Simona Bucura, coiniţiator al unui proiect ce vizează tranformarea școlilor abandonate!

Marţi, 23 Noiembrie 2021 15:00

Nu de puţine ori, chiar primari din comunele din Argeş s-au plâns că le rămân şcolile în paragină, din pricina problemelor demografice, şi sunt legaţi de mâini şi de picioare, căci nu pot schimba destinaţia clădirilor, pentru a le reda comunităţii în alte scopuri. Deci clădirile nu mai funcţionau ca şcoli şi se degradau sub ochii autorităţilor locale, pentru că legea era alambicată. Acest lucru s-a schimbat, datorită unui proiect de lege, la care deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost coiniţiator.

Organizaţiile PNL Argeş şi PNL Piteşti vor fi DIZOLVATE!

Marţi, 23 Noiembrie 2021 14:58

# Alina Gorghiu şi Mihai Coteţ - preşedinţi interimari

Deputatul Adrian Miuţescu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Argeș, dar și din PNL. Cu toate acestea, Miuțescu, la fel ca Gelu Tofan, oricum era cu bagajele la ușă de ceva timp. Evenimentele în care au fost protagonişti, de la susţinerea lui Ludovic Orban la Congresul PNL, până la demisia lui Miuţescu din grupul parlamentar al PNL, culminând cu urmărirea penală iniţiată de DNA împotriva lui Miuţescu şi Tofan, vor încheia brusc ascensiunea politică a celor doi.

 

Invizibilul viceprimar Mihai Mihăilescu pleacă acasă?

Luni, 22 Noiembrie 2021 15:13

Luna decembrie se anunţă plină de surprize. Cu Guvern PNL-PSD la butoane, urmează schimbări importante în teritoriu. În Piteşti vom asista la rocade interesante, chiar în cele mai râvnite funcţii publice, acelea de viceprimari. Liberalul Gelu Tofan pleacă garantat, dar aceeaşi soartă o va avea şi Mihai Mihăilescu (USR), doar că din alte motive. Cum USR-ul nu mai este la guvernare, nici Mihăiţă nu mai are susţinere în Consiliul Local Piteşti.

Radu Perianu rămâne prefect de Argeş şi după intrarea PSD la guvernare!

Luni, 22 Noiembrie 2021 14:59

# Argeşul ar avea subprefecţi social-democraţi

În ultimele zile s-a vehiculat schimbarea din funcţie a prefectului Radu Perianu. Abia numit pe post, soarta liberalului atârnă de negocierile care se poartă la Bucureşti, între PNL şi PSD pe seama formării noului Guvern. După ultimele informaţii, Argeşul va avea prefect liberal chiar şi după intrarea PSD la guvernare.

 

Primarul Ion Dumitru: „Nu voi permite ca cineva să facă afirmații defăimătoare. Ce am făcut noi și ce fac acești defăimători”

Luni, 22 Noiembrie 2021 11:44

# Ducele de Albota promite dezvăluiri importante

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a abordat pe pagina sa de Facebook un subiect care devine sensibil, sub presiunea unor nume care par pregătite de război.

Vorbim de Asociaţia Comunelor din România, pe care Ion Dumitru o conduce la nivel de Argeş şi pe care unii şi alţii au luat-o la ochi. Reacţia edilului de la Albota prevesteşte dezvăluiri interesante:

Gelu Tofan se autosuspendă din funcția de președinte al PNL Pitești până la finalizarea cercetării DNA

Vineri, 19 Noiembrie 2021 12:14

Liberalul Gelu Tofan, viceprimarul municipiului Pitești, se autosuspendă din funcția de președinte al PNL Pitești. Atribuțiile acetuia vor fi preluate de consilierul local Tiberiu Irimia.

„Stimați colegi, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în ultimele săptămâni, privind instrumentarea de către DNA Pitești a unui dosar care vizează mai multe persoane din conducerea PNL Argeș, am hotărât să mă autosuspend din funcția de președinte al organizației PNL Pitești, până la clarificarea situației. Am luat această decizie pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale și pentru a lăsa organele competente să își facă treaba. Am încredere totală în actul de justiție.

 

Cât durează profețiile șefilor politici din Argeș

Miercuri, 17 Noiembrie 2021 07:26

Puțin durează. Sau puțin și rar – pentru cunoscătorii din PSD Argeș. Liderii locali, dar și cei naționali ai PNL și PSD s-au înjurat copios, au jurat luptă eternă unul împotriva altuia. Și au promis – fiecare -  poporului român că se vor bate  până la ultimul strop de putere contra corupților din celălalt partid. Iar acum, deși mireasa este urâtă, se pune de un mariaj din interes. Corupțiile și corupții s-au unit, nu se mai aud blesteme și înjurături, se pregătește petrecerea de nuntă. Petrecere cu dar. Darul va fi plătit de poporul român,  de masă și dans se vor bucura politicienii. „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”, Ion Luca Caragiale în „O scrisoare pierdută”.

Ionuţ Moşteanu suspină pe toate canalele! ADIO, guvernare!

Marţi, 16 Noiembrie 2021 16:20

Săptămână neagră pentru USR! În urmă cu câteva luni băieţii erau pe cai mari, la guvernare. Conduceau ministere, aveau bani mulţi pe mână, hotărau soarta românilor şi nici nu visau că vor pica din vârful piramidei. Au ieşit de la guvernare, apoi au sperat să revină şi mai puternici, într-un executiv condus de Dacian Cioloş. Ba chiar Ionuţ Moşteanu al nostru prinsese ceva curaj că-l nominalizase partidu’ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării. Şi să vezi ghinion, că nu le-a ieşit nici asta! Acum, când PNL-ul negociază cu PSD-ul, USR-iştii se zgârie pe ochi. Au avut ciolanu’ în braţe şi l-au scăpat printre orgolii. Acum, deputatul argeşean Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, suspină pe la toate televiziunile, de ciudă că se abonează PSD-ul la bucăţica aia bună.

 

Deşi a dezertat din grupul parlamentar al PNL, Miuţescu zice că vrea la guvernare cu USR!

Luni, 15 Noiembrie 2021 16:19

# Adriane, ciocu’ mic! Tu nu mai eşti la putere!

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia sa din grupul parlamentar al PNL, că preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a emis pretenţii referitoare la constituirea unui nou guvern. Deşi nu mai are legitimitatea de a cere o coaliţie sau alta, Miuţescu are încă tupeu. S-a atârnat de gâtul lui Orban, s-a lepădat de Cîţu şi deci ar trebui să stea în banca lui. Acolo, la căldurică în sânul lui Sică. Dar nu, lui Miuţescu îi place adrenalina şi cere ca PNL să intre la guvernare cu USR, nu cu PSD.

Era inevitabil! Liberalii argeșeni solicită demisia lui Adrian Miuțescu: ”Acuzațiile sunt grave”

Luni, 15 Noiembrie 2021 11:02

# Este cerută și demisia lui Gelu Tofan, viceprimarul Piteștiului

Tabăra lui Radu Perianu cere demisia președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și a președintelui PNL Pitești, Gelu Tofan, după ce Direcția Națională Anticorupție a arătat că cei doi au calitatea de suspect într-un dosar penal care implică desfășurarea activității în instituții publice.

 

Marius Postelnicescu, vicepreședinte PNL Argeș, despre situația lui Miuțescu: „Deocamdată nu putem să cerem demisia”

Miercuri, 10 Noiembrie 2021 07:57

Deputatul Adrian Miuțescu s-a retras din grupul parlamentar al PNL, urmând să îi reprezinte pe argeșeni în Camera Deputaților ca deputat neafiliat. Totuși, acesta continuă să fie președintele organizației PNL Argeș. Consilierul județean Marius Postelnicescu, unul dintre vicepreședinții PNL Argeș și purtător de cuvânt al organizației, susține că decizia lui Miuțescu a fost una așteptată, deși nu a fost discutată în Biroul Permanent Județean.

 

Mihai Alexandru Lucian își pierde sprijinul politic la Moșoaia

Marţi, 09 Noiembrie 2021 16:03

Biroul Permanent Național al Partidului Ecologist Român a decis retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Mihai Alexandru Lucian. Decizia a fost comunicată Primăriei Moșoaia. Decizia de excludere din partid este semnată de președintele Dănuț Pop.

Contactată telefonic, Ana Maria Pănescu, președinte interimar al PER Argeș, ne-a declarat: ”Este o decizie pe care nu doresc să o comentez. Îi mulțumim domnului Mihai Alexandru Lucian pentru activitatea depusă în interiorul partidului.”

Mihai Alexandru Lucian a fost, în trecut, președintele filialei locale PNL Moșoaia și a trecut la PER pentru a putea candida, la locale, cu actualul primar. Decizia va fi comunicată Prefecturii.

 

Dănuţ Bica: ”Rămân în grupul parlamentar PNL”

Marţi, 09 Noiembrie 2021 13:55

Săptămâna trecută, şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a demisionat din grupul parlamentar al liberalilor şi s-a reunit cu neafiliaţii lui Ludovic Orban. Gestul lui Miuţescu n-a surprins pe nimeni, dar ne întrebam cum va acţiona senatorul Dănuţ Bica...

La Congresul PNL din 25 septembrie, Bica a mers în tabăra lui Miuţescu, deci l-a votat pe Ludovic Orban. După victoria lui Cîţu, Bica nu s-a arătat deloc dezamăgit, precum colegii lui de partid care au vărsat râuri de lacrimi pentru eşecul lui Sică. Era deja un semn că senatorul argeşean ar putea vira spre tabăra Cîţu. 

Miuţescu şi gaşca de neafiliaţi vor aduce un număr mai mare de portofolii pentru PSD!

Marţi, 09 Noiembrie 2021 08:50

PNL şi PSD negociază intens pentru formarea unui nou Guvern, iar Cîţu şi Ciolacu par să se înţeleagă din ce în ce mai bine. Un punct important este împărţirea portofoliilor, care se va face – cel mai probabil – în această săptămână. Adică se taie ciolanul cel gras şi fiecare va lua pentru sine, cât i se cuvine. Şeful PSD, Marcel Ciolacu, declara că împărţirea ministerelor se va face conform ponderii deținute în Parlament de către fiecare partid: PNL, PSD, UDMR. Aici pierde PNL-ul, care are mai puţini parlamentari decât PSD-ul, başca e dezavantajat de dezertarea deputaţilor şi senatorilor care au trecut în grupul neafiliaţilor, condus de Ludovic Orban.

 

 

Adrian Miuţescu joacă tare! Ce urmează după DNA şi demisia din grupul parlamentar PNL?

Luni, 08 Noiembrie 2021 19:56

Ne întrebam, în urmă cu câteva săptămâni, dacă există viaţă după Congres pentru Adrian Miuţescu? Victoria lui Cîţu era previzibilă, iar căderea lui Orban cu toată oastea lui, era – de asemenea – un fapt pe care mulţi în anticipau. Ca la domino, au picat şi Miuţescu şi ai lui, iar vestea că şeful PNL Argeş a demisionat din grpul parlamentar PNL nu a surprins pe nimeni. Deja se făceau pariuri referitoare la data când va anunţa deputatul că-l va urma pe Orban în grupul de neafiliaţi politic. Însă toată această scenă melodramatică s-a desfăşurat într-un context deloc favorabil liderului PNL. Nu mai e o surpriză că Miuţescu a fost vizitat de DNA, deci vă daţi seama că e groasă!

 

Florin Călinescu, amintiri din 2008, pe vremea când era în PNL Argeş: „Am luat 13.000 de voturi şi a câştigat colegu’ cu 8000 de voturi”

Luni, 08 Noiembrie 2021 11:03

Actorul Florin Călinescu are emisiune nouă la Prima TV, iar săptămâna trecută a rememorat cel mai frustrant moment din scurta sa carieră politică, chiar în faţa invitatului Marcel Ciolacu, liderul PSD. Comentând despre scoruri în politică, Florin Călinescu şi-a amintit eşecul de la alegerile parlamentare din 2008, când a candidat uninonimal din partea PNL Argeş.

„Singura mea candidatură în 2008, am luat 13.000 de voturi şi un alt coleg a luat 8000. Deci 13.000 – 8000, ATENŢIE! Şi în noaptea aia, matematica a fost aşa: ăla cu 8000 a ajuns senator, nu ăsta cu 13.000. Adică s-au luat 13.000 de voturi şi s-a completat, că era vot uninominal.”, a spus Călinescu.

 

Deputatul Adrian Miuțescu dezminte informația că a fost audiat la DNA

Miercuri, 03 Noiembrie 2021 13:37

 

#Miuțescu: „Singura informație reală este aceea că mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari”

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a ajuns în atenția oamenilor legii. Recent, acestuia i-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari.

Cu toate că în spațiul public a apărut informația că la sediul PNL Argeș ar fi descins miercuri, 3 noiembrie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție și că președintele organizației a fost audiat de procurori, deputatul Adrian Miuțescu dezminte informația.

Locomotivele PNL Argeș la alegerile locale din 2020, trase pe linie moartă

Marţi, 02 Noiembrie 2021 11:36

Atât Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești, cât și Emanuel Soare, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș, au fost trași pe „avarii” de PNL Argeș. Deși rezultatele obținute de cei doi liberali la alegerile locale din 2020 au fost mult mai bune ca precedentele, nici Apostoliceanu și nici Soare nu mai sunt în funcții cheie, care să le aducă notorietate.

PNL nu a uitat în totalitate de Apostoliceanu, pe care l-a pus director economic la RATEN. Însă, la Pitești, acesta a rămas doar cu funcția de consilier local. Pentru cea de viceprimar a fost preferat Gelu Tofan, considerat de unii ca fiind oportunistul de serviciu, care, cel mai probabil, nici nu va mai face parte din PNL la viitoarele alegeri locale. Așa că un mare „BRAVO” pentru liberali, care, încă, vor visa mulți ani de acum încolo la funcția de primar al Piteștiului.

 

Primarul Ion Georgescu: ”Credeţi că PSD-ul, dacă vine la guvernare, este Samanta sau Arsenie Boca?”

Luni, 01 Noiembrie 2021 22:05

Cum la Bucureşti a fost o săptămână fierbinte, cu negocieri intense pentru formarea Guvernului Ciucă, şi liderii politici din Argeş au fost angrenaţi în luptele care s-au purtat în Capitală. Cel mai spumos a fost primarul Ion Georgescu de la Mioveni care a vorbit, la un post local de televiziune, despre poziţia PSD-ului în raport cu intrarea la guvernare. În acelaşi ton, liderul PSD Argeş, Ion Mînzînă, a spus răspicat că PSD Argeş nu e de acord cu intrarea la guvernare. Asta în ciuda altor filiale din ţară ale PSD care visau deja ce ministere ar negocia ca să formeze Guvernul alături de PNL.

 

S-a votat plafonarea preţurilor la curent şi gaze!

Luni, 01 Noiembrie 2021 18:35

# 12.000 de argeșeni au semnat petiția PSD de plafonare a prețului gazelor naturale și a curentului electric

Camera Deputaţilor a votat planofarea preţurilor la curent electic şi gaze, fapt de care vor beneficia milioane de români. Măsurile vor viza perioada 1 noiembrie 2021 - 31 martie 2022. Recent, parlamentarii PSD au iniţiat campania „JOS FACTURILE”. 500.000 de români şi 12.000 de argeşeni au semnat petiţia. Este interesant faptul că cel care se lăuda cel mai mult cu proiectul de plafonare al gazelor şi curentului electric este deputatul Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş. Cu săptămâni în urmă, Miuţescu promova pe pagina de socializare acest proiect, dar adevărul este că parlamentarii PSD Argeş au pus osul la treabă, real nu virtual. Social democraţii argeşeni au strâns 12.000 de semnături pentru campania „JOS FACTURILE”, în timp ce Miuţescu era preocupat de jocurile de la Bucureşti.

 

 

Pagina 24 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea