Ancheta

Istoria Argeșului, de vânzare la metru pătrat!

Luni, 14 August 2017 21:45

# Conacul Gussi-Lahovary, din Leordeni, în ruină, scos la vânzare de proprietari cu 200.000 de euro
În apropiere de Casa Lipatti, de la Leordeni, care, din fericire, a reușit să renască, fiind complet renovată și funcțională, o altă piesă arhitectonică reprezentativă a județului își încearcă șansa la o nouă eră: conacul Gussi-Lahovary.

 

Psihiatrii Azamfire și Morman vor vedea în instanță înregistrări cu ei când ar fi luat bani de la pacienți

Luni, 14 August 2017 21:32

Pe 18 septembrie, medicii psihiatri Valerian Azamfire (foto) şi Eli Morman, precum şi asistentele medicale Eleonora Stoicescu şi Cristina Constantinescu, vor putea viziona la Tribunalul Argeș înregistrărilor efectuate în timpul urmăririi penale în birourile acestora.
Cele patru cadre medicale de la Laboratorul de Sănătate Mintală Argeș sunt judecate pentru că ar fi luat mită de la sute de persoane care voiau să se pensioneze.

Tribunalul Argeș a respins contestația la executare a APIA Argeș în procesul fostului edil Năftănăilă

Luni, 14 August 2017 13:15

Fostul primar de la Lerești, Ion Năftănăilă, a fost condamnat de Curtea de Apel Pitești, în martie 2017, definitiv, la  1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare după ce a fost cercetat de procurorii DNA de săvârşirea de fapte de corupţie prin implicarea în depunerea cererilor de sprijin financiar de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

 

Ultimul control al Curții de Conturi, la Bradu, a scos la iveală noi bombe financiare

Luni, 24 Iulie 2017 12:41

# Aproape 9 miliarde de lei vechi, plăți nelegale numai la nivelul anului 2016 # Majoritatea sumelor reprezintă plăți pentru lucrări fictive

La începutul acestei veri, inspectorii Curții de Conturi au efectuat, timp de o lună și jumătate, un control la Primăria Bradu, finalizat pe data de 29 iunie, control ce a vizat cheltuirea sacului cu bani al instituției numai pentru anul 2016. Așadar, fiind vorba de numai un an, nu s-ar crede că s-ar fi putut descoperi cine știe ce proiectile neexplodate.

Unul dintre creditorii Silva Grup l-a acuzat de fals pe Ivănescu în instanță

Luni, 24 Iulie 2017 12:32

# Cum plângerea a fost făcută în timpul procesului desfășurat la Tribunalul Specializat Argeș, judecătoarea a decis înaintarea ei către Parchet pentru cercetări
La sfârșitul lunii iunie a avut loc un nou termen la Tribunalul Specializat Argeș în dosarul insolvenței Silva Grup, societate controlată de magnatul Nicolae Ivănescu. Deși cauza s-a amânat, în timpul procesului s-a desfășurat o situație mai tensionată.

 

Pagina 239 din 406

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea