Ancheta

Fosta șefă de la Mediu, Mariana Ionescu, atac direct la adresa ministrului Energiei, Toma Petcu

Luni, 05 Iunie 2017 23:57

# Avocatul Marianei Ionescu: „Decizia de suspendare a fost întocmită cu rea credință de Toma Petcu, președintele de atunci al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului ”
Mariana Ionescu, fosta directoare a Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, încă mai speră să revină în funcție. Aceasta a cerut în instanță anularea deciziei prin care a fost destituită din funcție în primăvara lui 2016 de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

 

Oameni de afaceri trimişi în judecată pentru evaziune fiscală prin achiziţii de cuie

Luni, 05 Iunie 2017 23:34

În martie 2016, IPJ Argeş a organizat mai multe percheziţii în Argeş şi Olt la persoane bănuite de evaziune fiscală, după derularea mai multor operaţiuni prin firme de prelucrare şi exploatare a lemnului. Printre cei vizaţi se număra şi Marian Zaharia, patronul unei societăţi din comuna Coşeşti, şi Ovidiu Becheanu, un om de afaceri din Slatina. După mai bine de un an de zile de la percheziţii, cei doi au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală.

Pe 11 septembrie, primul termen în procesul lui Tudor Pendiuc cu Autoritatea Electorală

Luni, 05 Iunie 2017 20:44

Toamna aceasta, pe rolul instanţei Tribunalului Argeş va avea loc primul termen de judecată între fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, şi Autoritatea Electorală Permanentă pentru nerambursarea cheltuielilor din campania electorală. Fostul primar Tudor Pendiuc nu a reuşit să primească înapoi toţi banii cheltuiţi în campania electorală pentru alegerile locale din vara anului trecut, acesta mai având de recuperat suma de 9.500 de lei. Pentru nerambursarea în totalitate a cheltuielilor electorale, Tudor Pendiuc a dat în judecată Autoritatea Electorală la sfârşitul lunii martie, instanţa stabilind primul termen de judecată la începutul lunii septembrie. A.N.

 

Constantin Nicolescu - eliberat condiționat

Luni, 29 Mai 2017 23:30

# În mod paradoxal, eliberarea i-ar putea aduce mulți ani de pușcărie în plus # Luni, 29 mai, s-a judecat, la Tribunalul Argeș, cererea de eliberare condiționată a fostului președinte al Consiliului Județean Argeș.

Săptămână de foc pentru fostul președinte al Consiliului Județean, Constantin Nicolescu. Acesta a avut, luni, 29 mai, la Tribunalul Argeș, termen pentru judecarea cererii de eliberare condiționată din Penitenciarul Colibași. Cererea sa, avizată pozitiv de conducerea închisorii, a fost respinsă, pe data de 19 aprilie, de instanța Judecătoriei Pitești. Avocații săi au atacat decizia la Tribunalul Argeș, care a decis eliberarea condiționată.

"Admite contestaţia declarată de condamnatul Nicolescu Constantin împotriva sentinţei penale nr. 763 din data de 19.04.2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 6901/280/2017. Desfiinţează în parte sentinţa, iar pe fond admite propunerea şi dispune liberarea condiţionată a contestatorului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 675 din data de 05.02.2015 emis de Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală (...). Definitivă", se arată în hotărârea postată pe portalul instanţelor de judecată.

 

Culmea combinațiilor în afaceri! Într-un dosar la Tribunalul Comercial Argeș, Nicolae (Nenea) Ivănescu este și creditor, și debitor și contestator. În același timp!!!

Luni, 29 Mai 2017 13:17

Nu știu dacă omul de afaceri Nicolae Ivănescu are facultate, masterat, doctorat sau alte studii academice. La școala vieții însă, clar, este campion. Un obișnuit al sălilor de judecată, ”Nenea” s-a specializat în  combinații judecătorești atât de tare, încât până și magistrații ar putea să mai învețe una-două chestii de la acesta.
Ultima ”minune”, probabil unicat la nivel local, dacă nu și național, este dosarul 60/1259/2015/a9, aflat pe rolul Tribunalului Comercial Argeș. În acesta se judecă o contestație împotriva hotărârii comitetului/.adunării creditorilor împotriva unui proces verbal al adunării din aprilie 2017. Cine contestă? Firma DB PROIECT AG S.R.L., firmă

 

Pagina 247 din 406

«ÎnceputAnterior241242243244245246247248249250UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea