Cătălin Bulf este secretar executiv al partidului Mişcarea Populară

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# Cătălin Bulf: ”Sunt onorat, dar totodată obligat pentru faptul că sunt în echipa lui Traian Băsescu.”
Argeşul are, din week-end-ul trecut, doi reprezentanţi în conducerea națională a partidului: Cătălin Bulf, secretar executiv şi Camelia Teodorescu, în comisia de cenzori. Reprezentarea județului la alegerile desfășurate la București a fost una destul de generoasă: 263 de persoane din Argeş au participat la Congresul MP. 

Mihai Deaconu, deputat PND, vrea să modifice legea organizării studiilor universitare

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

Deputatul Mihai Deaconu, membru în comisia de învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, a depus în cursul zilei de joi, 22 octombrie a.c., o iniţiativă legislativă de modificare şi completare a Legii nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare.  Prin această propunere, iniţiatorul încearcă  să reglementeze omisiunile şi condiţiile restrictive pentru absolvenţii cu studii superioare de scurtă durată, astfel încât absolvenţii cu diplome să fie consideraţi absolvenţi ai ciclului I conform sistemului Bologna, având în vedere că omisiunea acestei echivalări este recunoscută de însuşi Ministrul Educaţiei.

 

Trei candidaţi PNL la Primăria Curtea de Argeş

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# Toți cei trei provin din mediul de afaceri local

Liberalii argeşeni au început competiţia internă pentru fotoliile de primar. Pentru Primăria Curtea de Argeş trei candidaţi se vor lupta să fie susţinuţi de organizaţie în alegeri. Este vorba de Mădălin Marinescu, om de afaceri şi fost consilier judeţean, Valeria Genoiu, contabil şi fost director Electroarges dar şi Liviu Nicolae, om de afaceri.

Ana Stan nu mai candidează, din partea PAM, la Primăria Pitești

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# În cursă se va înscrie fostul senator Mircea Andrei?!

La sfârșitul săptămânii trecute, în mediul on-line a apărut știrea că notărița Ana Stan, unul dintre fondatorii Partidului pentru Argeș și Muscel, din motive personale, s-a retras din cursa pentru Primăria Pitești. O pierdere pentru partidul condus de Mircea Andrei, deoarece Ana Stan este o persoană cu o reputație profesională solidă și, până acum, cu o poziție stabilă în politica de dreapta. Cum însă alegerile locale se apropie, întrebarea care se pune este

 

Ministrul Gerea, înlocuit pentru o zi din funcție

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

Deputatul argeșean Andrei Gerea a fost înlocuit, pentru o zi, din funcție. Locul acestuia a fost luat de o elevă de clasa a XII-a din Brăila, elevă care a ”ocupat” fotoliul ministerial în urma câștigării unui concurs. Eleva nu a fost lăsată prea mult în Minister, din cauză că  lui Gerea i-a fost, probabil, frică să nu se descopere că fata e mai bună decât el pe post. Așa că, imediat, lucrurile au reintrat în normal. Arpechimul duduie, Oltchimul la fel...  A.S.

”Sperăm, la alegerile din 2016, să câștigăm peste jumătate din primăriile județului!”

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# Interviu cu Gheorghe Alecsei, prim-vicepreședinte PNL Argeș # Gheorghe Alecsei despre președintele PAM, Mircea Andrei:  ”Este un adversar politic ce nu trebuie tratat, în nici un fel, la capitolul «și alții»”

Este prim-vicepreședinte al PNL Argeș, consilier local în orașul Basarabilor și om de afaceri. Face, zilnic, naveta între Curtea de Argeș și Pitești. Nu are girofar la mașină, așa încât stă în blocajele de trafic alături de toți muritorii de rând, dă cu roțile  în aceleași gropi ca și toți ceilalți. Și, uneori, înjură

 

Deputatul Mihai Deaconu: ”Între executiv si legislativ există o lipsă de comunicare și de colaborare... Este mai ușor să dăm vina pe alții”

Luni, 19 Octombrie 2015 00:00

Mihai Deaconu: Am participat joi, 15 octombrie 2015, la ședința Colegiului Prefectural , la care mi-a fost dat să aud cum un domn primar care a afirmat că primarii ”vin aici doar ca să facă retorică” ne-a facut vinovați de toate relele pe noi, parlamentarii. ” Ce fac politicienii ăștia de sunt legile așa de proaste? se întreba  dumnealui chiar retoric când se referea la legea  165/2013 a retrocedarii ,  la OG 63/2010 și la altele. Aveam de gând să intervin să-i spun cum stau lucrurile dar a făcut acest lucru un alt domn primar care a arătat că ”90% din proiectele de lege sunt inițiate de Guvernul  Ponta” care , evident , are

Deputatul Simona Bucura Oprescu - interpelare pe adresa ministrului Transporturilor privind construcţia autostrăzii Piteşti - Sibiu.

Luni, 19 Octombrie 2015 00:00

Deputatul Simona Bucura Oprescu a făcut, vineri, o interpelare pe adresa ministrului Transporturilor, Iulian Matache, privind construcţia autostrăzii Piteşti - Sibiu. Fiind vorba despre un obiectiv major pentru Argeş şi pentru România, deoarece acest tronson va lega, practic, zona de est a ţării şi chiar România însăşi de Europa Occidentală, interpelarea are drept scop evaluarea stadiului în care se află proiectul. Textul interpelării este următorul:

 

Senatorul liberal s-a opus înfiinţării Agenţiei de Administrare a Bunurilor Sechestrate

Luni, 19 Octombrie 2015 00:00

# În sfârşit, Iani Popa (foto) face o…poziţie # Haralambie Vochițoiu: ,,La PNL a fost o politică impusă, s-a ridicat degetul liderului de grup și au votat toți împotrivă”

Nu, nu este un pamflet, din păcate, este o realitate. Dacă săptămâna trecută îl acuzam pe liderul senatorilor liberali, Ion Popa, că ar fi intrat, faţă de activitatea puterii, în silentio stampa, iată că, la câteva zile de la apariţia materialului, senatorul liberal, copreşedinte PNL Argeş, parcă trezit din somnul

Doi candidați importați (nu importanți!) se luptă în PNL pentru Primăria Moșoaia

Luni, 19 Octombrie 2015 00:00

# Unul este președinte local, altul secretar executiv la oraș. Și nu se înțeleg deloc între ei! Partidul, ca de obicei, tace…

Doi liberali, mutați de numai câțiva ani în comuna Moșoaia, se bat (între ei) pentru candidatura, din partea PNL, la primăria comunei. Unul dintre aceștia, doctorand în marketing, arată de zor, cu modestie, că a luat masterul cu nota 10. Spune în toate interviurile că Moșoaia are 6000 de oameni, că vrea  să îi cunoască pe toți și că, din aceștia, dorește să își selecteze niscai vajnici consilieri locali. Uitând, însă, un amănunt mic, însă foarte mare pentru partid și

 

Senatorul Iani Popa nu are, în 2015, nicio interpelare, nicio întrebare, nicio declarație politică

Luni, 12 Octombrie 2015 23:08

# Zici că a trecut la PSD, dar e liderul liberalilor din Senat!

Senatorul Iani Popa este liderul grupului parlamentar al PNL din Senat, o demnitate importantă. CV-ul său este unul cu totul impresionant, studiile absolvite purtându-l pe senatorul argeșean prin toată țara, dar și prin afara acesteia.
Doctorand în istorie, cursuri la Paris, dar și la Pitești, Craiova, București – toate acestea l-ar recomanda pe senatorul argeșean pentru o volubilitate ieșită din comun. Iată câteva repere:

Ministru Energiei, Andrei Gerea, explică preţul carburanţilor

Luni, 12 Octombrie 2015 23:07

# Din ciclul: ,,Noi vorbim, nu gândim”. În opinia lui Andrei Gerea, consumatorii sunt vinovaţi pentru preţul ridicat, din România, al carburanţilor

Deşi preţul barilului de ţiţei este la un minim istoric, preţul carburanţilor în România continuă să rămână aproape neschimbat. Faţă de perioada anului trecut, acum, preţul barilului de ţiţei este la mai puţin de jumătate, dar cu toate acestea, la noi în ţară, preţul  carburanţilor nu a cunoscut scăderi considerabile, asta în ciuda faptului în care suntem şi o ţară cu resurse petroliere. Ba mai mult, în opinia Ministrului Energiei, Andrei Gerea, românii au şi ei o vină în ceea ce priveşte cotaţia carburanţilor din ţară întrucât nu scade consumul.

 

Parlamentul a aprobat acordarea de tichete sociale preşcolarilor dezavantajaţi

Luni, 12 Octombrie 2015 23:06

# Încă o victorie în Parlament a deputatului PND Mihai Deaconu #  Deputatul PND Mihai Deaconu a fost unul din iniţiatorii acestui proiect

În plenul Camerei Deputaţilor de miercuri, 07 octombrie 2015, pe lângă alte propuneri legislative şi proiecte de lege, a fost dezbătut şi supus votului şi proiectul de lege privind acordarea unor beneficii sub formă de tichete sociale, în vederea creşterii accesului şi prezenţei în învăţământul preşcolar a copiilor dezavantajaţi.

Elisaveta Tudose, primăriţa comunei Coşeşti, a îngropat securea războiului cu consilierii locali de la PNL

Luni, 12 Octombrie 2015 22:44

# Elisaveta Tudose: ”Important este că ne-am dat seama că am greşit, de ambele părţi, şi acum putem să facem din nou echipă.”
După îndelungi dezbateri, negocieri şi discuţii aprinse, iată că administraţia locală din Coşeşti reintră pe un făgaş normal, în care să se urmărească interesele cetăţenilor. Dacă săptămâna trecută am scris de conflictul aprins între primăriţa comunei Coşeşti şi consilierii locali PNL, săptămâna aceasta, iată, vă prezentăm viceversa articolului respectiv şi anume o împăcare de zile mari între consilierii locali PNL şi primăriţa comunei Coşeşti, Elisaveta

 

Cătălin Bulf: ,,Înscrierea lui Băsescu a fost o veste foarte bună întrucât era nevoie în partid de o mână de fier”

Luni, 12 Octombrie 2015 22:22

Traian Băsescu s-a înscris în PMP. Fostul preşedinte acuză o parte din instituţiile statului de "încălcarea brutală a drepturilor omului"
”Singura soluţie pe care o am e să revin în politică. Voi rămâne un politician extrem de incomod.
Primul şi cel mai important motiv este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014.
O campanie furibundă de denigrare a celor două mandate pe care le-am avut la Cotroceni, negare a transformărilor prin care a trecut ţara noastră în acest

Alegerile PSD Argeş, un circ fără pâine pentru membri și nu numai

Luni, 05 Octombrie 2015 14:15

# Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti: ,,Trăim din faptul că opoziţia nu există în judeţ!” # Gheorghiţă Boţârcă, despre candidatul Ion Mânzână: ,,Reprezintă serviciul de pază cu două firme”

Dacă până în anii trecuţi eram obişnuiţi cu un singur candidat la funcţia de preşedinte al PSD Argeş, anul acesta au intrat în această cursă trei candidaţi, dar au mai rămas doar doi în competiţia finală unul dintre ei cedând votu’(rile) candidatului Şerban Valeca.

 

Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, desființează alegerile din PSD Argeș. Ca și rezultatul acestora

Luni, 05 Octombrie 2015 14:14

# Mircea Andrei: ”Fostul președinte, Constantin Nicolescu, le-a lăsat o căciulă prea mare…” # Mircea Andrei: ”Din alegerea d-lui Șerban Valeca o primă concluzie se desprinde: De acum capitala de județ este la Mioveni!”

Alegerile de săptămâna trecută ce au avut ca obiectiv alegerea șefului celui  mai mare partid din Argeș, dar mai ales modul de organizare al acestora, nu puteau trece neobservate și necomentate de liderii opoziției. Cum PNL-ul local, în partea sa de vârf, pare lovit de boala somnului, am cerut opinia

Europarlamentarul argeșean Mircea Diaconu şi-a promovat nevasta la Bruxelles

Luni, 05 Octombrie 2015 13:55

# Situația este asemănătoare cu cea de la care, în 2011, ANI l-a acuzat pe acesta de conflict de interese și abuz în serviciu # Situaţia asistenţilor pe care îi au europarlamentarii a intrat în atenţia Oficiului European de Luptă Antifraudă.

După ce a fost cercetat de procurorii Parchetului General pentru conflict de interese, întrucât, în calitate de director la Teatrul Nottara, şi-ar fi ajutat soţia să primească anumite contracte, europarlamentarul Mircea Diaconu îşi promovează soţia şi la Bruxelles.

 

Cătălin Bulf: ,,Parlamentarii pun în comun averea statului cu averea personală”

Luni, 05 Octombrie 2015 13:54

# Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a criticat dur modificarea codului penal care îi favorizează pe parlamentarii penali.

Și la întâlnirea cu presa de săptămâna trecută, Cătălin Bulf, președintele PMPArgeș, i-a criticat cu vehemență pe parlamentari, mai ales pe cei cu probleme penale. ,,Vreau să reamintesc că în anul 2012, printr-o lege electorală, au intrat în parlament 583 de parlamentari. Cam mult pentru România, ţara noastră devenind astfel ţara cu cel mai mare număr de parlamentari pe cap de locuitor din Europa. Între timp 45 de parlamentari şi-au pierdut funcţia, iar restul de

Deputatul Mihai Deaconu vrea educaţie sexuală în şcoli

Luni, 05 Octombrie 2015 13:52

Sub titulatura  ,,Educația sexuală în școli – o necesitate, nu un subiect tabu”, deputatul PND Mihai Deaconu le-a ţinut, săptămâna trecută, colegilor din Parlament o prelegere cu privire la introducerea unei noi materii în şcoli care să abordeze educaţia sexuală. Acesta spune că este imperios necesară introducerea în programa şcolară unei astfel de materii pentru a informa elevii despre acest subiect considerat de mulţi un subiect tabu.

 

Pagina 78 din 141

«ÎnceputAnterior71727374757677787980UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea