Ancheta

Ion Andrei, patronul firmei Andris, s-a întors acasă după 10 luni petrecute în penitenciar

Vineri, 08 Decembrie 2023 07:38

 

# „Brânză” trebuia să ispășească o pedeapsă de 10 ani închisoare cu executare

# Dosarul „Cheresteaua 1” - trimis spre rejudecare de Înalta Curte, dar faptele s-au prescris

A fost agitație mare, săptămâna trecută, în satul Gănești din comuna Pietroșani după ce Ion Andrei, zis „Brânză”, patronul firmei Andris SRL, a fost eliberat din penitenciar. Sătenii au fost surprinși să îl vadă în libertate pe „Brânză”, mai ales că știau că acesta trebuie să stea în închisoare 10 ani. Instanța a stabilit însă altceva, iar după 10 luni de închisoare, Ion Andrei s-a întors acasă.

 

 

Gala AOA - 20 ani de la înființarea Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș

Miercuri, 06 Decembrie 2023 10:54

 

Joi, 14 decembrie, la Hotel Ramada Pitești - sala Ballroom, are loc Gala AOA Argeș. Ediția din acest an a evenimentului va marca împlinirea a 20 ani de la înființarea Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș.

„Vor fi alături de noi reprezentanți ai celor mai importante companii din județ și din țară, reprezentanții start up-urilor înființate în cadrul proiectelor implementate de AOA Argeș, oficialități locale, lideri ai organizațiilor patronale din țară, presă.

Ion Georgescu, despre denunțul directorului Poliției Locale Pitești: „Este ireal și face jocul cuiva”

Miercuri, 06 Decembrie 2023 07:56

 

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul Argeș i-a respins, pe 29 noiembrie, cererea de înlocuire a măsurii. Decizia instanței nu este definitivă, ea fiind atacată de către Georgescu. Urmează ca joi, 7 decembrie, să se judece contestația acestuia la Curtea de Apel Pitești.

DNA Pitești l-a trimis în judecată, la sfârșitul lunii noiembrie, pe Ion Georgescu pentru trafic de influență, în dosarul în care ar fi primit 10.000 de euro pentru a ajuta pe fiica directorului Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică, să se angajeze la spitalul din localitate.

 

 

Afaceristul Traian Tămagă - trimis în judecată pentru extragerea agregatelor minerale, fără autorizaţie

Joi, 30 Noiembrie 2023 13:37

 

Omul de afaceri Marius Traian Tămagă a fost trimis în judecată, alături de societatea SC Logistic Agregate Muntenia SRL, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru săvârșirea infracțiunii de extragere a agregatelor minerale, fără autorizaţia de gospodărire a apelor. Dosarul în care este cercetat fiul fostului senator și fost prefect Constantin Tămagă a fost înregistrat pe 7 noiembrie pe rolul Judecătoriei Pitești. Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea este parte vătămată în dosar.

 

Autobuzele CNCD au ajuns la preț de fier vechi

Joi, 30 Noiembrie 2023 08:10

 

# 8.000 lei/bucată pentru vânzarea, în bloc, a celor 40 de vehicule

Afacerea penală denumită ”Autobuzul”, afacere pentru care primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, încă este în pușcărie, împreună cu afaceriștii Gheorghe Văsîi și Constantin Scarlat, încă ridică semne de întrebare. Între timp, celebrele autobuze ruginesc copios. După nenumărate încercări de a le vinde pe cele ale CNCD, 40 la număr, iată, s-a găsit un ofertant. Pentru că, la acest moment, nu mai există un preț fixat, se adjudecă celui care oferă… ceva. Și cineva a oferit, pentru cele 40 de autobuze, 320.000 lei, adică…. 8.000 lei (opt mii lei pe un autobuz).

 

 

Pagina 15 din 406

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea