Replici timide din Argeş după declaraţiile președintelui CJ Prahova în problema regionalizării

Miercuri, 28 August 2013 12:12

# C-tin. Nicolescu, preşedinte C.J. Argeş: ”Fiecare vorbește cum îl duce mintea!”. # Marius Postelnicescu, liderul grupului PNL din CJ Argeş: ”Dacă ar fi dorit să folosească un asemenea limbaj trivial, cum spun unii, ar fi trebuit s-o facă în public, nu ca la meci”. Într-un interviu acordat unui ziar din Ploieşti pe tema disputei pentru câștigarea supremației în viitoarea regiune administrativ-teritorială Sud Muntenia, care ar urma să includă şi Prahova şi Argeşul, preşedintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, l-a jignit pe primarul Piteștiului, declarând că „dacă fiecare dintre noi şi-ar da seama de rolul şi locul unei regiuni istorice în

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a solicitat Consiliului Concurenţei să analizeze aspectele referitoare la stabilirea unor preţuri şi condiţii inechitabile de tranzacţionare a seminţelor de consum

Miercuri, 28 August 2013 11:39

În legătură cu informaţiile apărute astăzi în mass-media privind schema certificatelor de depozit, pentru corecta informare a opiniei publice, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale precizează:
• Schema de garantare a certificatelor de depozit pentru seminţe de consum a fost operaţionalizată începând cu anul 2009 şi a funcţionat până în luna aprilie 2013 când a fost suspendată.

 

Liberalul Miuțescu, între pedeliști la Corbi!

Miercuri, 28 August 2013 11:37

# Prins cu mâța-ntre pedeliști, se jură pe șoșoi că nu se mută. Ca o dovadă a faptului că nu contează culoarea politică atunci când e vorba de prieteșuguri, liberalul Adrian Miuțescu nu s-a sfiit să se afișeze cu niște pedeliști sadea, la ziua comunei Corbi. Mai precis, ne referim la Gheorghe Nicuț, Ștefan Lăzăroiu și  primarul Virgil Baciu. Luat în discuție pentru o funcție de director al Hidroelectrica Curtea de Argeș, Miuțescu a rămas la fel cum a fost: doar inventator și liberal, fără funcție, atât în partid, cât și în vreo instituție publică. Miuțescu ne-a dezvăluit cum a rămas funcția lui la nivel de zvon și cam ce gânduri îl mână în lupta politică de insistă să rămână la liberali: „Păi,

Sorin Moldovan, președintele TDL: “Domnul Mircea Andrei și-a arătat limitele în ceea ce îl privește, mai ales asupra TDL Argeș, de unde a fost urmat de o singură persoană”

Luni, 19 August 2013 14:46

Săptămâna trecută, preşedintele Tineretului Social Democrat, Sorin Moldovan, a venit la Piteşti împreună cu vicepreşedintele TDL, Tănase Stamule, şi secretarul general, Hazem Kansou, pentru a analiza situaţia organizaţiei de tineret a PDL Argeş, după plecarea fostului preşedinte al organizaţiei de seniori, Mircea Andrei, şi a Laurei Dicu – ex-preşedinte TDL Argeş. Preşedintele Tineretului Democrat Liberal a concluzionat că TDL Argeş  n-a fost afectat de demisiile şi demiterile seniorilor PDL Argeş şi nici de plecarea liderului organizaţiei de tineret.

 

Ștefan Lăzăroiu nu se simte în faliment. Mai mult, promite furnizorilor restanți că, în curând, le va achita datoriile

Luni, 19 August 2013 14:37

# Ștefan Lăzăroiu: ”...banii pe care i-am investit în politică... au reprezentat prea puţin din profitul pe care l-a dat firma. Deci e falsă afirmația că am pierdut din cauza politicii.” Ștefan Lăzăroiu, un om de afaceri despre care s-a vorbit și se vorbește încă mult, atât în sfera afacerilor, cât și în cea politică, a ținut să lămurească anumite aspecte ale vieții sale, atât de politician cât și de om de afaceri. Optimismul este cuvântul pe care se bazează acesta. Iată de ce:
# Domnule director, cum merg afacerile, toată lumea acuză probleme, iar dinspre dumneavoastră se aud zvonuri nu tocmai bune!?

Partidul Conservator, filiala Argeş, spune „Nu” extremismului

Luni, 19 August 2013 13:52

Partidul Conservator, filiala Argeş, respinge cu fermitate declaraţiile iresponsabile ale liderului formaţiunii Jobbik, Vona Gabor, privind ideea unui conflict cu România în contextul nerecunoaşterii Tratatului de la Trianon.
Declaraţiile lui Gabor Vona vin pe fondul unei  agende politice extremiste pe care partidul Jobbik  şi-a asumat-o de-a lungul timpului fără a fi sancţionat pentru derapajele sale. În acelaşi timp, atragem atenţia că s-a ajuns aici tocmai din cauza faptului că preşedintele Traian Băsescu şi fostele Guverne PDL nu au luat la timp atititudine faţă de

 

USL doreşte modernizarea statului român

Luni, 12 August 2013 00:00

Când nu are ce face, preşedintele demis de facto în 2012 la referendum ne dă lecţii despre cum se guvernează. Traian Băsescu ar face mai bine să îşi pregătească pensionarea decât să se mai implice în problemele guvernării, mai ales că cetăţenii şi-au spus cuvântul în ceea ce-l priveşte: peste 7,4 milioane de oameni nu-l mai vor. În plus, atât Traian Băsescu, cât şi PDL şi-au arătat limitele când a venit vorba de guvernare.
Şeful statului (care s-a ţinut cu amândouă mâinile de jilţul de la Cotroceni) s-a trezit să critice Guvernul cum că „nu generează progres pentru România” şi că nu ar fi în

Tineretul Conservator, implicat în proiectele organizațiilor județene

Luni, 12 August 2013 00:00

Președintele Tineretului Conservator Argeș, Codruț Matei, în calitatea sa de Secretar General interimar al Tineretului Conservator, a efectuat în acest sfârșit de săptămâna o vizită de lucru la organizația de tineret a Partidului Conservator din Vrancea, alături de câțiva colegi din Biroul Executiv Național.
Printre reprezentanții Biroului Național, prezenți la întâlnirea cu organizația de la Vrancea, s-au numărat: prim-vicepreședintele Viorel Sandu, vicepreședintele Valentin Voicu, gazda fiind Lupu Cătălina, președintele TC Vrancea și Ionel Cel-Mare, președintele Partidului Conservator Vrancea.    În cadrul acestei întâlniri, membrii Tineretului

 

Olimpia Doru, primarii Virgil Baciu și Liviu Năstase au fost cooptaţi în Biroul Permanent Judeţean al PDL Argeş

Luni, 05 August 2013 00:00

# În BPL Pitești al PDL au fost cooptați, printre alții: Daniel Dragomir (foto), Sorina Marin, Dan Bica, Gabi Popa. În data de 01.08.2013 a avut loc ședința Biroului Permanent Județean al PDL Argeș, pe ordinea de zi fiind discutate următoarele teme:
1. Aducerea la cunostința  membrilor  BPJ PDL Argeș a răspunsului pozitiv din partea BPN PDL, în ceea ce privește solicitarea de completarea a biroului cu 10 persoane, după cum urmează:
- Baciu Virgil (primar, fost membru BPJ);

”Asistăm acum la o adevărată prigoană a celor care în urmă cu un an erau promotori ai referendumului”

Luni, 05 August 2013 00:00

În această săptămână s-a împlinit un an de la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, referendum ale cărui rezultate au fost profund viciate de influenţe ale unor instituţii ale statului şi chiar din exteriorul ţării. Argeşenii, ca de altfel majoritatea românilor, şi-au spus atunci părerea, votând într-o proporţie covârşitoare pentru demiterea lui Traian Băsescu. Iar ultimele rezultate ale recensământului populaţiei arată că USL a câştigat, de fapt, bătălia din 2012, dar grupurile de interese din jurul lui Traian Băsescu au făcut jocurile în favoarea celui care şi acum îi sfidează pe cetăţenii ţării.

 

Primarii excluşi din PDL, în aşteptarea deciziei Comisiei Naționale de Statut, Etică și Litigii a partidului

Luni, 29 Iulie 2013 00:00

# Primarul din Căteasca despre Mișcarea Populară a lui Mircea Andrei: ”Singura mișcare pe care o va face Mircea Andrei va fi pe scările din sediul partidului, în jos” # Primarul oraşului Costeşti, Ion Baicea: “Nu ştiu ce voi face dacă şedinţa va fi  considerată nestatutară, nu m-am gândit!” # Nicolae Barbu, primar Valea Iaşului:  ”Nu-mi fac probleme, indiferent ce decizie ce va fi luată la Bucureşti”. Luni, Comisia Națională de Statut, Etică și Litigii a PDL va concluziona dacă ședința județeană cu excluderile din partid ale celor 22 de primari și cea în care Mircea Andrei

Degringoladă în ce a mai rămas din PDL Argeș?... Nu, cuvântul de pe ordinea de zi este... reconstrucție

Luni, 29 Iulie 2013 00:00

# Mircea Andrei a închiriat fostul sediu al PDL. Pe persoană fizică?!... Nici nu s-au stins bine ecourile legate de celebra ședință a PDL Argeș ținută în cârciuma lui Gavrilescu de la Călinești că, iată, în partid se vorbește despre... reorganizare. Cătălin Teodorescu, singurul parlamentar al partidului, actual șef interimar al organizației județene, a dat imediat un semnal de unitate. Și chiar de reluare a unor legături cu membrii care au preferat să rămână în umbră... Toată lumea așteaptă cu înfrigurare decizia Comisiei de Etică a partidului, privitor la demiterile celor 22 de primari.

 

Deputatul USL Simona Bucura Oprescu îi duce pe elevii cu performanțe deosebite să vadă Parlamentul României

Luni, 29 Iulie 2013 00:00

Guvernul USL a decis să acorde, de la bugetul de stat, recompense materiale pentru elevii care au reuşit să obţină media generală 10 la examenul de Bacalaureat. Fiecare elev va primi câte 3.000 de lei, Guvernul arătând astfel că recunoaşte şi sprijină performanţa.
"Este un gest prin care Guvernul îşi reafirmă hotărârea de a stimula tinerii să înveţe şi de sprijini crearea unui sistem performant de învăţământ. În acest sens a fost demarată şi o reformă şi sperăm ca rezultatele să nu întârzie să apară. Aceşti copii care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat

Traian Băsescu şi-a dat arama pe faţă (şi) în Argeş

Luni, 29 Iulie 2013 00:00

Dacă mai era nevoie de o demonstraţie a faptului că Traian Băsescu trebuia demis anul trecut din cauza comportamentului său, iată că cel care se ţine cu dinţii de scaunul de şef al statului o furnizează. Vizita sa fulger în Argeş, urmată de operaţiunea de excludere a 22 de primari PDL, după care cel care i-a exclus îşi dă demisia din partid pentru a trece la PDL este o manevră menită să destructureze o formaţiune politică pe care chiar şeful statului a păstorit-o vreme îndelungată. Se leapădă acum de ea ca de o manta de vreme rea.

 

,,Prin noi înșine!”

Luni, 29 Iulie 2013 00:00

Joi, 25.07.2013, studenții liberali au inaugurat seria de seminarii interactive ,,Vrem să știm!“. Într-o după-amiază plăcută, la ora 17:30, în fața Muzeului Județean Argeș, aşteptau nerăbdători aproximativ 50 de tineri să participe la primul capitol din această serie de evenimente, seminarul intitulat ,,Prin noi înșine!”. Tema principală a fost istoria Partidului Național Liberal, iar prezentarea acesteia a fost realizată de domnul profesor Robert Zidaru. Discuția a fost liberă, domnul profesor a prezentat atât istoria cunoscută a partidului, cît şi numeroase amănunte din culisele acesteia, lucru care i-a încântat pe invitaţi.   La sfârşitul seminarului, președintele CSL Argeș, Alin Bădoiu a declarat că evenimentul a fost un real succes și își dorește ca pe viitor să realizeze și alte dezbateri pe diferite teme de interes general.

Centru de Asistenţă pentru pensionari

Miercuri, 24 Iulie 2013 13:39

# PARTIDUL CONSERVATOR - Comunicat de presă. Ultimele date ale recensământului populaţiei, gospodăriilor şi locuinţelor arată că natalitatea este în scădere, dar în acelaşi timp se constată o îmbătrânire a populaţiei. Grija pentru cei vârstnici ar trebui să fie, aşadar, o preocupare de bază a autorităţilor. Tocmai în acest sens Partidul Conservator vine cu două iniţiative menite să ajute bătrânii să aibă un trai mai bun.
Astfel, Partidul Conservator propune înfiinţarea unui Centru de Asistenţă pentru Pensionari în cadrul Poştei. În acest fel, situaţia pensionarilor nevoiţi să se deplaseze

 

Grapini o imită, palid, pe Elena Udrea, în Argeș

Miercuri, 24 Iulie 2013 13:35

Ministrul desemnat să se ocupe de turism de către USL este tot o femeie, Maria Grapini. Numai că, oameni conservatori și serioși, usl-iștii au preferat o doamnă trecută de ceva ani, care nu se dedă la călărit cai, tricotat în direct la tv și inventat de frunze ca brand de țară, așa cum a făcut la vremea ei blonda democrată și hulită Elena Udrea. Maria Grapini a venit în Argeș unde a participat la un eveniment destinat tradițiilor românești. Pentru că deja Elena Udrea fusese atrasă de straițele maramureșeme, Mariei Grapini nu i-a mai rămas decât să-și tragă atenția spre opincile românești lucrate manual de cei câțiva meșteri populari care au mai rămas în Argeș. Și ca să arate că este o

Mario Păun, racolat în TSD

Luni, 15 Iulie 2013 14:25

# Ex-candidatul PP-DD Argeş de la ultimele alegeri parlamentare, Mario Păun, vinerea trecută, în prezenţa deputatului PSD şi purtător de cuvânt al TSD România, Mihai Sturzu, a semnat adeziunea în TSD. Mario Păun, ex-candidatul PP-DD Argeş pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Costeşti, imediat după alegerile parlamentare, a început să fie curtat de mai toate partidele politice, datorită potenţialului  politic de care a dat dovadă  la alegerile respective, la care a obţinut un procent foarte bun, ţinând cont din partea cărui partid a candidat, partidul Elodiei, reuşind să-l depăşească şi pe aşa numitul ,,General Bratu”.

 

Iată ce (n-)au făcut în Parlament deputaţii de Argeş, la șase luni de mandat

Luni, 08 Iulie 2013 12:33

După ce, săptămâna trecută, Atitudine în Argeş v-a prezentat sinteza muncii depuse de senatorii de Argeş,  în numărul acesta aveţi ocazia să aflaţi cât de activi sau leneşi au fost deputaţii argeşeni, acum, la intrarea în vacanță. Unii mai activi, alţii mai inactivi, unii cu iniţiative legislative şi moţiuni, alţii doar cu declaraţii politice, întrebări sau interpelări! Iată-i pe cei cărora le-am dat votul pentru a-i trimite să ne reprezinte în camera Deputaţilor. (Atitudine  în Argeş)

Ana Stan aduce acuze dure guvernării USL, de Ziua Justiției

Luni, 08 Iulie 2013 12:21

# Anan Stan: ”România a suferit, din păcate, în ultimul an,  un adevarat atac instituțional, dar mai ales politic, la adresa sistemului justițional”. Duminică, România a serbat Ziua Justiției. Doamna legată la ochi și cu talerele dreptății în mâini serbează weekend-ul acesta un an de lupte grele, un an  de când încearcă să își păstreze imparțialitatea și normalitatea europeană atât de greu dobândite în ultimii ani. 

 

Pagina 98 din 141

«ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea