Ancheta

Pădurar din Argeș, trimis în judecată pentru fals intelectual

Vineri, 17 Noiembrie 2023 10:15

 

# Șmecherii cu „cerneală simpatică”

Un pădurar a fost trimis în judecată, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru fals intelectual, în formă continuată. Andrei Nicolae O., pădurar în cadrul unui ocol silvic din Argeș este acuzat că, în perioada septembrie 2017-noiembrie 2018, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a emis mai multe avize care atestau fapte necorespunzătoare adevărului.

 

 

Cine se mai servește din cadavrul firmei Alpitex?

Joi, 16 Noiembrie 2023 12:42

 

Am avut un mare producător și exportator de mobilă în Argeș: Alprom. Am avut și un mare producător și exportator de mobilier masiv: Alpitex. Și de amândouă s-a ales praful după ce, în firme, și-au băgat coada necurată tot felul de șobolani, care nu au știut decât să roadă și să profite, până nu a mai rămas nimic din ele. Argeșul devenise aproape la fel de cunoscut, datorită mobilei, pe cât de cunoscut era datorită automobilelor. Nemții, francezii și alți occidentali făceau coadă să cumpere mobilă de aici, de la Alprom și, ceva mai târziu, de la Alpitex.

 

Urmărire ca în filme. O tânără fără permis, judecată pentru că a fugit de polițiști

Joi, 16 Noiembrie 2023 11:56

 

O tânără din Argeș va ajunge în fața judecătorilor după ce a condus o mașină fără să aibă permis de conducere și nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie 2022, aproape de mieul nopții, pe DJ 679, când tânăra, care circula cu mașina pe raza localității Stolnici, nu s-a conformat la semnalul de oprire efectuat de polițiști. Agenții au plecat în urmărirea ei, șoferița reușind să fie blocată abia pe strada Lânăriei din Pitești. S-a stabilit că femeia nu avea permis de conducere, fiind însoțită în automobil de doi bărbați.

 

 

Afacerist judecat că a desfășurat activități de contabilitate fără drept

Joi, 16 Noiembrie 2023 11:16

 

Un administrator al unei firme din Argeș a fost trimis în judecată, la începutul lunii noiembrie 2023, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru săvârşirea infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi. Gheorghe S. este acuzat că desfășoară activități de contabilitate, audit financiar și consultanță în domeniul fiscal, fără a deține calitatea de expert contabil sau contabil autorizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

 

Argeșeni judecați pentru că și-au cumpărat permise de conducere false

Miercuri, 15 Noiembrie 2023 11:32

 

Patru persoane au fost trimise, recent, în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, conducere fără permis sau pentru uz de fals.

Au obținut, contra cost, permise de conducere false, care erau aparent eliberate de către autoritățile din Suedia. Mai mulți argeșeni au intrat în atenția organelor penale după ce au prezentat polițiștilor, în timp ce erau opriți în trafic, permise de conducere care erau eliberate tocmai în Suedia.

 

 

Pagina 18 din 406

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea