Ancheta

Suprapunere de termene în dosarele penale ale lui Tudor Pendiuc

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:34

# Dan Panțoiu (foto stânga), avocatul lui Tudor Pendiuc, despre dosarul „Publitrans”: „Sunt convins că nici pe 25 ianuarie nu va fi gata raportul de expertiză”
Tudor Pendiuc, inculpat în două dosare în aceeași zi. S-a întâmplat pe 11 decembrie, când fostul primar al municipiului Pitești, a fost citat atât la Tribunalul Argeș, cât și la Tribunalul București. Aceeași suprapunere va exista și la următorul termen, pe 25 ianuarie, ambele instanțe stabilind din nou judecarea dosarelor… în aceeași zi. La Tribunalul București se va judeca un nou termen din dosarul „Publitrans”, în care Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în timp ce la Tribunalul Argeș, fostul primar este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum care duce direct la vila fostei sale secretare, Carmen Lis.

 

Magistrații Curții de Apel Pitești judecă dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:24

Pe rolul Curţii de Apel Piteşti se află dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România după 1990. În anul 2015, doi vâlceni şi doi turci au fost prinşi în flagrant în timp ce introduceau în România nu mai puţin de 310 de kilograme de heroină, cu o valoare de piaţă a drogurilor de aproximativ 40.000.000 de euro. Transportul s-a făcut cu tirurile a două firme înregistrate în municipiul Râmnicu Vâlcea. Săman George-Solomon, Bîngă Liviu-Constantin, Yigit Hakan şi Sincar Huseyin sunt inculpații din dosar. Cumulate condamnările celor patru inculpaţi, în primă instanță, sunt de aproape 50 de ani de închisoare. La Curtea de Apel Pitești se judecă apelul dosarului, următorul termen fiind stabilit pe 17 ianuarie.

Magnatul Constantin Pănescu, din nou în instanță

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:00

# Pentru că nu a achitat bani pentru… fier, Tribunalul Specializat Argeș a deschis insolvența Alcadibo Trading
Firma omului de afaceri Constantin Pănescu, Alcadibo Trading SA, societate care se ocupă de „distribuţia de echipament electric de joasă tensiune şi de materiale pentru instalaţii electrice“, după cum susţine pe site-ul propriu, a intrat în procedură de insolvență. Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading.

 

Începe judecarea pe fond a fraților Penescu, foștii patroni ai PIC și F.C. Argeș, pentru delapidare

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:58

La sfârșitul anului 2017, Tribunalul Argeș a constatat, în dosarul fraților Penescu, acuzați pentru infracțiuni privind delapidarea fondurilor societății PIC, legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, drept pentru care a dispus începerea judecăţii. Primul termen al procesului, pe fond, va avea loc pe 13 februarie. În acest dosar, Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș,  a fost trimis în judecată pentru delapidare, patru acte materiale, instigare la infracțiunea de evaziune fiscală, patru acte materiale, alături de fratele său, Ilie Penescu, acuzat de procurori pentru infracțiuni privind delapidarea, patru acte materiale.

Angajații Muzeului Județean Argeș îngheață de frig în instituție

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:52

Conducerea Muzeului a avut proasta inspirație de a înlocui centrala termică pe timp de iarnă. Mai bine de o lună, angajații muzeului și-au desfășurat activitatea pe frig, cu geaca de iarnă pe ei. Vestea aparent bună este că iarna încă nu și-a intrat total în drepturi. Cu frig au fost întâmpinați și vizitatorii muzeului. Nu-i bai, dacă angajații pot, atunci suportă și clienții!

 

Pagina 221 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea