Primarul de la Albota sare cu dinții la Victor Ponta!

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 07:06

În ultima vreme a înviat Victor Ponta pentru PSD! În timp ce unii dintre foștii colegi de partid îl declarau mort din punct de vedere politic, iată că Ponta încearcă o revenire în linia întâi. Nu știm dacă îi va ieși figura, dar omul încearcă să se facă auzit în speranța că va reuși ceva din ce își propune. La Argeș, primul care a reacționat cu maximă sinceritate la intențiile lui Victor Ponta de a se întoarce în PSD este primarul de la Albota, Ion Dumitru. Și pentru că edilul e vechi în politică și știe toate dedesubturile mandatului lui Ponta ca premier și președinte al PSD, reacția a fost pe măsură:

Gelu Tofan reamintește argeșenilor că e încă în PNL

Marţi, 25 Ianuarie 2022 13:04

Gelu Tofan nu este, încă, în pom! Cel al Forței Dreptei, după mentorul și prietenul Adrian Miuțescu! Ca să demonstreze acest lucru, mai asociază, pe Facebook, din când în când, numele său cu cel al Partidului Național Liberal. Ca să nu uite argeșenii că este primul viceprimar liberal al Piteștiului.

 

Dacă, odinioară, pe când nu era numit nici viceprimar se visa, deja, primar, acum se laudă cu reușitele lui Gentea, din fruntea Primăriei Pitești. Gelu Tofan spune, pe Facebook, ca să îl vadă lumea, că susține continuarea politicii de demolare a garajelor din cartiere și înlocuirea lor cu locuri de parcare. Pune și logo-ul „PNL”-ului în postare, ca să dea impresia că inițiativa este a liberalilor.

 

Directorul OCPI Argeș, printre membrii noului BPJ al PNL

Marţi, 25 Ianuarie 2022 12:35

În martie, se împlinesc doi ani de când Alexandru Florin Postelnecu a preluat funcția de director la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș. Deși, inițial, s-a vehiculat că mandatul său în conducerea instituției va fi unul de scurtă durată, iată că au trecut anii și îl regăsim tot în aceeași funcție. Mai mult, fiind din partea câștigătorilor, adică a lui Câțu, Florin Postelnecu a reușit să crească politic printre liberali, devenind din această lună și membru în Biroul Permanent Județean al PNL Argeș.

 

Mihai Coteț susține că știe de ce a rămas în PNL. Dar știe?...

Marţi, 25 Ianuarie 2022 11:08

# Mihai Coteț: „Un singur lucru bun s-a întâmplat, însă, pentru PNL: a scăpat de o parte dintre personajele toxice, de lideri care au cochetat nestingherit cu PSD”.

Mihai Coteț explică, pe facebook, de ce a rămas în PNL. Deși copiii săi nu doresc să rămână în Piteștiul condus, de 30 de ani, de PSD. Și trece apoi la o dezvoltare minunată a situației, fără să ne spună, de curiozitate, unde și-au propus copiii să se ducă: poate la Bucureștiul lui Nicușor Dan, unde căldura vine, ca și apa caldă, destul de rar, unde poluarea este maximă. Poate afară, în fine. ”Dupe” care motivează decizia sa cu faptul că ”Un singur lucru bun s-a întâmplat, însă, pentru PNL: a scăpat de o parte dintre personajele toxice, de lideri care au cochetat nestingherit cu PSD. Ba au băgat și o parte din PSD în PNL, dar asta nu-i împiedică să ne ofere un grețos spectacol de așa-zisă moralitate și corectitudine politică.”.

 

Dănuț Dinu: ”Bulf si gașca lui de bandiți s-au folosit de mine! În 2024 nu mai pupă 1%!”

Marţi, 25 Ianuarie 2022 10:05

Război în PMP! La Centru s-a încercat mazilirea președintelui PMP, Cristian Diaconescu, de către tabăra condusă de fostul lider al partidului, Eugen Tomac. S-a orchestrat un puci de zile mari, în contextul unei alianțe politice cu PNL-ul, iar presa centrală a scris la greu despre frământările din PMP. La Argeș a fost aproape liniște. Doar Dănuț Dinu a făcut ceva valuri cu un comentariu pe care l-a postat pe pagina de Facebook a liderului PMP, Cristian Diaconescu.

Liberalilor le-a trebuit mai bine de un an ca să îl înlocuiască pe Mitrofan

Luni, 24 Ianuarie 2022 11:31

 

# Mitrofan spunea „adio” de la primărie încă din 2020

Cristian Mitrofan spunea, după alegerile locale din 2020, când nu a obținut nici pe jumătatea voturilor lui Panțurescu, că renunță pentru totdeauna la Primăria Curtea de Argeș. Cu toate acestea, liberalilor le-a trebuit un an și trei luni ca să îl schimbe pe acesta din fruntea PNL Curtea de Argeș. “Dragi prieteni, pentru mine, Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil!”, susținea Mitrofan, în urma alegerilor din 2020. A fost greu de înlocuit, însă, de la organizația municipală. A trebuit să vină Alina Gorghiu din Timiș în fruntea liberalilor argeșeni ca să numească o altă persoană în locul său!

 

Gelu Tofan: „Ѕunt obligat să termin mandatul de viceprimar al Piteștiului”

Luni, 24 Ianuarie 2022 11:26

 

# Vicele cam visează, cu ochii deschiși, la al doilea mandat…

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, respiră ușurat! Deși s-a comentat mult despre faptul că-și va pierde funcția de vice din cauza cercetării la care e supus de DNA, Tofan rămâne la butoane. Chiar liderul interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, declara recent că nu este convenabil ca Gelu Tofan să își piardă funcția, cu toate că Mihai Coteț spera c-o să îi ia locul, iar pe la colțuri se vorbea cu voce tare despre mazilirea lui Tofan. Invitat la un post local de televiziune, viceprimarul liberal a declarat:

Schimbare de conducere la PNL Pitești. Mihai Coteț - președinte interimar

Joi, 20 Ianuarie 2022 19:49

În urma ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Argeș s-a decis și dizolvarea organizației municipale a PNL Pitești. Mihai Coteț a preluat funcția de președinte interimar de la dr. Tiberiu Irimia.

La baza deciziei au stat în principal contestațiile depuse la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL privind organizarea alegerilor interne de anul trecut dar și decizia președintelui Gelu Tofan de a se autosuspenda din funcție.

PNL Argeș consideră că este necesară stabilirea unui Birou interimar pentru a permite funcționarea corectă a organizației. De asemenea, tot prin decizie a BPJ domnul Mihai Coteț a fost numit președinte interimar al PNL Pitești, domnia sa fiind în măsură să consolideze o echipă.

 

PNL i-a găsit înlocuitor lui Mitrofan la Curtea de Argeș

Joi, 20 Ianuarie 2022 19:32

Joi, 20 ianuarie, a avut loc prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Argeș, cu noua conducere. Ședința a fost condusă de președinte interimar Alina Gorghiu. În cadrul întâlnirii a fost prezentantă o analiză a situației politice naționale dar și județene.

Printre deciziile luate în Biroul Permanent Județean al PNL Argeș s-a numărat și cea privind înlocuirea lui Cristian Mitrofan din funcția de președinte al PNL Curtea de Argeș. În locul său a fost numit Cosmin Petrescu, un apropiat al Alinei Gorghiu.

Cristian Gentea, președinte executiv PSD Argeș: „De la 1 februarie, la energie electrică plafonul va scădea de la 1 leu la 0,8 lei/KW”

Miercuri, 19 Ianuarie 2022 11:20

 

PSD a reușit să convingă partenerii din Coaliția de guvernare să fie adoptate soluții ferme care vor reduce facturile la energie pentru milioane de români.

 

Cristian Gentea, președinte executiv PSD Argeș, primar al municipiului Pitești: „În urma adoptării măsurilor propuse de către PSD, 90% dintre consumatorii casnici vor achita facturi la tarife de dinainte de liberalizarea pieței energiei. Concret, de la 1 februarie, la energie electrică plafonul va scădea de la 1 leu la 0,8 lei/KW.

 

Alina Gorghiu a donat cărți unei școli din Argeș, iar prietenii virtuali au luat foc. Mulți dintre ei nejustificat!

Miercuri, 19 Ianuarie 2022 09:36

# Jocuri de imagine, nimic mai mult!

Alina Gorghiu, liderul interimar al PNL Argeș, celebră pentru total neinspirata postare: ”Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții...”, a făcut senzație pe Facebook, după ce a donat cărți unei școli dintr-o comună din Argeș. Șefa s-a lăudat pe Facebook cu gestul său, iar prietenii virtuali și-au scos, ca de obicei, colții. Ca orice politician, Alina Gorghiu s-a arătat preocupată și de școală.

Miuțescu se întoarce! Aduce câini cu covrigi în coadă, lapte și miere! Toată lumea să apeleze la el!

Marţi, 18 Ianuarie 2022 11:20

Fostul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a revenit cu promisiuni, din calitatea de membru al partidului Forța Dreptei, al lui Ludovic Orban.

Dacă vă era dor de el, aflați că e bine, sănătos cât îi permite DNA-ul și prezent pe Facebook, aproape la fel de entuziast ca pe vremea când conducea (destul de slab...) destinele liberalilor argeșeni. Iar tema de discuție este de mare interes pentru cetățeni, acum – în buza iernii.

 

JIHAD pe scena politică! PNL vrea să pună laba pe PMP!

Marţi, 18 Ianuarie 2022 10:38

# Miza este infrastructura partidului. PMP are 50 de primari în țară, numai 2 în Argeș

Săptămâna trecută, Biroul Politic Național al PNL a decis componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. În egală măsură, liberalii s-au lăudat că negocierile cu PMP merg pe drumul cel bun. La câteva ore după ședința liberalilor, greii PMP au sărit ca arși și au declarat că nu vor fuziona cu PNL. Miza pentru care liberalii vor cu orice preț să pună laba pe PMP este infrastructura partidului.

Emanuel Soare: „Peste 60 de persoane au plecat, odată cu mine, din PNL Argeș”

Luni, 17 Ianuarie 2022 11:59

 

Peste 60 de liberali au ales vineri, 14 ianuarie, să își dea demisia din PNL Argeș. Printre cei care au depus demisia din PNL se numără și Emanuel Soare, fostul prefect al județului. Aceștia urmează să se înscrie în partidul Forța Dreptei.

„Peste 60 de liberali au ales vineri să își dea demisia din PNL Argeș, după ce noua conducere a partidului a demonstrat că nu dorește să respecte voturile românilor și susține concubinajului politic împotriva firii dintre PNL și PSD. De asemenea, noua conducere interimară a PNL Argeș a fost instalată nestatutar și a ales să dizolve fostul Birou Politic Județean, ales democratic la conferința județeană de alegeri din iulie anul trecut. De aceea suntem convinși că vor urma și alte demisii, în perioada următoare.

 

Schimbare majoră! Doar câteva persoane din echipa lui Miuțescu au rămas în noua conducere a PNL Argeș

Luni, 17 Ianuarie 2022 11:47

Biroul Permanent Național al PNL a validat componența noului Birou Permanent Județean interimar al PNL Argeș. Noul BPJ va asigura conducerea filialei județene, ulterior urmând stabilirea unui calendar pentru organizarea alegerilor interne. „Accentul noii conduceri a PNL Argeș va fi pus pe reorganizare, pe actul de guvernare, pe promovarea măsurilor liberale și pe identificarea viitorilor candidați la alegerile din 2024”, se arată într-un comunicat emis de PNL Argeș.

Emanuel Soare și-a depus demisia din PNL

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022 13:38

Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș, și-a dat demisia din PNL Argeș. Pentru decizia sa, Soare dă vina pe actuala conducere a organizației județene susținând că nu mai „strălucește” ca altădată.

„După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL. Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă.

 

Din ciclul: „Ca la 20 de ani, fără griji și fără bani!”. Daniel Constantin, cel mai sărac parlamentar de Argeș, EVER...

Marţi, 11 Ianuarie 2022 11:09

... Și totuși, ce are Daniel Constantin de reușește să se poziționeze convenabil, de fiecare dată? Indiferent din ce partid face parte, politicianul prinde posturi cheie, ba în Parlament, ba în Guvern, ba mai scoate din mânecă și câte-un as din anturaj.

După ce ani buni a prestat la București în posturi cheie, Daniel Constantin s-a întors în Argeș, în campania pentru alegerile parlamentare, pentru a candida pe listele PNL, pe un post eligibil. Însuși Adrian Miuțescu s-a strâmbat când Ludovic Orban i l-a impus pe Constantin, dar zarurile fuseseră deja aruncate, iar Daniel Constantin s-a trezit parlamentar, spre slava viitoarelor jocuri de culise care îi vor consolida lui Contantin poziția și puterea.

Ponta și Tăriceanu s-au dus cu Plugușorul la Ciolacu!

Luni, 10 Ianuarie 2022 23:41

Se pregătesc noi surprize pe scena mare a politicii! Săptămâna trecută, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au fost să-l colinde pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, chiar la sediul partidului. Surse social-democrate au declarat, pentru Comisarul.ro, că Ponta și Tăriceanu au venit cu gânduri mari la PSD. Că tot s-a schimbat anul, cei doi speră să li se schimbe și norocul în politică. Umblă vorba de o fuziune între PSD-ProRomânia și ALDE.

 

Șefa PNL local susține că a crescut cu mănăstirea Curtea de Argeș

Luni, 10 Ianuarie 2022 13:02

# Prietenii virtuali par neduși la biserică!

 

Între Crăciun și Revelion, Alina Gorghiu – noua șefă a PNL Argeș - a fost la mănăstire. Și, dacă nu te postezi pe facebook, e aproape ca și când nu ai fi fost. Așa încât stimabila doamnă a lăsat acolo, prietenilor virtuali, dovada vizitei, ba a și comentat puțin:

 

Alina Gorghiu: ”Am crescut cu Mănăstirea Curtea de Argeș. Atunci când ești #LaPasPrinArgeș un popas aici este obligatoriu.Dacă nu ați avut încă ocazia să o vizitați, includeți Mănăstirea Argeșului pe lista voastră de obiective pentru #2022! Vă spune cineva care nu se satură de ea. Zile bune!”

 

Postarea a adunat peste 1200 de like-uri, dar și peste 300 de comentarii. Cele din urmă – cele mai multe – răutăcioase. Dovedind că oamenii nu sunt duși, cu toții, la biserică:

Liberalul Emanuel Soare, despre noul președinte al PNL Argeș: „Este senator de Timiș. Acolo trebuia să se ducă”

Miercuri, 22 Decembrie 2021 14:34

Liberalul Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș a comentat, în cadrul unei emiuni online, schimbările apărute, în ultimul timp, în cadrul PNL Argeș. S-a vorbit despre Alina Gorghiu, președintele organizației sau despre Adrian Miuțescu și noul său partid politic. Dar și de cum se va poziționa Emanuel Soare în PNL Argeș.  Un lucru pare a fi clar și anume că Miuțescu rămâne favoritul lui. În ceea ce o privește pe Gorghiu, fostul prefect consideră că aceasta ar trebui să vadă interesele județului în care a fost aleasă senatoare.

 

Pagina 21 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea