Ancheta

Campionatul Mondial de Kaiac Canoe pentru Juniori a blocat hotelurile din Pitești

Luni, 03 Iulie 2017 12:37

# Pentru că nu s-au mai găsit locuri, unele delegații au fost cazate la Micești sau chiar în Curtea de Argeș
În perioada 27 – 30 iulie, Complexul Naţional Sportiv Bascov-Budeasa va reuni, în competiția de nivel mondial de kaiac canoe, peste 1600 de sportivi, din 93 de țări. Totalul persoanelor care vor veni la Bascov, din străinătate, este însă mult mai mare, de peste 2000 de persoane. Ocazie cu care s-a înregistrat, poate pentru prima dată după Revoluție, un grad de ocupare de 100% la toate unitățile turistice ale Piteștiului. Ba, mai mult, nemaigăsindu-se loc pentru invitații străini, unii dintre aceștia au primit rezervări la o pensiune din Micești și chiar la un hotel din Curtea de Argeș.

 

Dosarul în care este cercetat Sever Stanciu, transferat de la Parchetul Judecătoriei Pitești la Parchetul Tribunalului Argeș

Luni, 03 Iulie 2017 12:35

Din dosarul supranumit „Cheresteaua 1”, în care a fost trimis în judecată printre alții și Ion Andrei, zis Brânză, patronul firmei Andris, se fac cercetări la Parchetele județene împotriva unor funcționari publici care le-ar fi dat o mână de ajutor acestora în tăierea ilegală a arborilor din Argeș. Un astfel de dosar aflat în cercetare îi vizează pe fostul şef al ITRSV Ploieşti, Sever Stanciu, actual director în cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, şi pe doi foşti ingineri silvici ai instituţiei, Constantina Miu şi Daniel Ionuţ Bănică.

Inculpaţii din dosarul Hidroelectrica Curtea de Argeş au scăpat de controlul judiciar

Luni, 03 Iulie 2017 11:31

Pe 29 iunie, la Tribunalul Argeş,  s-a desfăşurat un nou termen de judecată în dosarul Hidroelectrica Curtea de Argeş, în care sunt cercetaţi inculpaţii: Constantin Metehoiu, Vasile Oae, Ştefan Vulparu, Oprea Octavian Florian, Filoftia Oprea, Florian Nicolae Stoian şi Nicolae Arman. 
Aceştia sunt anchetaţi pentru o serie de contracte de achiziţii şi execuţie a unor lucrări de implementare a unor sisteme de monitorizare şi diagnosticare privind siguranţa instalaţiilor tehnologice la nivelul sucursalei Hidroelectrica din oraşul Curtea de Argeş. Potrivit unor surse judiciare, contractele ar fi fost atribuite fără a fi respectate procedurile legale. 

 

Apropiații stăpânilor de sclavi de la Berevoești riscă să fie cercetați pentru mărturie mincinoasă

Luni, 03 Iulie 2017 11:27

Săptămâna trecută, au avut loc noi termene în procesele romilor din satul Gămăcești, comuna Berevoești, acuzați de constituire de grup infracţional şi trafic de persoane.
Astfel, la termenul din 28 iunie, în dosarul în care sunt cercetați „clanul” Furdui: Ovidiu Cătălin, Vasile, Maria, Roxana, respectiv Maria Feraru, au fost audiați mai mulți martori. Printre aceștia s-au numărat și apropiați ai inculpaților. O parte dintre aceștia nu și-au menținut declarațiile date în fața procurorilor la urmărire penală atunci când au recunoscut din faptele inculpaților.

Argeșul - raiul proxeneților și prostituatelor

Luni, 26 Iunie 2017 20:41

# O fostă profesoară de franceză dusă să se prostitueze de soțul ei în Elveția # Căderea rețelei de prostituate de lux condusă de „Vader” din Pitești
Reţeaua de proxeneţi care exploata sexual tinere în Europa de Vest, mai precis în Spania (Ibiza) şi Elveţia (Zürich), în schimbul unor sume colosale de bani a fost destructurată de procurori. Printre victime s-ar regăsi inclusiv o persoană care înainte de a fi păcălită şi dusă cu forţa în Elveţia a fost profesoară de limba franceză. Proxeneţii foloseau în afaceri metoda „Loverboy”, sau „Casanova”, în care femeia acceptă să fie prostituată din dragoste pentru iubit.

 

Pagina 242 din 406

«ÎnceputAnterior241242243244245246247248249250UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea