Ancheta

Bustul lui Constantin Stroe a fost dezvelit la Mioveni la un an de la moartea sa

Luni, 18 Decembrie 2017 09:57

Sâmbătă, 16 decembrie, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor de la Mioveni, a fost dezvelit bustul lui Constantin Stroe, omul care se confundă cu istoria şi evoluţia Dacia şi de la a cărui trecere în neființă s-a împlinit un an.
Bustul a fost dezvelit în prezenţa familiei, a oficialilor locali și județeni, parlamentarilor de Argeș, a cunoscuţilor şi a foştilor directori de la Dacia. La eveniment a participat și Christophe Dridi, directorul francez al uzinei de vehicule Dacia Mioveni, care a susținut un discurs în limba română.

 

Deputatul Gerea, în proces cu Poliția Rutieră Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 09:53

Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al economiei, s-a luat la „trântă” cu IPJ Argeș. În aprilie 2016, deputatul Andrei Gerea (ALDE), aflat în trafic pe drumurile din județ, a fost oprit de un echipaj de poliție. Acesta a fost tras pe dreapta pentru că, în localitatea Vâlcelele, din comuna Merișani, mergea cu mașina peste limita legală de viteză stabilită pe acel sector de drum. 

Hotărâre definitivă în dosarul patronului acuzat de evaziune fiscală prin videochat

Luni, 18 Decembrie 2017 09:46

# Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat apelul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș # Mircea Nicolescu: „Eu banii îi primesc afară și urez statului român multă stimă și respect”
În martie 2017, Tribunalul Argeș l-a condamnat pe Mircea Corneliu Nicolescu  la doi ani închisoare cu suspendare. Deși procurorii, în rechizitoriu, au precizat că „prin activitatea infracţională, inculpatul Nicolescu  Mircea Corneliu a prejudiciat bugetul consolidat al statului cu suma de 1.327.969 lei”, instanța argeșeană a constatat un prejudiciu în valoare de

 

Stăpânii de sclavi din Berevoești condamnați - contestă executarea

Luni, 18 Decembrie 2017 09:43

În septembrie a.c., Curtea de Apel Pitești a respins apelurile a cinci inculpați din dosarul Sclavie la Berevoești. Astfel, cei cinci stăpâni de sclavi din localitatea argeşeană Berevoeşti, care au îngrozit o ţară întreagă prin metodele de tortură folosite, au primit pedepse cu închisorea cuprinse între 3 și 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, din care li se va deduce perioada petrecută în arest preventiv. Ciprian Onică a primit 4 ani şi 4 luni de închisoare, Aurel Onică - 5 ani şi 4 luni, Viorel Grancea - 4 ani şi 4 luni, Silvia Grancea - 3 ani, Ionuţ Cătălin Grancea - 4 ani şi 4 luni.

Patru autopsieri de la morga Spitalului Județean - condamnați la închisoare cu executare pentru luare de mită

Luni, 11 Decembrie 2017 13:13

Decizie aspră a judecătorului Tribunalului Argeș, în dosarul autopsierilor. Cei patru autopsieri acuzați de luare de mită au fost condamnați la pedepse cuprinse între 4 – 7 ani închisoare cu executare. Totul a început în aprilie 2016 când  procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată pentru luare de mită patru angajați de la morga Spitalului Județean Argeș. Este vorba de Cristian Nedelcu, Maria Marinel, Vasile Stan și Marian Păun. De asemenea, trebuie precizat că la morga Spitalului Județean din cei cinci autopsieri, doar unul singur nu a fost cercetat pentru luare de mită.

 

Pagina 223 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea