Deputatul PND Mihai Deaconu critică boicotul parlamentarilor PSD la votarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea S.I.E.

Luni, 06 Iulie 2015 22:20

# Mihai Deaconu: Înainte de a vota, am fost abordaţi, parlamentarii PND, de trimişi ai PSD-ului care au încercat să ne schimbe ideea de vot!

Deputatul Mihai Deaconu, membru fondator al PND, a criticat măsura luată de PSD cu privire la boicotarea votului ce privea alegerea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea S.I.E.

PNL Curtea de Argeş mizează pe meticulozitatea unei doamne profesor pentru funcţia de primar

Luni, 06 Iulie 2015 21:45

Jr. Nichita Sandu, despre posibilul candidat al PNL la primăria Curtea de Argeş: ,,Aş dori să fie o doamnă la Curtea de Argeş. Doamnele sunt mai eficiente. M-am gândit la un nume din zona învăţământului, dar poate să fie şi din alt domeniu”.
La nici un an până la începerea bătăliei pentru funcţiile de conducere ale administraţiilor locale şi judeţene, partidele politice îşi fac diferite strategii şi stratageme pentru cucerirea teritoriilor locale.

 

Târziu, dar, poate, nu degeaba! Deputatul Simona Bucura Oprescu îl va interpela pe ministrul Sănătăţii cu privire la cazul morții lui Andrei Turcu

Luni, 29 Iunie 2015 21:59

Întrebată de presă în ce măsură femeile din PSD  și-au manifestat solidaritatea cu mama lui Andrei Turcu, copilul bolnav de pneumonie, mort în aprilie, la o zi după ce medicii l-au diagnosticat  greșit cu enterocolită, Simona Bucura Oprescu a anunțat că îl va interpela pe ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, cu privire la cazul de Curtea de Argeș.

Dublarea alocaţiei înseamnă: pierderea venitului minim garantat şi implicit a asigurării medicale

Luni, 29 Iunie 2015 21:54

# Majorarea alocaţiilor de stat pentru copii a avut o serie de consecinţe

PMP atrage atenţia asupra faptului că majorarea alocaţiilor de stat pentru copii a avut o serie de consecinţe negative, scăpate din vedere în momentul votului din Parlament: dublarea alocaţiei de stat face ca o bună parte a populaţiei să nu se mai încadreze în prevederile Legii 416/2001 privind venitul minim garantat.

 

PND, cel mai tânăr partid de centru dreapta, îşi strânge rândurile

Luni, 29 Iunie 2015 21:51

Duminică, 28.06.2015, Partidul Naţional Democrat şi-a întrunit  reprezentanţii comitetelor de iniţiativă din toate judeţele ţării într-o şedinţă de lucru care a avut loc în Palatul Parlamentului, începând cu ora 10. La întâlnire au participat majoritatea membrilor fondatori şi au purtat discuţii cu privire la principiile fondatoare, la programul politic, la prevederile statutare şi la strategia de organizare atât la nivel local, cât şi la nivel naţional.

Deputatul Deputat Cătălin Rădulescu, invitație cu... oral!

Luni, 29 Iunie 2015 21:11

Parlamentarul de Argeș, devenit celebru mai puțin prin inițiativele sale legislative ori prin interpelările de la tribuna Cmerei Deputaților și mai mult prin magistrala fotografie care umput Internetul (de aprecieri, desigur), imagine care-l înfățișa, pe un site de socializare, destins și, mai ales, întins, în chiloți, nu se dezice de aura de sexy-star ce i s-a pogorât peste sobrietatea funcției, mai puțin șeruită, dealtfel, pe Facebook.

 

Senatorul Șerban Valeca, despre legea privind pensiile speciale pentru parlamentari: “Era ultima reparație din ceea ce a tăiat Guvernul Boc”

Luni, 22 Iunie 2015 13:40

Senatorul consideră că prin aprobarea de către legislativ  a proiectului privind pensiile speciale pentru parlamentari, proiect pe care l-a susținut cu toată convingerea, s-a realizat  o reparație firească pentru aleşii poporului.
Proiectul care prevede că parlamentarii beneficiază de pensii speciale, care ar putea ajunge la peste 4.000 de lei pentru un ales cu trei mandate, a fost susținut de senatorul de Argeș. Șerban Valeca spune că prin faptul că deputaţii şi senatorii vor avea dreptul după exercitarea mandatului, la cerere (la împlinirea vârstei standard), la o indemnizaţie lunară pentru activitatea de parlamentar, stabilită în funcţie de numărul de mandate,  s-ar fi produs o reparație morală necesară.

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş: “Vă anunț că primul punct pentru campania electorală este o lege care să anuleze aceste pensii”

Luni, 22 Iunie 2015 13:19

Parlamentul a aprobat, săptămâna trecută, cu 303 voturi "pentru", 124 voturi "împotrivă" şi două abţineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari. PNL-ul a fost pentru respingerea acestui proiect, în timp ce aleşii PSD, UDMR, ai minorităţilor şi PC au susţinut aprobarea sa.
Preşedintele PMP Argeş le-a transmis parlamentarilor care şi-au votat pensiile speciale să le fie ruşine şi că au comis cele mai mari nedreptățI, argumentând că cei care i-au votat au pensii foarte mici.

 

Deputatul PND Mihai Deaconu: ”În Parlamentul României s-a împământenit cutuma potrivit căreia nicio propunere legislativă venită din partea parlamentarilor care nu fac parte din majoritatea parlamentară nu trebuie să treacă”

Luni, 22 Iunie 2015 13:18

Celebrul caz de poluare cu cianuri de la Câmpulung n-a stârnit suficientă înverşunare  pentru rezolvarea acestor probleme. După tevatura făcută imediat după incendiu, lucrurile au rămas la fel, cu posibilitatea de a  se mai repeta un asemenea incident dăunător populaţiei, fără ca răspunderea făptuitorilor să fie pe măsura pagubelor materiale şi, mai grav, omeneşti.
În acest sens, deputatul PND Mihai Deaconu a iniţiat o propunere legislativă cu privire la înăsprirea condiţiilor de desfăşurare a activităţii de depozitare şi distrugere a deşeurilor poluante.

În Argeș, USL trăiește! PSD-iștii împart, în continuare, frățește, funcțiile cu liberalii

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

Filiala Argeș a PSD nu prea mai vrea liberali la conducerea deconcentratelor, cel puțin așa lasă să se înțeleagă viceprimarul Cornel Ionică. Și, totuși, cumva, PNL-iștii nu doar că au rămas pe funcții la deconcentratele din județ, dar continuă să câștige redute noi, spre deruta  unora dintre social-democrații  argeșeni, care încă nu s-au dezmeticit după numirea liberalului Cristian Soare la șefia ITM Argeș. Ionică sugerează că jocurile s-ar fi făcut la centru,  deși  lanțul de iubire dintre social democrați și liberali e rupt de ceva timp la nivel național …Realitatea e că PSD Argeș nu-și poate impune oamenii care stau la rând pentru o funcție de director.

 

”Parcul acela la un milion şi ceva de euro, făcut lângă Casa de Cultură, sigur ridică semne de întrebare”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

# Declară Gheorghe Alecsei despre investiţiile din Curtea de Argeş

Opoziţia din Curtea de Argeş devine din ce în ce mai activă. Cu un preşedinte al organizaţiei locale al PNL Curtea de Argeş, autentic liberal, Jr. Sandu Nichita, cu Gheorghe Alecsei, consilier local  PNL şi  prosper om de afaceri şi cu Adrian Miuţescu, un opozant ferm al PSD, situaţia politică zonală şi judeţeană pare să intre într-un echilibru. Atacurile la adresa puterii, atacuri venite din partea opoziţiei se înmulţesc, din păcate doar de la Curtea de Argeş, dar este bine şi aşa.

Deputatul PND Mihai Deaconu: ”Cui datorăm creşterea preţului la gaze?”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

Într-o ţară condusă mai mult din exterior, cu politicieni corupţi şi ineficienţi, care se luptă doar pentru interesul personal şi nu naţional, România a fost nevoită să se alinieze politicilor exterioare. Astfel ne-au fost impuse diferite măsuri, fără ca politicienii noştri să vină cu contra-argumente asupra unor măsuri care afectează populaţia României, deja sărăcită, aş putea spune, de ”dominaţile” anterioare.
Însă, îmbucurător este faptul că pe ici pe colo mai auzim câte o voce autentic românească ce critică şi se opune anumitor măsuri impuse din exterior.

 

“Nici nu știu dacă voi mai fi consilier județean”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

# Dan Manu, liderul consilierilor judeţeni ai PSD Argeş, spune că nu va candida pentru fotoliul de președinte al C.J. Argeș

Dan Manu a precizat că, în contextul noului sistem de vot, nu ia în calcul președinția Consiliului Județean Argeș, pe marginea căreia au existat speculații privind  numele său. “Ca să pot candida, trebuie să fiu în primul rând consilier județean. Eu nici nu știu dacă voi mai fi consilier județean, nu știu dacă voi mai candida (…). Se pare că sunt bătrân”, a precizat  Dan Manu, liderul consilierilor judeţeni ai PSD Argeş, vineri, la  consferința de presă a filialei județene de partid.

 

Preşedintele PMP Argeș, Cătălin Cornel Bulf, cere, de îndată, demisia prim-ministrului Victor Viorel Ponta

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

În data de 05 iunie 2015, primul ministru al României, VICTOR PONTA,  a fost pus sub învinuire pentru mai multe fapte de corupție săvârșite în perioada când nu era MINISTRU, iar pentru infracțiunea de conflict de interese s-a cerut Parlamentului României acordul de începere a urmăririi penale, caz fără precedent într-o țară membră a U.E. În total dispreț față de interesul național și față de alegători, majoritatea PSD – UNPR a respins propunerea D.N.A., primând interesul personal al unei găști penale.

 

Adrian Miuţescu, despre Andrei Gerea: ”Pentru prima dată îşi ţine cuvântul. A promis, şi măreşte preţul gazelor de la 1 iulie 2015”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

Cu câteva luni înainte de campania prezidenţială de anul trecut, Victor Ponta se bătea cu pumnii în piept că a reuşit, împreună cu ministrul energiei de la acea vreme, Răzvan Nicolescu, o amânare pentru majorarea preţului la gaze. Acum, Ministerul Energiei, sub conducerea lui Andrei Gerea, a anunţat o creştere a gazelor naturale substanţială, de 13%, care în realitate va ajunge la vreo 20%.
Acest lucru a fost semnalat şi de Adrian Miuţescu, purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, aproape rămas singur în acest demers al opoziţiei, fiind printre cei

Vicelel Cornel Ionică ezită să spună dacă va candida sau nu la fotoliul de primar

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Nu exclude, în schimb, o candidatură la Parlamentarele din 2016

Cornel Ionică a anunţat, la sfârșitul săptămânii trecute, că ia în calcul posibilitatea de a candida pentru... Parlament - în 2016. Cât despre probabilitatea de intra în cursa pentru funcția de primar al Piteștiului, probabilitate pe care mai toți din jurul său o văd de 100%, vicele preferă să lase, deocamdată. lucrurile în ceață

 

În secolul XXI, elevii unei şcoli din comuna Popeşti folosesc toaleta din spatele curţii, cu uşi care abia se ţin şi cu o mizerie de nedescris

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Preşedintele PMP Argeş Cătălin Bulf continuă prezentarea realizărilor primarilor din judeţul Argeş

,,Am fost în comuna Popeşti şi sunt două teme de discutat. Una dintre probleme este un drum licitat în 2012 şi nefinalizat până acum, este un drum făcut vraişte cu un contract semnat cu o firmă din Târgovişte, iar din 4 km care au fost licitaţi este asfaltat doar unul singur şi acela asfaltat pe o singură parte. Ce m-a impresionat cel mai mult în această comună a fost şcoala. Această şcoală are o toaletă nouă, fiind renovată de doi ani , dar este închisă. Copiii

Deputatul Mihai Deaconu: ,,Milioane de euro oferite de UE se duc pe apa sâmbetei”

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

Mihai Deaconu, membru fondator la PND și deputat de Argeș, a adus atenței colegilor din Parlamentul României  gestionarea defectuoasă a fondurilor europene, referindu-se, cu precădere, la proiectul turistic Ghițu – Molivișu, din Argeș, care stă să se prăbușească adânc în prăpastia incompetenței autoritățiilor locale și județene.  
,,Uniunea Europeană pune preţ pe turism şi oferă fonduri nerambursabile pentru valorificarea  şi promovarea durabilă a resurselor naturale cu potenţial

 

“Noua lege, susţinută de social-democraţi, vine ca un gest de omenie şi respect faţă de vârstnicii României”

Luni, 08 Iunie 2015 00:00

# Simona Bucura Oprescu, despre proiectul pentru  modificarea şi completarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, 3 iunie 2015, la iniţiativa şi cu sprijinul Grupului Parlamentar al PSD, proiectul de Lege pentru  modificarea şi completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
Actul normativ respectiv reprezintă un act de reparaţie socială faţă de o însemnată parte a vârstnicilor din ţara noastră, nedreptăţiţi de Guvernul Boc.

Tensiuni la Consiliul Naţional al PNL desfăşurat la Piteşti

Luni, 25 Mai 2015 22:45

# Atanasiu, pus să-şi ceară scuze pentru afirmaţiile pe care le-a făcut cu privire la membrii PNL care provin din PDL
Sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, au avut loc lucrările Consiliului Naţional al PNL, la care au participat peste 1.000 de persoane din toată ţara, în frunte cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreședinții formatiunii politice.
Cu prilejul Consiliului Naţional al PNL a fost adoptat programul de guvernare al partidului, intitulat „Reclădirea naţională”, în care se găseşte ca prioritate şi

 

Pagina 80 din 141

«ÎnceputAnterior71727374757677787980UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea