Ancheta

Perversul din Pitești care racola pe Facebook fetițe, condamnat definitiv

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:12

# Legea e prea blândă! Gheorghe Mărgărit condamnat la patru luni cu suspendare. În urma apelului, instanța i-a interzis inculpatului să se apropie de familia victimelor.
Anul 2018 a debutat cu o faptă care oripilează societatea. Agentul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei este suspectat de pedofilie, după ce a agresat sexual doi copii în lift. Un caz asemănător s-a petrecut și în Pitești, în 2016. La sfârșitul anului 2017, pe 20 noiembrie, piteșteanul Gheorghe Mărgărit a fost condamnat definitiv pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Și totuși, legea este uneori prea blândă comparativ cu fapta comisă.

 

Sătenii din Berevoești implicați ca martori în dosare - agresați de rudele stăpânilor de sclavi

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:06

# Martor în dosarul sclaviei de la Berevoești: „Rudele inculpaților au căutat-o pe bunica. Aș vrea să fiu lăsat în pace, să nu mă mai deranjeze…”
Doar cinci dintre cei 38 de stăpâni de sclavi de la Berevoeşti au fost condamnaţi până acum, iar pe rolul Tribunalului Argeş se află mai multe dosare. Cert este că în dosarele rămase nesoluționate încă sunt audiați martorii, iar aceste demersuri devin din ce în ce mai greu de realizat mai ales că martorii sunt de negăsit deși au dat declarații în faza de urmărire penală.

Curtea de Apel Pitești a decis! Mariana Ionescu, din nou, în fruntea APM Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 10:16

# Deși a lucrat în altă parte, Mariana Ionescu urmează să primească, pe o perioadă de aproape doi ani, salariul și drepturile sale de director executiv la APM Argeș # Ministrul Energiei, Toma Petcu, ar putea să plătească despăgubirile materiale Marianei Ionescu după decizia de suspendare emisă în perioada când era șeful ANPM

După mai bine de un an de zile de procese, instanțele argeșene au stabilit ca Mariana Ionescu să fie reintegrată în funcția de director la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, începând din luna decembrie. Totodată, aceasta va primi de la ANPM despăgubiri, reprezentând salariul indexat, majorat şi recalculat precum şi alte drepturi de care ar fi beneficiat în funcţia de conducere începând cu 19 ianuarie 2016, dată când s-a dat decizia prin care Mariana Ionescu a fost destituită din funcție.

 

Florin Frătică, un nou eșec în instanță

Luni, 18 Decembrie 2017 10:15

# După ce a pierdut, la Tribunal, procesele în care solicita suspendarea hotărârii de demitere a sa, acum le pierde și pe cele prin care solicită anularea
Așa cum am mai scris, fostul primar al comunei Bradu, Florin Frătică, a fost scos din instituția pe care a patronat-o, într-o zi de joi (pentru el, probail, joia neagră), 25 mai 2017. În urma unei condamnări penale, atunci, în acea zi de joi, în ședința ordinară de Consiliu Local, ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel prin care s-a comunicat încetarea mandatului său de consilier local și, implicit, de viceprimar.

Litigiul dintre Cătălin Bulf și Dan Manu - în pronunțare

Luni, 18 Decembrie 2017 10:12

Pentru refuzul de a i se furniza informaţii referitoare la o investiţie publică, consilierul judeţean PMP, Cătălin Bulf, l-a dat în judecată pe președintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Manu. Conflictul a început de la raportul de audit efectuat asupra proiectului pârtiei de schi de la Ghiţu Molivișu. Deși a fost realizat din bani publici, conducerea Consiliului Judeţean Argeș a refuzat să înmâneze copii după respectivul raport chiar consilierilor judeţeni. Consilierul județean Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, l-a dat în judecată, din acest motiv, pe Dan Manu. Astfel, în luna mai s-a constituit, la Tribunalul Argeș, dosarul cu obiectul „refuz soluţionare cerere nr. 5026/07.04.2017”. Dosarul a rămas în pronunțare pe data de 18 decembrie, după ce a fost amânat de două ori de magistrații Tribunalului Argeș. A.V.

 

Pagina 222 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea