Ancheta

Dosarul vaccinurilor loveşte din nou! Pfizer cere României să cumpere cele 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID pe care le-au comandat Cîţu & Co.!

Marţi, 23 Ianuarie 2024 07:00

 

Scandalul vaccinurilor anti-COVID e departe de a se încheia. România este dată în judecată de compania Pfizer care cere ţării noastre să cumpăre cele 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID pe care le-au comandat fostul ministru, Florin Cîţu, foştii miniştri ai Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi Ioana Mihăilă, cu participarea argeşeanului Valeriu Gheorghiţă, care a coordonat campania naţională de vaccinare.

Potrivit G4media.ro, România a fost dată în judecată într-un proces care ne-ar putea costa cel puțin jumătate de miliard de euro. Compania Pfizer, cea care produce vaccinuri anti-COVID, ne cere în instanță să cumpărăm 28 de milioane de doze de ser pe care le-am comandat.

 

 

Metoda atragerii victimei în capcana unor false investiţii face ravagii în Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2024 15:35

Procurorii argeșeni atrag atenția asupra numărului mare de persoane care sunt înșelate printr-o nouă metodă care circulă pe rețelele de socializare. Au fost depuse numeroase plângeri penale la poliție sau la unitățile de parchet din Argeș.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş susțin că, în ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe cauze având ca obiect infracţiuni săvârşite prin intermediul internetului, utilizând ca mod de operare specific „metoda atragerii victimei în capcana unor false investiţii”.

Administratorul Alpitex-ului, dat în judecată de lichidator

Miercuri, 17 Ianuarie 2024 12:42

 

 

# Acesta este acuzat că a ”dosit” bunurile firmei pentru a nu fi vândute

Anul trecut, prin luna noiembrie, ne întrebam: ”Cine se mai servește din cadavrul firmei Alpitex?” Ei bine, se pare că de atunci am răspuns corect. Iar acum ni s-au și confirmat bănuielile. Administratorul special, Iorguș Grigore, a fost dat în judecată de firma desemnată ca lichidator. Iorguș este acuzat că a dosit bunurile firmei aflate în lichidare, pentru a nu putea fi vândute. Am avut un mare producător și exportator de mobilă în Argeș: Alprom. Am avut și un mare producător și exportator de mobilier masiv: Alpitex.

 

 

Caz grav în Argeș! Gheorghe Voicu, primarul din Bârla, a fost lovit și amenințat de un cetățean: „Îți dau în cap și te omor”

Miercuri, 17 Ianuarie 2024 07:42

 

# Agresorul edilului a fost trimis în judecată

Primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu, a fost șicanat în trafic, amenințat cu moartea și lovit de către un consătean. Incidentul șocant a avut loc în noiembrie 2020, la scurt timp după ce acesta a obținut al doilea mandat de primar. Alături de edil a fost agresată și o altă persoană. La sfârșitul anului 2023, doi bărbați, în vârstă de 27 de ani și de 48 de ani, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și ultraj.

 

De la distracție la închisoare! Marius Manole, primarul de la Aninoasa, încarcerat la Penitenciarul Mioveni

Joi, 21 Decembrie 2023 07:30

# Cu o zi înainte de condamnare, edilul a participat la „Ignatul de la Golești”

# Inculpatul și procurorul au susținut că faptele s-au prescris, dar Curtea de Apel Pitești i-a contrazis

Primarul comunei Aninoasa, Marius Nicolae Manole, a trecut, săptămâna trecută, de la extaz la agonie. Miercuri, 13 decembrie, Marius Manole a participat alături de alți 25 de edili din Argeș la evenimentul caritabil „Ignatul la Golești”, prin care peste o tonă de carne de porc a ajuns la centrele de copii și bătrâni aflate în subordinea DGASPC Argeș. La eveniment, primarul de la Aninoasa s-a prezentat și cu un purcel la proțap. Era o ultimă clipă de fericire pentru că a doua zi, pe 14 decembrie, Curtea de Apel Pitești l-a condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în formă continuată și agravată. Iar edilul a fost săltat de polițiști direct de la serviciu, din Primăria Aninoasa.

 

Pagina 11 din 405

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea