Ancheta

Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea a dat în judecată peste 290 de angajați

Luni, 23 Octombrie 2017 23:59

# Măsurile nepotrivite luate de conducerea și sindicatul de la Ape își spun cuvântul. ABAAV s-a întors împotriva salariaților după ce Curtea de Conturi a descoperit un prejudiciu semnificativ # Unii angajați au de returnat peste 10.000 de lei # Inginerii pleacă pe capete de la ABAAV, însă conducerea nu recunoaște această „criză”

La începutul lunii octombrie, la Tribunalul Argeș, a fost înregistrat un dosar în care Administrația Națională Apele Române, prin Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, a dat în judecată sute de angajați pentru a recupera un așa zis prejudiciu stabilit în urma unui control al Curții de Conturi, în urmă cu câțiva ani. 293 de angajați au de dat înapoi către ANAR sume de bani cuprinse între câteva sute de lei, ajungând și până la 15.000 de lei.

 

Bătălie între firma lui Constantin Nicolescu și cea a fostului său subaltern de la IATSA Câmpulung, Cotenescu

Luni, 23 Octombrie 2017 23:56

# Din nou, comisia de licitație de la Apele Române a trecut cu vederea o firmă ce ”greșise” la normativul de salarii # Cei de la ”Ape” preferă, de o jumătate de an, să repare mașinile la reprezentanțe, cu prețuri exorbitante

De peste o jumătate de an, după organizarea unei licitații ce poate fi considerată penibilă, se duce o luptă surdă, la marginea legii și, mai ales, a legislației în vigoare, pentru neatribuirea unui contract. De ce? Pentru că, la capătul câștigător, s-ar afla firma lui Constantin Nicolescu. Persoană considerată, probabil, prea periculoasă chiar și pentru a repara, în firma sa, mașinile ABAAV.

Agenția Națională de Integritate cercetează, la Bradu, un ales local

Luni, 23 Octombrie 2017 23:44

# Din declarația de avere a acestuia au dispărut, subit, aproape 2,5 miliarde lei vechi
Din nou, probleme, la Bradu, printre consilierii locali. Dacă, săptămâna trecută, prezentam cazul lui Cristinel Soare, prezent pe liste pe la mai toate alegerile locale, și a cărui avere fabuloasă este pitită pe numele socrilor sau altor persoane, iată, săptămâna aceasta, cazul lui Andrei Niță (UNPR), consilier local și fost candidat pentru fotoliul de primal al comunei.

 

Medicul Sorin Pletea - trimis în judecată pentru neexecutarea sancţiunilor

Luni, 23 Octombrie 2017 12:42

# Dr. Pletea riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani  # Nici până în prezent, Spitalul Județean Argeș nu a plătit despăgubirile de 500.000 de euro din dosarul de malpraxis # Sorin Pletea a făcut contestație la executarea Spitalului Județean Argeș
Continuă problemele pentru medicul ginecolog Sorin Pletea. În anul 2010, medicul Pletea pierdea un proces de malpraxis și trebuia să plătească părților vătămate daune morale în valoare de 500.000 de euro. În luna iunie a.c., acesta a fost trimis din nou în judecată, de data aceasta pentru neexecutarea sancţiunilor. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Pitești.

Primarul de la Davidești se opune la plata onorariului pentru expertiza contabilă din dosarul său penal

Luni, 23 Octombrie 2017 12:40

Continuă procesul în dosarul de corupție al primarului de la Davidești, Ion Sandu. Edilul, dar și ceilalți inculpați, caută și nod în papură pentru a tergiversa soluționarea dosarului. Așa se face că aceștia au formulat, în luna septembrie, cerere de recuzare a expertului Dănuț Bâzgu, cel care a realizat expertiza tehnică în dosar, pe motiv că acesta s-ar afla în stare de incompatibilitate și că nu a fost imparțial în redactarea raportului.

 

Pagina 232 din 406

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea