Ancheta

În fața instanței, un martor s-a luat de unul dintre „stăpânii” săi din Berevoești „Mai ții minte când i-ai bătut! Nu mai știi?”

Luni, 02 Octombrie 2017 13:14

# Victimă în dosarul sclavilor de la Berevoești: „Cei care lucram la ei, așa zișii orfani, eram legați și bătuți ca fasolea”
Şase dosare în instanţă, unul singur soluționat, aproape 40 de inculpaţi şi zeci de victime. Așa arată cazul Berevoești la mai bine de un an de zile de la descinderile din Gămăcești – satul ororilor. Imaginea tânărului legat în lanţuri, la intrarea în casa unei familii de romi din Berevoeşti, a făcut înconjurul lumii şi a emoţionat întreaga populaţie. La Tribunalul Argeș, pe 27 septembrie, s-a judecat un nou termen într-unul din aceste dosare, ce îi are ca inculpați pe Iosif Ursu zis Vică, Florica Ursu zisă Floarea, Costinel Ionuț Furdui, Marian Marinoiu, Mădălina Lenuța Păun și Daniel Grancea.

 

Procesul primarului din Bradu, la final

Luni, 02 Octombrie 2017 13:04

# Curtea de Apel Argeș se pronunță luni, 2 octombrie, în procesul în care Dan Stroe a fost achitat de Tribunalul Argeș
Luni, 2 octombrie, se așteaptă decizia finală în procesul în care primarul din Bradu, Dan Stroe, a fost trimis în judecată fiind acuzat de dare de mită. Acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș de dare de mită în campania electorală, Dan Stroe a primit, de la prima instanță, achitare, pentru motivul că fapta nu există. De ce? Simplu: în momentul producerii evenimentelor, acesta nu era primar, și nici denunțătorul său nu era consilier local. Nefiind persoane publice, nu se poate vorbi de infracțiunea de dare de mită. La ultima instanță, procurorii au încercat să întoarcă mersul lucrurilor din condei, motivând că, deși actualul primar nu era, într-adevăr, pus în funcție, era, totuși, președinte de partid politic. Slabe șanse pentru a răsturna situația de fapt. L.S.

Scandalul provocat prin dezvăluirile fostului colonel SRI Daniel Dragomir se extinde și în Argeș

Luni, 25 Septembrie 2017 23:45

# Constantin Nicolescu – interceptat, timp de șase luni, pe mandat de terorism, însă acuzat de abuz în serviciu # Dosarul ”Consultanța” a fost construit pe baza acestor interceptări, efectuate de ”doi și-un sfert”.
Lumeajustitiei.ro a publicat, recent, faptul că judecătoarea Francisca Vasile de la Secţia penală a Înaltei Curţi a constatat încălcarea legii şi a anulat toate interceptările din dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu şi al deputatului Mircea Drăghici obţinute în baza mandatului de siguranţă naţională nr. 003068 din 15 august 2007 în dosarul DNA Piteşti nr. 95/P/2011, cunoscut sub numele de Dosarul ”Consultanţă”.

 

Constructorii din Argeș respiră greu. Nu chiar toți...

Luni, 25 Septembrie 2017 23:39

# Boby Marinescu - bani de țigări, Nicolae Ivănescu - pierdere, Pavel Zamfir și Constantin Pănescu - super profituri!
Așa cum am mai scris, de ani buni, firmele importante de construcții din Argeș apar în înregistrările Fiscului cu cifre de afaceri și profituri cel puțin ciudate. Sute de miliarde de lei vechi umflă conturile drumarilor locali. Conturile se îmbolnăvesc subit de rahitism atunci când vine vorba de profit, care arată mai rău ca un om după o boală grea. În procente, profitul net se zbate, uneori, sub limita unui neverosimil 1% din cifra de afaceri, ceea ce poate să denote faptul că acești constructori sunt, de fapt, buni samariteni, oameni deciși mai mult să ajute decât să câștige. Mai mult, deși toți umblă în Jeep-uri impozante, se afișează într-un lux orbitor, nu au deloc profit pe firmă sau, mai rău, înregistrează pierderi. Păi Jeep-ul, cu ce se alimentează, fraților, cu pierderi?... Probabil că da, pentru că se poate!A.S.

Pe 16 octombrie, începe recursul interlopilor care au bătut doi polițiști din Curtea de Argeș

Luni, 25 Septembrie 2017 21:34

# Săptămâna trecută, Curtea de Apel Pitești a menținut măsura arestării preventive lui Constantin Dincuţă și a controlului judiciar faţă de Mucenic Curpaș
În 2016, doi poliţişti din Curtea de Argeş au fost bătuţi în plină stradă de către doi interlopi. Aflaţi în misiune, şeful Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipale Curtea de Argeş, subcomisarul Laurenţiu Iordache (foto) şi agentul principal Cornel Oprescu, au fost bătuţi crunt în parcarea Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş. Cei doi interlopi, aflați în stare de de ebrietate, treceau pe lângă  parcarea de la Biserica Domnească din Curtea de Argeș, acolo unde erau și două mașini de poliție în misiune. Cosmin Dincuță l-a recunoscut pe subcomisarul Iordache s-a apropiat de acesta și a început să îl lovească exclamând printre altele: „Na, Iordache, mi-ai făcut dosare penale? Ce, ești de la gardă? Îți dau eu gardă”.

 

Pagina 235 din 406

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea