Ancheta

Florin Frătică, fostul primar din Bradu – număr record de dosare la instanțele argeșene

Luni, 18 Septembrie 2017 23:59

# 13 dosare la Tribunalul Argeș și Curtea de Apel Pitești, doar pentru că a fost dat afară din Primărie
Fostul număr 1 al Primăriei Bradu, Florin Frătică, nu se lasă. Și, cum nu mai poate rămâne primul om al comunei, iată că a mai găsit o nișă. Este pe primul loc în calitate de... reclamant! Nouă dosare la Tribunalul Argeș și patru dosare la Curtea de Apel Pitești îl au pe celebrul Frătică la rubrica ”reclamant”. În toate acestea, reclamați sunt Consiliul Local Bradu, consilierii locali PSD (care au fost de acord cu ușuirea sa din instituție), secretara Eleonora Chiran. Cea din urmă ”se bucură” de o atenție specială din partea lui Dragomir Florin Frătică, acesta instrumentându-i și o plângere penală. Pentru aceleași motive.

 

Primăria Albeștii de Muscel l-a dat în judecată pe fostul primar, Ion Năftănăilă

Luni, 18 Septembrie 2017 23:54

# Actualul primar, deși e reclamant în dosar, îi ia apărarea fostului edil
Continuă necazurile pentru fostul primar de la Albeștii de Muscel. După ce, la sfârşitul lunii aprilie 2015, Ion Năftănăilă  a fost înștiințat că a pierdut fotoliul de edil al comunei, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru deturnare de fonduri europene, în aprilie 2017 acesta a fost dat în judecată de Primăria Albeștii de Muscel prin actualul primar, Cătălin Manta.

ANAF cere falimentul societății lui Constantin Scarlat - CNCD

Luni, 11 Septembrie 2017 23:20

# „Debitoarea CNCD figurează cu obligații fiscale realizate după data deschiderii procedurii insolvenței în sumă totală de 601.419 lei # „Solicităm instanței de judecată să dispună trecerea la procedura falimentului, cu consecința ridicării dreptului de administrare a debitoarei” se arată în sesizarea depusă în dosar, la Tribunalul Specializat Argeș, de AJFP Argeș, sub semnătura directorului Petre Cojocaru.

 

Șase martori citați în procesul învățătorului Ion Popescu. Acesta a fost trimis în judecată pentru folosirea prostituției infantile

Luni, 11 Septembrie 2017 23:15

Pe 19 septembrie va avea loc la Tribunalul Argeș un nou termen al dosarului în care profesorul Ion Popescu este trimis în judecată pentru folosirea prostituției infantile. Șase martori au fost citați de instanță la viitorul termen.
La începutul lunii octombrie 2016, procurorii DIICOT Piteşti au efectuat mai multe descinderi în municipiul Câmpulung. Mai mulți bărbaţi şi o elevă de 17 ani au fost duşi la audieri, acuzele fiind foarte grave: trafic de minore, act sexual cu minore şi pornografie infantilă. În urma cercetărilor douăzeci de eleve minore, unele de 12 sau 13 ani, ar fi fost în acest fel traficate, timp de mai bine de un an.

Primarul din Valea Iașului, pârât la DNA de propriul viceprimar!

Luni, 04 Septembrie 2017 12:44

# Acuzații grave puse pe hârtie: luare de mită, fals și uz de fals – sunt numai unele dintre acestea!
S-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. Mai exact, așa cum rezultă din înscrisurile DNA – Serviciul Teritorial Pitești, cercetarea penală a început în 2010, formându-se, astfel, Dosarul penal nr. 67/P/2010. Primarul comunei Valea Iașului, Nicolae Barbu, a fost cercetat, în acest dosar, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, fals intelectual și uz de fals. Acuzații grave, care, dacă s-ar fi dovedit fondate, s-ar fi lăsat cu ani grei de închisoare.

Denunț plecat de la viceprimarul în funcție al comunei, Marian Olărescu.

Plângerea la DNA a fost făcută, așa cum a aflat, ulterior, edilul șef al localității, de propriul viceprimar. Marian Olărescu făcea, la nivelul anului 2010, echipă cu Nicolae Barbu la nivel de vârf al administrației publice locale. Doar că viceprimarul nu este primar, nu se bucură de atenția publicului decât într-un plan secundar. Așa că, mânat de sentimente aproape umane, sperând, probabil, din tot sufletul să

 

Pagina 237 din 406

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea