Ancheta

Clienții nu dau buzna la licitații după autobuzele CNCD, scoase la vânzare în dosarul de insolvență

Luni, 04 Septembrie 2017 12:40

# Autobuzele penale ale lui Pendiuc, greu de vândut # Constantin Scarlat și Gheorghe Văsâi printre creditorii CNCD # Deși preţul de vânzare pentru un autobuz este de 36.000 EURO, fără TVA, au existat clienți care au oferit mult sub prețul cerut, iar ofertele acestora au fost refuzate de creditori # Pe 7 septembrie reîncepe judecarea procesului în dosarul Publitrans
Tribunalul Specializat Argeş a admis, în decembrie 2014,  cererea de deschidere a procedurii  de insolvenţă în formă generală a debitoarei CNCD, intrată în colaps după izbucnirea scandalului  privind transportul public local de călători, scandal în care, este implicat și directorul  societății, Constantin Scarlat, alături de fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc. Până în prezent, administratorul judiciar al CNCD, S.P. Bio Consult S.P.R.L, prin asociat Oprea – Barac Ionel, a organizat mai multe licitații pentru vânzarea bunurilor mobile aflate în patrimoniul societății.

 

După ce a fost cercetat de procurori, patronul Electrical Business Center Ştefăneşti şi-a băgat firma în insolvenţă

Luni, 21 August 2017 13:06

În luna mai a.c., s-au desfăşurat percheziţii la omul de afaceri Adrian Costache, atât la sediul firmei sale - Electrical Business Center Ştefăneşti, cât şi la domiciliul acestuia. Acţiunea a vizat un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală. În comunicatul emis, în acea perioadă, de IPJ Argeş reiese că: "în perioada ianuarie 2014 - august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, judeşul Argeş, (n. red. Adrian Costache) ar fi evidenţiat în actele contabile achiziţii fictive de mărfuri de la societăţi comerciale de tip fantomă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de apoximativ 1.025.000 de lei“.

Vârsta și starea de sănătate au determinat diminuarea condamnării fostului președinte al CJ Argeș - Constantin Nicolescu

Luni, 21 August 2017 13:03

Potrivit motivării sentinței prin care fostul președinte al Consiliului Județean Argeș a fost condamnat de Curtea de Apel București la opt ani de închisoare cu executare, în dosarul Căteasca, vârsta și starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu au determinat instanța să aplice o pedeapsă mai redusă. Aceleași criterii au fost avute în vedere de judecători și în cazul lui Grigore Dobre, un alt inculpat condamnat în dosar.

 

În septembrie, la Tribunalul Argeș se va decide dacă se va efectua o nouă expertiză în dosarul „Cheresteaua 1”

Luni, 21 August 2017 13:00

Procesul în dosarul supranumit„ Cheresteaua”, în care liderul grupării cercetate este Ion Andrei, zis „Brânză”, patronul firmei Andris, va fi reluat la Tribunalul Argeș pe 5 septembrie cu audierea a doi experți. Experțiii, Ion Greere și Virgil Scărlătescu, din cadrul Biroului Tehnic de pe lângă Tribunalul Vâlcea, sunt cei care au realizat efectuarea raportului de expertiză și a suplimentelor de expertiză în dosar și vor fi audiați pentru a lămuri, în urma solicitărilor inculpaților, dacă împrejurările şi obiectivele stabilite în cursul urmăririi penale sunt contradictorii sau conţin inadvertenţe.

O persoană a cerut în instanță insolvența Primăriei Băiculești

Luni, 14 August 2017 21:49

La cererea creditorului, mai exact a Simonei Niculescu, Unitatea Administrativ Teritorială Băiculești ar putea să intre în insolvență. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Specializat Argeș în luna iulie a.c. și va avea primul termen miercuri, 16 august. Dacă cererea de insolvență va fi aprobată de instanță, atunci Primăria Băiculești va deveni prima primărie din Argeș care va intra în insolvență la cererea unei persoane fizice.

 

Pagina 238 din 406

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea