Ancheta

ANPM a atacat decizia prin care Mariana Ionescu ar putea fi repusă în funcție

Luni, 04 Decembrie 2017 23:35

# Pe 5 decembrie va avea loc primul termen al recursului
Continuă joaca de-a șeful la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș. După ce Mariana Ionescu a câștigat procesul prin care ar putea fi repusă în funcția de director la instituție, marți, 5 decembrie se va judeca, la Curtea de Apel Pitești, primul termen al recursului intentat de Agenția Națională pentru Protecția Mediului. În urma deciziei din iunie a.c. a Tribunalului Argeș, Mariana Ionescu a revenit în funcția de director la APM Argeș, câștigând pentru a treia oară acest drept.

 

Cornel Penescu, din nou în sălile instanțelor

Luni, 04 Decembrie 2017 15:24

# În așteptarea procesului în care este acuzat de infracțiuni privind delapidarea, Cornel Penescu a făcut glume pe holurile instanței cu avocații pe care îi cunoștea
Nici nu a ieșit bine din închisoare, că omul de afaceri Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș și Pic, este din nou prezent în holurile și sălile instanțelor din Argeș. De această dată, Cornel Penescu a fost trimis în judecată pentru delapidare, alături de fratele său, Ilie Penescu, de fostul director economic al firmei PIC, Gheorghiţă Pieca, dar și de Lucia Weiss, director economic la aceeași firmă.

Titoașcă - condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Pitești

Luni, 04 Decembrie 2017 15:09

Cornel Alexandru, zis „Titoaşcă”, împreună cu alți doi inculpați, Adrian Ionuţ Baronescu, zis Parfum, şi Adrian Ionuţ  Popescu, au fost cercetați pentru lipsirea de libertate în mod ilegal, șantaj, lipsire de libertate și loviri și alte violențe. Totul a plecat de la o plângere la poliție a persoanei vătămate, Constantin Lucian Manda, în octombrie 2016, care a susținut că a fost reţinut într-o locuinţă unde ar fi fost ameninţat cu moartea şi lovit de mai multe ori cu biciul. După mai bine de un an de zile de la sesizare, dosarul a fost soluționat.

 

După ce nu a plătit paza la pădure, Nicolae Ivănescu a fost executat silit

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:49

# Ocolului Silvic Clăbucet i s-a admis încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 lei
Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu sau pe firmele deținute de acesta. „Nenea” s-a specializat în procese. Așa se face că numele său apare în zeci de dosare, aflate pe rolul instanțelor argeșene, ce au ca obiect încuviinţare executare silită sau, după caz, suspendare executare.

Directorul Armand Chiriloiu: ”Nu am nicio emoție! Totul s-a făcut perfect legal!”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:47

# Scandalul controlului de la Direcția Silvică Argeș, furtună într-un pahar cu apă!
Controlul venit în urma reclamației enciclopedice, de 672 de pagini, la Direcția Silvică Argeș, s-a încheiat. Inspectorii au strâns documentele necesare și s-au dus la treaba lor. Peste ceva timp, va fi trimis raportul Corpului de Control, document în care se va constata dacă au fost semnalate încălcări ale legii. Discuțiile în spațiul public au rămas însă. Voci de diverși specialiști în de toate au afirmat ba faptul că

 

Pagina 225 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea