Ancheta

Garda Forestieră Județeană Argeș: Controalele privind respectarea regimului silvic s-au intensificat

Marţi, 28 Noiembrie 2023 08:20

 

Inspectorii din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – biroul Garda Forestieră Județeană (GFJ) Argeș au efectuat mai multe controale în perioada august – octombrie, aferentă trimestrului al III-lea al anului 2023. S-a urmărit modul de respectare și aplicare a regimului silvic în fondul forestier național și în suprafețele cu vegetație forestieră din afara fondului forestier național din județul Argeș.

 

 

Va lua naștere Legea Savaste. Cristian Gentea, la înmormântarea polițistului local: „Voi cere parlamentarilor să schimbe Legea Poliției Locale”

Luni, 27 Noiembrie 2023 22:32

 

Momente emoționante în Pitești, săptămâna trecută, la înmormântarea polițistului local care a murit după ce a fost lovit, în timpul serviciului, de un tânăr care a avut un comportament agresiv.

Zeci de polițiști locali din întreaga țară au fost prezenți la Pitești pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Condoruș Savaste, colegul lor. Joi, 23 noiembrie, mașinile cu însemnele Poliției Locale au salutat cu girofarurile aprinse, urlând din sirene.

 

PNL nu se dezminte! Liberalii argeșeni continuă să folosească copiii pentru imagine politică

Joi, 23 Noiembrie 2023 08:47

 

# Vocea unei fetițe - folosită în telenovela Pădurii Trivale. Dragi copii, voi știți diferența dintre pădure parc și arie protejată?

Un videoclip în care se aude vocea unei fetițe care încearcă să explice că Pădurea Trivale arie protejată este mult mai importantă decât pădure parc, circulă în mediul online, de la începutul lunii noiembrie. Postarea a fost publicată de Mihai Coteț, președintele PNL Pitești. Nu e pentru prima dată în acest an, probabil nici ultima, când liberalii argeșeni folosesc copiii pentru promovarea proiectelor lor.

 

 

Direcția Silvică Argeș a câștigat procesul cu Erbașu

Joi, 23 Noiembrie 2023 08:33

 

# Peste 150.000 m.p. de pădure se întorc în proprietatea statului

La data de 26.10.2015, la Judecătoria Curtea de Argeș, reclamanta, R.N.P. Romsilva, prin Direcţia Silvică Argeș, a chemat în judecată pe pârâtul Erbașu Ion Cornel, solicitând ca prin hotărârea ce se va pronunţa, să se dispună obligarea pârâtului să îi lase în deplină proprietate şi posesie terenul aflat în raza administrativ teritorială a comunei Arefu. În motivarea acţiunii, s-a arătat că terenul cu vegetaţie forestieră, în suprafaţă de peste 15 ha., se află în administrarea Direcţiei Silvice, teren care este proprietatea publică a statului.

 

Inculpații din dosarul unui fost deputat de Argeș nu scapă de sechestru

Marţi, 21 Noiembrie 2023 12:35

 

# La unul din termene, sala a fost evacuată pentru o amenințare cu bombă

La Curtea de Apel București se judecă dosarul privind falsul în declarații ce îl are, în prim plan, pe fostul deputat de Argeș, Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul mitralieră.

După cum se știe, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

 

Pagina 17 din 407

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea