Politic

Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș

Vineri, 26 Aprilie 2024 13:24

 

Ion Mînzînă, actualul președinte al CJ Argeș, și-a depus candidatura vineri, 26 aprilie, la Biroul Electoral Județean pentru un nou mandat, împreună cu echipa de candidați la Consiliul Județean Argeș.

Alături de aceștia au fost alături Cristian Gentea - primarul Piteștiului, Simona Bucura-Oprescu - ministrul Muncii și parlamentarii PSD de Argeș.

 

Ion Mînzînă: „Începe reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș!”

Joi, 25 Aprilie 2024 12:40

 

Primarul Constantin Panțurescu a semnat autorizația de construire! Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și de cale ferată reprezintă o prioritate a echipei PSD Argeș. În urma demersurilor făcute de echipa condusă de președintele Ion Mînzînă și a implicării ministrului social-democrat al Transporturilor, Sorin Grindeanu, iată că una dintre cele mai așteptate investiții din Argeș este pe cale să înceapă.

Constantin Panțurescu, primarul municipiului Curtea de Argeș, a semnat Autorizația de Construire pentru reabilitarea Gării Regale! Astfel, lucrările propriu zise pot începe, proiectul tehnic fiind deja gata.

Florin Frătică se laudă că a mâncat cea mai bună caracatiţă din lume! La Căteasca, oamenii sunt mai pe tradiţional…

Joi, 25 Aprilie 2024 07:02

 

Florin Frătică, fostul primar al comunei Bradu, care candidează din partea AUR la Primăria Căteasca are preocupări de boier. Drept care laudă pe Facebook cea mai bună caracatiţă din lume, pe care a savurat-o. La Căteasca, oamenii cresc animale în propria gospodărie şi probabil puţini dintre ei s-au delectat cu bunătăţi mediteraneene.

Ca să fie convingător, Frătică a postat şi un video pe reţeaua de socializare. Poate nu-l cred votanţii că a mâncat caracatiţă. Deh, la AUR e pe opulenţă!

 

 

Cristian Gentea s-a înscris în cursa electorală pentru Pitești

Miercuri, 24 Aprilie 2024 11:52

 

Cristian Gentea s-a înscris în cursa electorală pentru Pitești. La ieşirea de la Biroul Electoral de Circumscripţie, edilul a declarat că are o echipă foarte bună de consilieri locali, iar proiectele cu care vine ȋn faţa piteştenilor sunt unele ȋn plină desfăşurare, iar altele vor fi anunţate.

Cristian Gentea: „Dragi piteșteni, sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate. Piteștiul este un centru urban mare, care ridică numeroase provocări, pe toate palierele administrative: infrastructură, rețele de utilități, servicii către populație, parteneriat public-privat, patrimoniu local, educație, sănătate, cultură, sport, îngrijire socială etc. Credința mea a fost, de la bun început, că nu există o sarcină prea grea sau prea mare dacă ești animat de ambiție, dacă îți place să muncești și dacă ai abilitatea de a gestiona echipe spre performanță.

Contre electorale între Moşteanu și Apostoliceanu: „Iepurașul te-a bătut de ți-au zburat fulgii”

Marţi, 23 Aprilie 2024 17:18

 

Pentru unii, campania electorală se joacă mai degrabă în online, decât pe stradă. Urmăritorii sunt atenţi la mesaje, iar candidaţii îşi trag la gioale. Iese o isterie de păreri şi impresii, unele rele altele foarte rele. Ca pe pagina deputatului USR, Ionuţ Moşteanu, care se vrea primar la Piteşti. Omul nu s-a săturat de bătaia pe care a mâncat-o data trecută şi mai vrea o dată.

 

Pagina 1 din 561

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea