Ancheta

Pe 15 noiembrie, fostul patron de la Pic ar putea să părăsească închisoarea

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:37

Aflat după gratii în urma unei condamnări de șapte ani de închisoare pentru dare de mită, omul de afaceri Cornel Penescu are foarte multe șanse să fie eliberat din penitenciar, la jumătatea lunii noiembrie. Pe 12 octombrie, Judecătoria Piteşti a admis propunerea de eliberare condiţionată înaintată de comisia de specialitate a penitenciarului, însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești nu a fost de acord cu decizia și a contestat-o.

 

Legături dubioase! Deputatul Mircea Drăghici deține un teren în coproprietate cu directorul Apelor Române

Luni, 30 Octombrie 2017 22:47

# Greșeală de redactare sau fals în declarații!?  Directorul ANAR, Victor Sandu, se contrazice în declarațiile de avere # Același număr de înregistrare, declarații diferite! Sandu scrie că deține un teren în coproprietate cu deputatul Drăghici, iar în altă declarație susține că același teren îi aparține lui și soției sale

În vara acestui an, numirea lui Bogdan Gorunescu în fruntea Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea a surprins pe toată lumea, până și pe cei din fruntea PSD Argeș. De fapt, Gorunescu ar fi fost propunerea deputatului Mircea Gheorghe Drăghici, bun amic și vecin, în zona Curtea de Argeș, cu acesta. Deși cea mai bună parte conducerea filialei județene de partid a sărit ca arsă după această numire, nimeni nu a mai putut să facă nimic, mai ales că sforile au fost foarte bine trase de deputatul Drăghici.

Audieri pe bandă rulantă la DNA Structura Centrală în dosarul retrocedărilor din Bradu

Luni, 30 Octombrie 2017 22:43

# Este vizată legalitatea împroprietăririi cu un teren pentru care s-au obținut despăgubiri de la ANRP de 8 milioane de euro #  Despăgubirile au fost încasate de o echipă în frunte cu nepotul lui Dorin Cocoș

Procesiune la DNA – Sturctura Centrală, săptămâna trecută, pentru funcționari ai Primăriei Bradu, în cadrul anchetei privind retrocedarea – presupus frauduloasă – a unei proprietăți pentru care s-au încasat, în 2010, de la ANRP, circa 8 milioane de euro. Funcționarii au trebuit să dea detalii procurorului de caz cu privire la modul în care s-au mișcat documentele, cine era împuternicit să= le emită și să le semneze etc. La începutul anului 2015, DNA a demarat o amplă anchetă cu privire la retrocedările și punerile în posesie efectuate la Bradu.

 

„L-am legat pentru că a vrut să profite de fata mea”

Luni, 30 Octombrie 2017 22:41

# Romii de la Berevoești despre sclavul care și-a omorât tatăl # Concecințele ororilor de la Berevești! Două victime ale rețelei de sclavi din Gămăcești, ambii din comuna Tufeni, și-au omorât părinții, unul tatăl, celălalt mama

Pe 13 iulie 2016 au avut loc zeci de percheziții în Berevoeşti, la casele rudarilor din cătunul Gămăceşti, într-un caz de sclavagism. 38 de romi sunt acuzaţi că, pe parcursul mai multor ani, au exploatat şi torturat 40 de persoane. La momentul descinderilor, una dintre persoanele vătămate a fost găsită de jandarmi legată în lanţuri pe prispa unei case. Imaginea a făcut înconjurul lumii, lăsând să se înțeleagă cruzimea pe care au trăit-o victimele.

Bebe Ivan nu s-a lăsat și a câștigat procesul cu romii din Costești

Luni, 30 Octombrie 2017 14:26

# Bătălie, la Tribunal, pentru o sumă ce reprezintă bugetul Primăriei Băbana pe  un an întreg!

Decizie definitivă, la Tribunalul Argeș, în litigiul dintre Primăria Băbana și una din firmele romilor din Costești, Argecom Metal. Cei din urmă au plecat acasă cu 3,3 miliarde lei vechi, bani trași, în urma câștigării unui proces, din contul celei mai sărace primării din Argeș. Instanța superioară a decis însă, iată, că banii trebuie popriți până se decide, definitive, a cui este dreptatea.

 

Pagina 230 din 405

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea