Ancheta

Directorul DJST Argeș a ignorat total raportul corpului de control al Ministerului Tineretului şi Sportului

Luni, 11 Decembrie 2017 13:11

# Laurențiu Achimescu: „Sunt prostii spuse de cei de la control, nimic nu este adevărat”

Vine controlul, pleacă controlul, dar directorul Achimescu de la DJST Argeș rezistă. Așa se rezumă, în ultimii ani, situația de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Argeș. Raportul corpului de control al Ministerului Tineretului şi Sportului, raport întocmit de specialişti în urma verificărilor efectuate la Direcţie în vara acestui an, s-a întins pe 38 de pagini și a scos la iveală numeroase nereguli.

 

Inculpată în dosarul „Sclaviei de la Berevoești”: „Ne mor copiii acasă de foame. Nu a venit nici Moșu’”

Luni, 11 Decembrie 2017 13:09

A trecut mai bine de un și jumătate de la reținerea romilor de la Berevoești acuzați de procurorii DIICOT de sclavagism și trafic de persoane. Cinci dosare cu 31 de inculpați se mai află pe rolul Tribunalului Argeș. Până în prezent doar un singur dosar a fost soluționat. În septembrie, cinci persoane au fost condamnate la închisoare cu executare în cazurile de sclavie de la Berevoeşti. Pedepsele au fost cuprinse între trei ani, respectiv cinci ani şi patru luni.

Firme ale unor cunoscuți oameni de afaceri din Argeș, datorii de milioane de lei către Primăria Pitești

Luni, 04 Decembrie 2017 23:43

# Nicolae Ivănescu - liderul datornicilor, ca persoană fizică, la bugetul primăriei
La sfârșitul lunii septembrie a.c., Primăria Pitești a făcut publică lista debitorilor - persoane juridice și persoane fizice - care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Municipiului Pitești. Totalul firmelor neplătitoare de impozit este de 190, iar datoriile societăților către administrația locală sunt cuprinse între minim - 20.000 de lei și maxim – peste 4,2 milioane de lei. În schimb, 89 de persoane fizice au datorii la bugetul Primăriei. De departe, primul pe lista datornicilor, ca persoană fizică, se află nimeni altul decât omul de afaceri Nicolae Ivănescu, având datorii de 132.661,86 lei.

 

Pase ca la fotbal, între Tribunalul Argeș și Tribunalul Comercial, cu dosarul CNCD-Publitrans

Luni, 04 Decembrie 2017 23:41

# CNCD cere despăgubiri de peste 20 miliarde lei vechi pentru folosința autobuzelor sale
La Tribunalul Argeș, în luna septembrie s-a judecat un proces între CNCD SA prin lichidator SC Bio Consult SRL, ca reclamant, și Publitrans 2000 SA, ca pârât. CNCD, firma omului de afaceri Constantin Scarlat, a cerut, în instanță, plata a peste 2,1 milioane de lei reprezentând  profit aferent perioadei 1.10.2014 – 1.10.2015. Tribunalul Argeș a decis, pe 12 septembrie, declinarea competenței de soluționare în favoarea Tribunalului Specializat Argeș.

„Ibrahim” din Argeș - trimis în judecată pentru terorism

Luni, 04 Decembrie 2017 23:39

# Într-o discuție telefonică avută cu un prieten, Ionuț Cătălin Bălan îl amenința că „Eu pe tine o să-ţi iau gâtu' ca la puiu de găină!”
Pe 20 noiembrie a fost înregistrat la Curtea de Apel Pitești dosarul în care Ionuţ Cătălin Bălan, zis „Ibrahim”, este cercetat pentru infracţiuni la legea privind combaterea terorismului.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Pitești au finalizat cercetările și l-au trimis pe „Ibrahim” din Argeș în judecată.

 

Pagina 224 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea