Ancheta

Fostul președinte al PRM Câmpulung, susținut de prieteni în procesul instrumentat de DNA

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:53

# Marinică Fologea, caracterizat în dosarul său penal de un preot și de secretarul Primăriei Câmpulung #  Părintele Daniel Oprescu, parohul de la Mărcuș: „A fost omul cu care am cărat la roabă și la targă, cot la cot, materiale pentru ridicarea bisericii”

 

Jonglerii de Campionat Mondial la Direcția Apelor!

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:52

# Emil Nicolae, dorit șef, a venit cu transfer de la service-ul lui Daniel Bălțat, partener de investiție imobiliară cu deputatul Mircea Drăghici

Emil Nicolae este, fără doar și poate, o figură ce face valuri în Argeș. Căutător neobosit de servicii și funcții, Nicolae a schimbat câteva posturi de director, în căutarea fotoliului perfect. De ceva timp, se pare că fotoliul considerat perfect este cel de șef la Sistemul de Gospodărire al Apelor din cadrul ABAAV.

Dosarul autopsierilor de la Tribunalul Argeș - în pronunțare

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:50

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată, în aprilie 2016, pentru luare de mită patru angajați de la morga Spitalului Județean Argeș. Este vorba de Nedelcu Cristian, Maria Marinel, Stan Vasile și Păun Marian, toți cercetați în libertate. Dosarul aflat pe rolul Tribunalului Argeș este aproape de a fi încheiat, după ce magistrații au amânat pronunțarea în dosar pentru vineri, 24 noiembrie.

 

Dosarul „Cămătarilor” din Argeș - un mare fâs?

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:34

# Lipsa de persoane vătămate amână finalizarea dosarului de cămătărie cu un prejudiciu de peste un milion de euro

În urmă cu aproape trei ani se desfășurau acțiuni de amploare în Pitești într-o cauză având ca obiect infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, şantaj și camătă.

Teroristul „Ibrahim” din Mușătești, aproape de a fi trimis în judecată

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:32

Dosarul în care Ionuţ Cătălin Bălan, zis „Ibrahim”, din Mușătești, este suspectat de propagandă teroristă în favoarea DAESH se află pe ultima sută de metri. Conform surselor noastre, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Pitești sunt foarte aproape de a-l trimite pe acesta în judecată. Acuzaţiile procurorilor: culegerea sau deţinerea, în scopul transmiterii, ori punerea la dispoziţie de date şi informaţii despre obiective vizate de o entitate teroristă.

 

Pagina 227 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea