Ancheta

De patru ani se tergiversează procesul dintre Primăria Mioveni și firma familiei deputatului Cătălin Rădulescu

Luni, 24 Iulie 2017 12:19

De mai bine de patru ani se judecă la Tribunalul Comercial Argeș procesul dintre orașul Mioveni, reprezentat de primarul Ion Georgescu - ca reclamant, și firma familiei deputatului Cătălin Rădulescu, Concordia Con. Strade - ca pârât. Raportul de expertiză întârzie să apară, iar experții numiți să realizeze raportul sunt amendați de instanță, rând pe rând, cu câte 500 de lei. Următorul termen al al procesului va avea loc pe 9 septembrie.

 

Interlopii „Parfum” și „Titoașcă” - condamnați

Luni, 24 Iulie 2017 12:15

Cornel Alexandru, zis „Titoaşcă”, Adrian Ioniţă Baronescu, zis „Parfum”, şi Adrian Popescu au fost condamnați de către instanțele argeșene pentru că au reţinut, fără voia lui, şi au torturat un bărbat, care se ocupă cu amenajări interioare, pentru că nu a executat lucrări pe placul lor. Pe 13 octombrie 2016, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată de Constantin Lucian Manda, că, pe parcursul aceleaşi zi, a fost reţinut într-o locuinţă unde ar fi fost ameninţat cu moartea şi lovit de mai multe ori cu biciul de către „Titoașcă”, „Parfum”, fiind prezent la întregul său coșmar și Adrian Popescu, un apropiat al celor doi interlopi, care în loc să îi ia apărarea arhitectului îl filma pe acesta în timp ce primea o „corecție”.

Dublu eșec în instanță! Florin Frătică a pierdut, săptămâna trecută, două procese într-o singură zi

Luni, 24 Iulie 2017 11:49

E clar! Frătică ori este prost sfătuit, ori, pur și simplu, e prost… informat. Deși instanțele îi resping, pe bandă rulantă acțiunile intentate, acesta nu se lasă și insistă, pe aceleași spețe, spre disperarea judecătorilor, probabil, sătui să îl vadă, toată ziua, prin sală. Ei bine, pentru că nu concepe, încă, deși a trecut ceva timp, că nu mai reprezintă nimic în Primăria Bradu, Frătică reușește să bată și noi recorduri. Unul dintre acestea s-a petrecut fix vineri, când, la interval de numai câteva minute, a aflat că a pierdut nu unul, ci două procese.

 

Record!!! Doi profesori de la Liceul Teoretic Costești au optat pentru șefia a unsprezece școli

Luni, 17 Iulie 2017 12:55

# Zeci de profesori dau examenul pentru posturile de director și director adjunct la unități școlare din Argeș # Lista profesorilor care candidează pentru aceste posturi # La Școala Gimnazială „Nicolae Simonide” Pitești - patru candidați pentru postul de director
Luni, 17 iulie, începe examenul pentru funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș, sesiunea iulie 2017, după ce în urma concursului organizat în anul 2016 au rămas unități în care nu s-au ocupat aceste posturi.

Lichidatorul Laurenţiu Dumitrana, acuzat de bancrută frauduloasă

Luni, 17 Iulie 2017 12:42

Pe data de 7 iulie, la Judecătoria Pitești a fost înregistrat un dosar, cu obiectul bancrută frauduloasă, mai exact pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, pe numele lichidatorului Laurențiu Dumitrana. Parte civilă în dosar este o fostă fabrică de cherestea din Curtea de Argeș, SC Rom Forest Exim SRL, reprezentată prin consorțiul Mit Insolv SPRL, Mincu și Asociații SP/RL și  SCP Lex Insolv SPRL.

 

Pagina 240 din 406

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea