De ce a venit Iani Popa în Argeș, la ședința PNL condusă de Alina Gorghiu?

Marţi, 14 Decembrie 2021 15:40

Surpriză de proporții! Noul președinte interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, s-a întâlnit cu liberalii din Argeș într-o ședință, departe de ochii presei. Pentru un plus de greutate în fața colegilor, Alina Gorghiu nu a venit singură, ci însoțită de fostul lider al PNL Argeș, Ion Popa. Viața bate filmul la PNL Argeș! Senatorul Ion Popa s-a întors în Argeș, la brațul Alinei Gorghiu. Cine mai credea că fostul șef al organizației, care a dat Argeșul, dar și PNL-ul pe alte interese politice, se va întoarce în mijlocul foștilor colegi care l-au susținut pentru a ajunge prefect și apoi președinte de filială?

Se modifică Constituția?! PNL-ul vrea ca tinerii să voteze de la 16 ani, iar PSD ar propune să cheme morții la vot!

Marţi, 14 Decembrie 2021 15:07

După ce au epuizat toate subiectele de mare interes pentru populație, PNL și PSD trec la probleme mult mai importante. Cum ar fi, modificarea Constituției. Deja trăim bine și visăm la 1 ianuarie 2022 când vor crește alocațiile, pensiile, salariul minim, prețurile și facturile, mulțumită programului de guvernare care până acum ne pare praf în ochi, dar pe care-l vom rumega un an întreg, în calitate de milogi. Deci, trecem la treburi mai serioase, gen modificarea Constituției României, că de mâncat ne-am săturat...

 

Dan Manu - funcție cheie în Ministerul Sănătății!

Marţi, 14 Decembrie 2021 11:37

Fostul președinte al CJ Argeș, Dan Manu, revine printre cei vii! După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, anume din poziția de șef de județ, Manu s-a întors la IML, pentru a-și practica meseria care l-a consacrat, aceea de medic legist.

Surpriza este că Manu a revenit pe culmile politicii, la brațul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în calitate de consilier onorific. Funcția nu este remunerată, dar nu de bani duce lipsă doctorul Manu. Ci mai degrabă de vizibilitate în spațiul public, ceea ce i-a cam lipsit în ultima vreme.

Concluzia lui Ion Mînzînă, după cinci ani în fruntea CJ Argeș: „Suntem județul cu cea mai proastă infrastructură județeană”

Marţi, 14 Decembrie 2021 11:22

# Concluziile argeșenilor: „De 30 de ani păstoriți acest judet, iar acum vă întrebați de ce avem cea mai proastă infrastructură rutieră din România”

Săptămâna trecută, la sediul Consiliului Județean Argeș, a avut loc o întâlnire între reprezentanții CNAIR, ai autorităților publice județene și locale, având ca temă starea drumurilor naționale care traversează județul Argeș și stadiul proiectelor aflate în implementare sau proiectele noi.

 

Românii îi prevăd Alinei Gorghiu că va duce PNL Argeș sub 5%!

Marţi, 14 Decembrie 2021 11:19

# Valuri de mesaje ironice și negative au invadat pagina de socializare a lui Gorghiu

Alina Gorghiu, senator de Timiș, a preluat conducerea ca interimar al PNL Argeș. Cei mai bucuroși de această schimbare sunt social-democrații. Deși s-au ținut departe de a comenta subiectul, trecutul politic al Alinei Gorghiu și „succesurile” ca președinte al PNL ar da curaj și PNȚCD-ului.

Deputatul Georgescu se plânge că 53 de mii de firme au fost radiate în timpul guvernării coaliției de dreapta. GHINION! Sub guvernarea Vioricăi Dăncilă s-au închis peste 89.000 de firme!

Marţi, 14 Decembrie 2021 10:12

Hai să dăm cu statistica în populație, că cei mai mulți nu știu unde să caute și o vor lua de bună. Așa pare să se gândească deputatul PSD Nicolae Georgescu, aruncând în spațiul public înfiorătoarea veste că în primele zece luni ale acestui an s-au închis aproape 53.000 firme. An de criză, an de pandemie, de probleme.

Domnul parlamentar însă nu spune că, acum doi ani, în guvernarea PSD, s-au închis peste 89.000 de firme, în același interval de timp. Pe atunci nu se auzise de criză și de COVID...

 

Primarul cu cel mai mare scor din Argeș s-a întors în PNL!

Luni, 13 Decembrie 2021 16:07

Noul președinte al PNL Argeș, Alina Gorghiu, bifează primul succes! Dragoș Boncea, primarul comunei Poienarii de Argeș, care în 2020 a obținut cel mai bun scor din județ la alegerile locale s-a întors în PNL. Boncea a fot exclus din partid de fostul președinte Adrian Miuțescu, ca urmare a unor tensiuni existente între mai mulți primari și conducerea județeană a partidului.

Revenirea lui Boncea în PNL nu e tocmai o surpriză, deoarece colegii liberali vorbeau pe la colțuri că edilul de la Poienarii de Argeș a fost foarte apropiat de Alina Gorghiu, căreia i-a furnizat informații prețioase din interiorul PNL, cu mult înainte ca Alinuța să viseze la șefia organizației.

PSD Argeș ar putea negocia, la București, postul de viceprimar al Piteștiului!

Luni, 06 Decembrie 2021 18:36

Săptămâna trecută, președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a chemat la raport pe șefii PSD din organizațiile județene, pentru a discuta probleme din bucătăria internă a partidului. Deși Ciolacu a declarat pentru presa centrală că nu s-a vorbit despre împărțirea funcțiilor, surse de la București spun că șeful PSD a vrut să ia pulsul organizațiilor din țară. Dincolo de discuțiile care au avut loc în capitală, am aflat că PSD Argeș intenționează să negocieze postul de viceprimar al Piteștiului. Dacă Ion Mînînă a ridicat deja acest subiect rămâne de văzut în săptămânile următoare.

 

Trei scenarii pentru schimbarea prefecţilor! PNL şi PSD merg la rupere!

Luni, 06 Decembrie 2021 18:35

# Emilian Dragnea (foto) a apărut la manifestările de 1 Decembrie. Să fie ceva?...

În această săptămână, liberalii şi social-democraţii tranşează soarta prefecţilor! Se iau în calcul trei scenarii, interesele sunt uriaşe, iar negocierile vor fi dure, potrivit unor surse din PSD, citate de presa naţională. Se iau în calcul mai multe posibilităţi, însă rămâne de văzut ce vor decide PNL şi PSD, pentru guvernarea din teritoriu. Prima posibilitate ar fi ca partidul care deține funcția de președinte de CJ să aibă și prefectul. Deci, luând cazul Argeşului, în acest caz, judeţul ar avea prefect PSD.

Deputatul Ionuț Moșteanu cere desființarea pensiilor speciale pentru primari: „Curaj, Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan şi Florin Cîţu!”

Luni, 06 Decembrie 2021 16:34

Deputatul argeșean Ionuţ Moşteanu le solicită liberalilor să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Moșteanu spune că plata acestor pensii speciale au "un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei". În cazul în care Parlamentul sau viitorul guvern nu va adopta o măsură explicită, pensiile speciale intră automat în vigoare anul viitor.

 

Senator de Timiș - președinte interimar la PNL Argeș. Este anunțat un amplu proces de evaluare a organizației

Luni, 06 Decembrie 2021 13:03

 

PNL Argeș are începând de luni, 6 decembrie, o nouă persoană desemnată în calitate de președinte al organizației, după ce Adrian Miuțescu și-a dat, recent, demisia din partid.

Alina Gorghiu a preluat interimatul la conducerea PNL Argeș, în urma ședinței Biroului Executiv al partidului. Aleasă senator în circumscriptia electorala nr.37 din Timiș, Gorghiu va trebui acum să își împartă timpul între Timiș, Argeș și București. Cam mult, spunem noi…

În schimb, nici nu a preluat bine interimatul la Argeș că deja anunță un „amplu proces de evaluare și reorganizare” a filialei județene.

UPDATE: Parlamentul a aprobat cererea DNA de percheziționare în cazul deputatului Adrian Miuțescu

Luni, 06 Decembrie 2021 12:13

 

UPDATE: Camera Deputaților a aprobat luni, prin vot secret cu bile, cererea DNA de realizare a percheziției informatice a deputatului Adrian Miuțescu. Dintre cei 330 de parlamentari au fost prezenți 259, iar 227 au votat pentru aprobarea percheziției, 23 au votat împotrivă iar 9 s-au abținut.

„În ceea ce este prezentat în referatul respectiv, nu mă simt vinovat în niciun fel şi nu mi-am folosit influenţa de a obţine folos pentru mine sau alte persoane. Toate aceste lucruri se bazează pe nişte discuţii purtate. (…) Pentru a păstra prestigiul Parlamentului, eu cred că trebuie să votaţi „pentru”, a declarat Miuţescu, în plenul Camerei Deputaţilor.

 

Iani Popa și Adrian Miuțescu - asemănări și diferențe: amândoi s-au văzut parlamentari și au dezertat apoi din PNL

Miercuri, 01 Decembrie 2021 07:51

Ion Popa și Adrian Miuțescu au avut parte de evoluții politice asemănătoare în cadrul PNL. Amândoi și-au dat demisia din funcția de președinte al organizației județene, amândoi au renunțat la funcție după ce și-au umplut „sacul” cu funcția de parlamentar, iar nu în ultimul rând amândoi au dezertat, în cele din urmă, din Partidul Național Liberal. Până și declarațiile celor doi sunt asemănătoare în momentul demisiei din partid.

În continuare, vă prezentăm diferențele și asemănările dintre cei doi foști lideri ai PNL Argeș, care au făcut din organizația județeană liberală una dintre cele mai slabe din țară.

Un liberal argeșean l-a tăvălit, elegant și copios, pe un pesedist de frunte

Marţi, 30 Noiembrie 2021 08:45

PSD s-a înhăitat cu PNL, bineînțeles, pentru bunăstarea și pentru binele românilor - texte jalnice, pe care nu le mai cred nici ei. S-au înhăitat pentru că le place puterea, le plac posturile bine plătite de la stat, funcțiile, avantajele. Cum mai pot să spună acum, la 31 de ani de la Revoluție, că se apucă de spitale, de școli, de autostrăzi?

 

EI AU CONDUS ROMÂNIA ÎN TOȚI ACEȘTI ANI!!! Și acum, pentru că e ciolan destul, se așează împreună la masă, ei, care au jurat până mai ieri că niciodată, NICIODATĂ...

 

Primarul Ion Dumitru: „Normal ar trebui să mă bucur de venirea PSD la guvernare. Sincer, sunt rezervat!”

Marţi, 30 Noiembrie 2021 08:36

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, nu strigă victorie pentru intrarea PSD la guvernare. O spune fără ocolişuri, să-l audă toată lumea, şi prietenii şi duşmanii. Pentru că nu este de ieri de azi în politică, ba chiar a asistat la căderi de guverne, dar şi la succesuri politice răsunătoare, Ion Dumitru ştie bine ce răspundere uriaşă îi paşte pe social-democraţii care vor forma Guvernul.

Iar celebra zicală despre cât au furat cei care au condus înainte, revine în atenţie! Oare noul Executiv are vreo şansă. Primarul Ion Dumitru pare a avea semne de întrebare.

Șeful PSD Argeș îi caracterizează pe primii doi oameni din stat: „Marele leneș de la Cotroceni și păpușica lui de partid”

Luni, 29 Noiembrie 2021 18:40

Parlamentul s-a reunit, miercuri, 24 noiembrie, într-o ședință solemnă consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Iohannis și Cîțu au fost marii absenți de la această întâlnire. Chiar dacă Guvernul PSD-PNL-UDMR a fost învestit de Parlament, în Argeș pesediștii continuă să îi critice și să îi ia la mișto pe liberali. Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, îi consideră pe primii doi oameni din stat „marele leneș de la Cotroceni și păpușica lui de partid”.

 

Fost prefect de Argeș: „Conducerea PNL a ucis un partid istoric. Eu nu pot și nu vreau să fiu părtaș la această trădare”

Luni, 29 Noiembrie 2021 13:35

Emanuel Soare, urcat de Miuțescu în aerul rarefiat al politicii, nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat, cu căsnicia din interes dintre PSD și PNL. Domnule fost prefect, s-a mai întâmplat, nu trebuie să vă declarați șocat…

Emanuel Soare: ”În momentul în care am intrat în politică, nu am crezut nicio clipă că va veni ziua în care conducerea PNL va face o alianță cu PSD pentru a guverna România. Pur și simplu un astfel de scenariu nu era posibil, având în vedere că însăși existența pe scena politică a acestui partid este de a lupta împotriva partidelor de tipul PSD.

Din ciclul: Adriane nici nu ştii, cât de mic începi să fii! Miuţescu a renunţat la prestigiul Brătienilor, pentru loialitatea faţă de Orban

Luni, 29 Noiembrie 2021 13:31

Vi-l mai amintiţi pe Ludovic Orban, cu ani în urmă, dansând la o petrecere, ca un cocalar? Îmbrăcat cu un tricou roşu, fostul lider al PNL, fostul premier al României şi fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a rupt în figuri la un bairam, iar imaginile au ajuns virale atât la TV cât şi în online. Acum imaginaţi-vă familia Brătianu. Prestigioasă, făuritoarea României mari prin acţiunile lui Ion I.C. Brătianu, cu un cuvânt greu în politica vremii. S-au scris cărţi întregi despre Brătieni, iar paginile de istorie îi creionează cu cele mai alese cuvinte.

 

Noul Guvern a adoptat un OUG pentru deblocarea angajărilor la stat

Luni, 29 Noiembrie 2021 11:27

Proaspăt învestit în funcţie, Guvernul Ciucă a adoptat o ordonanţă de urgenţă care instituie o derogare de la legislaţia existenţă pe durata stării de alertă, astfel încât să se deblocheze angajările la stat.

„Se instituie o derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv pentru posturile şi funcţiile vacante şi temporar vacante, altele decât cele prevăzute la art. II din Legea nr. 203/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pot fi organizate şi desfăşurate concursuri în condiţiile legii, până la data de 1 iunie 2022, cu încadrarea în creditele de angajament şi creditele bugetare aprobate în bugetul pentru anul 2022”, se arată într-un comunicat de presă, trimis de Guvernul României.


PNL-ul scoate artileria grea de la naftalină. Sorin Apostoliceanu – noul lider de grup al consilierilor PNL!

Marţi, 23 Noiembrie 2021 15:11

Mişcări de trupe în Consiliul Local Piteşti! La şedinţa CL Piteşti, care a avut loc săptămâna trecută, s-a anunţat că liberalul Sorin Apostoliceanu devine, pentru 6 luni, noul lider de grup al consilierilor PNL. Cum în ultima vreme Apostoliceanu fusese trecut pe linie moartă, noua sa poziţie este chiar o surpriză pentru cei care îl dăduseră dispărut. Un lucru e cert, când viceprimarul Gelu Tofan va fi schimbat din funcţie, cel care îi va lua locul nu va fi în niciun caz Sorin Apostoliceanu. La acest moment, altcineva îşi face încălzirea pentru a pune mâna pe postul de vice al Piteştiului.

 

Pagina 23 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea