Ancheta

Afacerist judecat că a desfășurat activități de contabilitate fără drept

Joi, 16 Noiembrie 2023 11:16

 

Un administrator al unei firme din Argeș a fost trimis în judecată, la începutul lunii noiembrie 2023, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru săvârşirea infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi. Gheorghe S. este acuzat că desfășoară activități de contabilitate, audit financiar și consultanță în domeniul fiscal, fără a deține calitatea de expert contabil sau contabil autorizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

 

 

Argeșeni judecați pentru că și-au cumpărat permise de conducere false

Miercuri, 15 Noiembrie 2023 11:32

 

Patru persoane au fost trimise, recent, în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, conducere fără permis sau pentru uz de fals.

Au obținut, contra cost, permise de conducere false, care erau aparent eliberate de către autoritățile din Suedia. Mai mulți argeșeni au intrat în atenția organelor penale după ce au prezentat polițiștilor, în timp ce erau opriți în trafic, permise de conducere care erau eliberate tocmai în Suedia.

 

Scump, domne’, scump… Cât costă mâncarea la conacul Monicăi Anghel din Berevoeşti?

Marţi, 14 Noiembrie 2023 07:18

 

Cântăreaţa Monica Anghel are pensiune în Argeş, la Berevoeşti, de care se ocupă cu mare interes, după cum chiar ea a mărturisit. Cu toate acestea, preţurile sunt piperate, iar clienţii i-au lăsat deja recenzii negative. De exemplu, un păstrăv prăjit cu mămăligă şi usturoi costă 45 de lei.

Mâncarea tradiţională este pe gustul argeşenilor, motiv pentru care oamenii au poposit la pensiunea Monicăi Anghel. Dar au comentat negativ preţurile practicate de artistă. \

 

Primarul demis de la Vlădești își joacă ultima carte

Joi, 09 Noiembrie 2023 11:07

 

# A făcut o cerere de contestație în anulare

Cristian Dică Hristu, fostul primar de la Vlădești, nu s-a obișnuit cu ideea pierderii mandatului. Acesta a formulat, pe 30 octombrie, la Curtea de Apel Pitești, o contestație în anulare împotriva hotărârii prin care a fost condamnat pentru transport ilegal de lemne și prin care i s-a interzis dreptul de a ocupa sau de a fi ales într-o funcție publică pe o perioadă de doi ani. Primul termen de judecată a fost stabilit de instanță abia pe 6 martie 2024.

 

Pendiuc, Scarlat și Văsîi încearcă să scape de plata celor 23 de milioane de lei din dosarul penal ”autobuzele Publitrans-CNCD-Girexim”

Miercuri, 08 Noiembrie 2023 13:32

 

# Două procese au fost deschise, în acest sens, la Curtea de Apel București

Dosarul Publitrans a ajuns, după ani de zbateri, la final, la începutul verii! Tudor Pendiuc, Gheorghe Scarlat (CNCD) și Gheorghe Văsîi (Girexim Universal) au fost încarcerați, pe 5 mai 2023, la Penitenciarul Mioveni. Așadar, persoanele găsite vinovate au fost pedepsite. Cu prejudiciul… încă se mai discută. Au existat opinii - chiar ale unor experți - conform cărora nu există prejudiciu și, prin urmare, nu ar exista nici fapte penale. Asta decid, însă, judecătorii. Cei trei inculpați - și cele două firme - încearcă, mai nou, să scape de cele 23 de milioane de lei de plată.

 

 

Pagina 19 din 407

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea