeci de persoane

Luni, 06 Iulie 2020 16:24

Un bărbat, de 31 de ani, din Pitești, a fost trimis în judecată, recent, de procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești, pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de înşelăciune în formă continuată, fals informatic şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. În intervalul noiembrie 2019 – februarie 2020, Marius Florin D. a păcălit nu mai puțin de 16 persoane, din toată țara, creând un prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei. Se dădea drept administrator de firmă, iar în schimbul unor sume de bani le promitea oamenilor că le va furniza servicii de transport marfă și vânzări auto.

 

Pagina 35 din 102

«ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea