Ancheta

Săptămâna aceasta, Florin Frătică are ultimul termen în dosarul penal aflat pe rolul Curții de Apel Pitești

Luni, 08 Mai 2017 14:11

Săptămâna aceasta, luni, se desfășoară, probabil, ultimul termen în procesul penal al fostului primar din Bradu, Florin Frătică. În primă instanță, magistrații de la Judecătoria Pitești au dat sentința în dosarul în care acesta este cercetat pentru conflict de interese, sentință care nu îi este deloc favorabilă fostului primar de la Bradu.
”Condamnă pe inculpatul Frătică Dragomir Tudor Florin la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată. Aplică pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor
- de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice,
- de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 2 ani,

 

Și condamnat la închisoare, și cu banii luați. Afaceristul Marin Țîrcomnicu rămâne fără apartamentul de domiciliu

Luni, 08 Mai 2017 13:50

Necazurile se ţin lanţ de omul de afaceri Marin Ţîrcomnicu, asociat şi administrator al SC Pro Invest Trade SRL Piteşti. Aflat în penitenciar, unde execută o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 10 luni, acesta s-a trezit, recent, că are apartamentul de domiciliu scos la licitație de executorul judecătoresc.

Florin Frătică a absentat de la propriul proces penal, însă a mers la Tribunal, câteva zile mai târziu, să îl conteste pe Dan Stroe

Luni, 24 Aprilie 2017 22:58

Florin Frătică a demonstrat, și săptămâna trecută, că este un om cu o inimă… mare. Deși a fost internat – cu diagnosticul ”infarct” pe data de 10 aprilie, acesta a ținut, pe 21 aprilie, să fie în sala de judecată la Tribunalul Argeș, unde, alături de consilierii locali fideli, a contestat depunerea jurământului de către primarul ales al comunei, Dan Stroe.

Atac de cord în noaptea dinaintea ultimului termen al procesului penal de la Curtea de Apel

În noaptea de 9 spre 10 aprilie a.c., Frătică a acuzat dureri în piept și s-a internat la Spitalul Județean Argeș. Diagnosticul: infarct. În aceeași zi, avea de înfruntat, la ultimul termen, atacul judecătorilor Curții de Apel Pitești, unde este pe rol procesul penal în care este judecat de câțiva ani și pentru care a stat, acum ceva timp, în ”Beciul Domnesc”, alături de Marian Vanghelie, Radu Mazăre și alții.
Sigur, avocatul său a cerut amânare, motivul medical fiind unul evident.

 

A început procesul penal al viceprimarului din Corbi pentru infracțiuni la regimul silvic

Luni, 24 Aprilie 2017 22:55

# Procurorii au clasat plângerea penală pentru violare de domiciliu
Așa cum am mai scris, Dan Aldea, viceprimarul comunei Corbi, este judecat, pe legea penală, într-un dosar... de cascadorii râsului! Deși obiectul cauzei sună înfiorător (infracțiuni la regimul silvic!!!), cunoscând starea de fapt, nu putem să nu ne exprimăm convingerea că instanțele, procurorii și polițiștii au treburi mai importante și cauze penale reale de cercetat!

UN NOU TERMEN ÎN PROCESUL PRIMARULUI DE LA DAVIDEŞTI, ION SANDU, LA TRIBUNALUL ARGEŞ

Luni, 24 Aprilie 2017 22:34

Vinerea trecută s-a consumat un nou termen în dosarul de corupție al primarului din Davidești, în care acesta, alături de alte opt persoane, este acuzat de infracțiuni de corupție.În data de  16 martie 2015, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Piteşti l-au trimis în judecată pe primarul de la Davideşti, Ion Sandu, alături de alte opt persoane, oameni de afaceri şi angajaţi ai Primăriei. Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Argeş. Vineri s-a consumat cel de-al 25-lea termen, urmând ca cel de-al 26-lea să se consume în data de 6 iunie.

 

Pagina 250 din 406

«ÎnceputAnterior241242243244245246247248249250UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea