Ancheta

Patron de videochat acuzat de un prejudiciu de 1,3 milioane lei, obligat de instanță la plata a doar 78.000 de lei

Luni, 26 Iunie 2017 20:38

O nouă decizie nefavoravilă Parchetului Tribunalului Argeș a fost dată de către judecătoarea Irina Lazăr la Tribunalul Argeș. În 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au dispus trimiterea în judecată a lui Mircea Corneliu Nicolescu, patronul unei societăţi în care erau realizate activități de videochat. Acesta era acuzat de trei infracțiuni de evaziune fiscală, de spălare de bani, dar și de nerespectarea codului muncii. În aprilie 2017, Tribunalul Argeș a dat verdictul condamnându-l pe Mircea Corneliu Nicolescu la 2 ani închisoare cu suspendare, dar acesta a fost achitat pentru două infracțiuni de evaziune fiscală și pentru spălare de bani.

 

Foști specialiști ai DNA în control la Direcția Județeană de Sport Argeș

Luni, 26 Iunie 2017 20:34

# Nu se știe ce caută, însă directorul Laurențiu Achimescu (foto) este, cu siguranță, vizat
De o săptămână, o echipă de control din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) scurmă prin actele Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș (DJST). Aceștia au venit la Pitești cu o tematică bine stabilită, pe care, însă, nimeni nu a deslușit-o, mai ales că volumul de documente solicitat pentru control este enorm.
Interesant este și faptul că, dintre cei trei membri ai echipei de control, doi sunt foști specialiști ai DNA, pensionați și reîncadrați ulterior în actuala echipă. Așadar, cei veniți acum, spre deosebire de cei ce au mai controlat activitatea – pe alocuri extrem de dubioasă a direcției, vor ști exact ce și unde să caute, în baza experienței profesionale acumulate.

Trei generații de primari de la Lerești, prezenți la un singur proces

Luni, 26 Iunie 2017 20:26

Săptămâna trecută a avut loc la Tribunalul Argeș un nou termen al procesului în care doi foşti primari ai comunei Lereşti, Ion Năftănăilă şi Gheorghe Tonghioiu, au fost acuzați de procurorii DNA de săvârşirea de fapte de corupţie prin implicarea în depunerea cererilor de sprijin financiar de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Alături de cei doi foști primari, Ion Năftănăilă, edilul comunei între 2004-2008, și Gheorghe Tongoiu, între 2008-2012, a fost prezent ca reprezentant al Primăriei Lerești, parte responsabilă civilmente în dosar, și actualul edil, Marian Toader.

 

Ultimul termen la Înalta Curte în procesul avocatului Radu Nistor

Luni, 26 Iunie 2017 20:12

La Înalta Curte de Casație și Justiție se judecă luni, 26 iunie 2017, probabil ultimul termen în procesul de corupție intentat de către DNA avocatului Radu Nistor.
Avocatul argeşean Radu Nistor a fost condamnat în data de 11 august 2016, la 2 ani de închisoare cu suspendare de către judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti. Acesta a fost judecat sub acuzaţiile de trafic de influenţă, fals în însrisuri sub semnătură privată, instigare la mărturie mincinoasă. Decizia judecătorilor Curții de Apel a fost atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Frătică, ultima încercare de a reveni în Primăria Bradu

Luni, 26 Iunie 2017 20:08

La Tribunalul Argeș se judecă, luni, primul termen al procesului care are ca obiect suspendarea hotărârii de Consiliu Local prin care viceprimarul comunei Bradu, Florin Frătică, a fost demis. Desigur, în postura de reclamant este chiar Frătică Dragomir Tudor Florin, fost primar al localității. Pârât este Consiliul Local al comunei.
Pe data de 25 mai a.c., în urma condamnării penale a lui  Frătică, C.L. al comunei Bradu a emis o hotărâre prin care s-a constatat pierderea calității de consilier local a acestuia.

 

Pagina 243 din 406

«ÎnceputAnterior241242243244245246247248249250UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea