Argeşeanca Alina Gorghiu, propusă pentru Ministerul Justiţiei

Luni, 01 Noiembrie 2021 18:03

Zilele trecute, preşedintele României, Klaus Iohannis şi greii PNL au negociat lista unui Guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă, din care să facă parte PNL şi UDMR. Pe listă se află și argeşeanca Alina Gorghiu, vicepreşedintele Senatului , un nume mare la Bucureşti, dar care pentru Argeş n-au făcut minuni.

Alinuţa Gorghiu este în cărţi pentru Ministerul Justiţiei, dar a fost singura nominalizare pentru acest cabinet. La fel de bine puteau fi desemnaţi Cătălin Predoiu sau Iulia Scîntei. Totuşi, ne-a surprins nominalizarea Alinei Gorghiu, pentru o funcţie de ministru într-un minister extrem de greu şi foarte vizibil la nivel internaţional.

 

Sorin Apostoliceanu: „Am crezut că la PNL este cu totul şi cu totul altceva”

Luni, 25 Octombrie 2021 19:36

Liberalul Sorin Apostoliceanu, fostul viceprimar PSD al Piteştiului, acum doar conslilier local PNL, a mărturisit într-o emisiune TV că nu a găsit la PNL ceea ce spera să găsească. Plecat din PSD, după ani de zile de stat la umbra lui Cristian Gentea, Apostoliceanu a crezut că a tras lozul cel mare prin înscrierea în PNL, dar nu a fost deloc aşa. A candidat la Primăria Piteşti, dar nu a câştigat, deşi liberalii dădeau ca sigură victoria. Iar acum, Apostoliceanu a intrat într-un con de umbră, atât la partid, cât şi pe social-media, unde se bucura de mare simpatie. Zicem noi că lui Apostoliceanu i se potriveşte perfect proverbul „La pomul lăudat să nu te duci cu sacul!”

 

România, dragostea mea! Ne-am culcat cu Cioloş, ne-am trezit cu Ciucă!

Luni, 25 Octombrie 2021 19:22

Săptămâna care s-a încheiat a fost plină de evenimente politice. Unde mai pui pandemia, panica, instabilitatea economică... Ca să nu mai lungim pelteaua, spunem că desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier a fost un joc ieftin, care s-a sfârşit prost pentru USR. Guvernul nu a trecut de Parlament, fapt pe care însuşi Iohannis îl anticipa, dar a continuat mascarada de dragul partidelor care vor circ. Pentru popor nu e pâine, dar poate va fi Guvern, cu  Nicolae Ciucă, la butoane! Chipurile, varianta cu Ciucă – premier e agreată de PNL. Acelaşi PNL care se jura că merge cu Florin Cîţu în dinţi la Cotroceni, în faţa lui Klaus Iohannis. De fapt, gurile rele spun că Ciucă e opţiunea preşedintelui României.

Ionuţ Moşteanu – daună totală! AVIZ NEGATIV la audierile în comisii, hate la greu pe Facebook!

Luni, 25 Octombrie 2021 19:19

# „La următoarele alegeri nu veți lua mai mult de 5%”

Săptămână de foc pentru deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu. Propus pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Moşteanu a primit aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Adică n-a reuşit să-şi convingă colegii parlamentari de bunele sale intenţii şi proiecte ca ministru la Dezvoltare, care (trebuie să recunoaştem) este un minister greu, cu bani mulţi şi cu interese şi mai multe. Dar nici în faţa electoratului n-a reuşit să facă o figură mai bună. După ce Guvernul Cioloş a fost respins în Parlament, Moşteanu s-a trezit cu valuri de reacţii negative în online.

 

Ludovic Orban: „Îmi voi da demisia din grupul parlamentar PNL”

Luni, 25 Octombrie 2021 19:08

# Miuţescule, ce gânduri ai?

Supărat pe viaţă, fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a anunţat că va demisiona din grupul parlamentar PNL, după ce şeful statului, Klaus Iohannis, l-a propus pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de prim-ministru. De remarcat, după ce a pierdut la Congresul din 25 septembrie, Orban a anunţat că e posibil să plece din partid, iar surse din anturajul său au declarat că Sică se pregăteşte să-şi facă partid alături de oamenii de taină, care i-au rămas alături. Printre ei se numără şi Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş.

Vicele Gelu Tofan: „Eu nu mă agăţ de scaun! Am un salariu de 16.000 de lei brut pe lună!”

Miercuri, 20 Octombrie 2021 10:29

Viceprimarul PNL al Piteştiului, Gelu Tofan, a picat în bătaia condeiului ziariştilor de la Atitudine în Argeş care au scris, în repetate rânduri, că i se clatină scaunul şi că frământările de la Bucureşti îi aduc deservicii.

Deşi nu recunoaşte pentru publicul larg, Tofan ştie bine că l-ar putea paşte o mazilire şi chiar a încercat să facă pe curajosul la o emisiune realizată în Argeş, de jurnalistul Edi Vasile. Vicele s-a arătat ZEN, în contextul luptelor care se preconizează în PNL Piteşti, pentru schimbarea sa din funcţie.

 

Vedeți care sunt cei mai tăcuţi parlamentari ai Argeşului

Marţi, 19 Octombrie 2021 21:23

Am fost curioşi să vedem cât de vorbăreţi au fost parlamentarii argeşeni la Casa Poporului, de la preluarea mandatului. Acu’ se face un an de la instalarea în funcţii şi unii dintre ei abia dac-au vorbit o dată sau de două ori de la tribuna Parlamentului. Pe de altă parte, cu toţii apar la TV sau în presă, au conturi de socializare şi lipici la electorat.

Cel mai tăcut parlamentar argeşean e liberalul Daniel Constantin. Deşi nu este la primul mandat de deputat, a vorbit doar la depunerea Jurământului şi cine ştie dacă o va mai face până în 2024. Constantin ajunge rar în Argeş, deşi la Bucureşti se bucură de o susţinere puternică din partea noii conduceri a PNL.

Alina Gorghiu, campioana înjurăturilor și criticilor pe Facebook

Luni, 18 Octombrie 2021 23:42

Argeșeanca noastră, Alina Gorghiu, susținătoare declarată a premierului și președintelui PNL, Florin Câțu, parcă nu se mai satură de critici pe facebook. Pentru că postările sale atrag, precum un magnet, aceste critici. Unele dintre acestea au sute de comentarii, multe fiind chiar la obiect…

Alina Gorghiu: ”Indiferent ce guvern va fi instalat, sunt 4 mari teme prioritare: trebuie să învingă valul 4 al pandemiei, trebuie să rezolve problema preţurilor galopante la energie, trebuie să pregătească bugetul pe anul 2022 şi proiectele asumate din PNRR”.

 

PSD şi PNL au votat împotriva eliminării pensiilor speciale pentru primari şi şefi de CJ-uri!

Luni, 18 Octombrie 2021 23:17

# Moşteanu: ”Nu baronii trebuie mulțumiți! Aștept PNL-ul la masa negocierilor”

Încă o lovitură pentru români! Şi când spunem români, ne referim la plebea care plăteşte taxe şi impozite care munceşte pe salarii de mizerie şi care se uită cu ochi mari la cei pe care i-au votat! Avem o veste care se traduce prin bani grei care trec din visteria ţării în buzunarele primarilor şi ale preşedinţilor de Consilii Judeţene. Comisia Juridică din Camera Deputaților a dat raport de respingere proiectului USR care prevede eliminarea pensiilor speciale acordate primarilor şi baronilor locali.

 

Florin Cîţu: „Pasul următor este să cerem folosirea certificatului verde şi în magazine”

Luni, 18 Octombrie 2021 23:15

Premierul interimar Florin Cîţu a declarat că în România ar trebui să se introducă obligativitatea prezentării certificatului verde pentru circulaţie, dar  şi pentru intrarea în magazine. După logica lui Cîţu, nevaccinaţii, netestaţii, dar şi cei care nu au trecut prin boală trebuie să stea acasă şi chiar să rabde de foame. Şeful DSU, Raed Arafat, nuanţează declaraţiile primului ministru şi spune că certificatul verde ar putea fi folosit doar în magazinele neesenţiale.

 

 

Ionuţ Moşteanu a fost propus ministru al Dezvoltării

Luni, 18 Octombrie 2021 23:01

# Aşteptăm cu interes să arate diploma de licenţă, aia pe care ne-o promite de ani buni!!!

A apărut prima variantă de Guvern, cu Dacian Cioloş la cârmă! Printre cei nominalizaţi pentru funcţiile de miniştri este deputatul argeşean, Ionuţ Moşteanu, care ar putea prelua portofoliul Dezvoltării. Rămâne de văzut dacă Moşteanu va rămâne pe lista scurtă, în eventualitatea în care PNL şi UDMR vor susţine un nou Guvern, cu Dacian Cioloş – premier, iar funcţiile vor trebui împărţite.

 

Mesajele argeșenilor, către președintele Klaus Iohannis, după ce Guvernul a fost demis

Marţi, 12 Octombrie 2021 08:42

# Ionuț Olariu, fost consilier local la Pitești: „Ești un PROST nePRECAUT… Rușine plăvane!” # Ion Păunescu, consilier local la Curtea de Argeș: „Îți vine rândul și ție” # Antreprenoarea Flori Grigoraș: „Ați călcat în picioare sufletul milioanelor de români…”

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost foc și pară după ce Guvernul Cîțu a fost demis în plină criză sanitară. Cu toate acestea, Iohannis a anunțat, pe Facebook, că va convoca discuții cu partidele parlamentare abia în această săptămână, invocând nevoia de timp pentru ca partidele să ia ”decizii mature”.

 

 

Primăriile „liberale” au primit cele mai mari sume din Fondul de rezervă al Guvernului

Luni, 11 Octombrie 2021 23:34

# S-a spart pușculița lui Cîțu

Guvernul a decis cum să fie repartizați în teritoriu banii din Fondul de rezervă. În Argeș s-au alocat peste 15 milioane de lei pentru continuarea proiectelor locale. Din păcate, repartizarea banilor a fost făcută. bineînțeles, pe criterii politice. Astfel că majoritatea primăriilor comunelor conduse de PSD au primit câte 50.000 de lei, în timp ce sumele pentru primăriile conduse de PNL sunt mult mai mari. Comunele conduse de primari de la PNL au primit sume considerabil mai mari chiar decât orașe sau municipii, în cazul în care primarii nu erau liberali pur sânge. Așa s-a întâmplat că Primăria Hârtiești, gospodărită de primarul PNL Cosmin Ștefan, cel mai aprig susținător al lui Cîțu dintre edilii liberali din județ, a primit cea mai mare sumă, de 1.000.000 de lei, în timp ce Primăria Mioveni doar 100.000 de lei.

 

Cristina Stocheci: „Acces nediscriminatoriu și pentru bolnavii cronici!”

Luni, 11 Octombrie 2021 23:31

Senatorul PSD de Argeș, Cristina Stocheci a ridicat problema bolnavilor cronici care rămân netratați din cauza prioritizării bolnavilor de COVID precum și din cauza alocării, de către actuala guvernare, a majorității resurselor medicale către această afecțiune singulară.

Cristina Stocheci: ”PSD solicită soluții urgente pentru accesul nediscriminatoriu la servicii de sănătate atât pentru pacienții COVID, cât și pentru bolnavii cronici

Apelul disperat făcut de guvernul Cîțu pentru activarea mecanismului de protecție civilă privind transportul pacienților și aprovizionarea cu medicamente specifice, precum și realitatea cruntă că nu mai există niciun pat liber la ATI, reprezintă practic recunoașterea publică a eșecului acestui guvern.

 

 

Mihai Coteț: ”Educația se află într-o continuă recreație… ne paște corigența!”

Luni, 11 Octombrie 2021 23:29

Anual, la data de 5 octombrie, în lume este celebrată ziua educaţiei şi a celor care activează în acest domeniu. Consilierul liberal piteștean Mihai Coteț se arată împotriva modului în care este marcată Ziua Educației în România.

Mihai Coteț: ”Numai la noi, la români, puteam sărbători Ziua Educației trimițând acasă, pentru o zi liberă, principalii beneficiari ai procesului de învățământ - copiii.  Poate că pauza aceasta de… Educație, nedorită nici de profesori, nici de părinții care au trebuit să-și ia liber de la serviciu - este una sugestivă. De prea mulți ani, Educația se află într-o continuă recreație, iar consecințele sunt vizibile în toate domeniile, România conducând în majoritatea topurilor la capitolul - lipsă de educație. Dacă vom continua în ritmul acesta... ne paște corigența. Dar poate că este nevoie să ajungem și aici, ca să ne scuturăm puțin și să realizăm că tot ceea ce fiecare dintre noi sădește, va culege înzecit peste o generație.”


Moşteanu se laudă cu un proiect furat de la PNL!

Luni, 11 Octombrie 2021 23:27

# Lasconi n-a auzit de el, deşi alţi primari USR l-au pus deja în practică!

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, continuă să-şi umfle muşchii pe Facebook, lăudându-se cu proiecte pe care le-au gândit liberalii. De data asta e vorba de celebrul proiect privind redarea curţilor şcolilor tuturor copiilor care vor să facă sport în timpul liber. Îi spunem domnului Moşteanu că proiectul cu care se împăunează USR-ul a fost gândit în 2014 de consilierul local liberal Tiberiu Avrămescu şi a ajuns în CL Piteşti, sub formă de proiect de hotărâre. La vremea aceea, proiectul a picat. De curând, acelaşi subiect a fost reluat de actualii consilieri locali ai PNL. Şi iată că mai nou, USR-iştii îşi asumă proioectul ca fiind al lor. Câtă lipsă de inspiraţie, băieţi!

 

 

Cătălin Andrei: „Toți am exagerat în anumite momente, indiferent pe cine am susținut de-a lungul campaniei interne”

Miercuri, 06 Octombrie 2021 13:51

Jurnalistul Cătălin Andrei, membru PNL, consilier local la Bascov, este unul din susținătorii fostului președinte, Ludovic Orban. Nu a ieșit cum a dorit el, însă tânărul liberal este capabil să își stăpânească sentimentele contradictorii și chiar să și le exprime cu artă. Un artist al condeiului iese la suprafață imediat. Ne pare rău, Cătălin, pentru înfrângere, felicitări pentru exprimare

 

Elena Lasconi face rugăciuni pentru bunăstarea Câmpulungului!

Marţi, 05 Octombrie 2021 10:44

# Spovedanie publică, după 1 an de mandat

Primarul Elena Lasconi de la Câmpulung Muscel a încercat o spovedanie publică, la un an de mandat. Recunoaştem, de data asta tonul e mult mai smerit, probabil că Lasconi şi-a văzut deja limitele. Nu mai vorbeşte de Cluj şi Sibiu, nici de Las Vegas.

Între timp s-a prins că locuitorii din municipiu nu sunt deloc proşti, nu merge cu acadele, nu merge cu reclame, că a înjurat-o lumea pe primăriţă cât n-au fost înjuraţi toţi foştii primari la un loc. De data asta, Lasconi recunoaşte că mai spune o rugăciune-două, în speranţa că Dumnezeu se va apleca şi spre Câmpulung. Lasconi, mai roagă-te, că deocamdată nu se vede nimic! 

 

Cel mai slab parlamentar de Argeș ar putea ajunge șef de organizație!

Marţi, 05 Octombrie 2021 10:38

Deputatul liberal Daniel Constantin ar putea pune mâna pe şefia PNL Sector  3, Bucureşti. Ca de fiecare dată, Constantin a ştiut să se orienteze cum trebuie şi îi va merge bine pe scena mare a politicii, încă mulţi ani de acum încolo.

Istoria lui Daniel Constantin e plină de intrigi. A trecut pe la mai multe partide, fie de dreapta, fie de stânga, a ocupat funcţii importante în stat, dar deşi e piteştean la origini nu a mişcat prea multe pentru Argeş.

Adrian Miuţescu are zilele numărate la şefia PNL Argeş!

Marţi, 05 Octombrie 2021 10:29

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a înfrânt! La Congresul PNL din 25 septembrie a câştigat Florin Cîţu, iar Miuţescu a pariat şi a votat pe Ludovic Orban. Curat ghinion! Urmează mazilirea lui Adrian Miuţescu din funcţia de şef al PNL Argeş, dizolvarea organizaţiei şi numirea unui lider interimar. Toate astea au fost anunţate la Centru imediat după congres, iar în Argeş, rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp. Adrian Miuţescu va fi demis din funcţia de preşedinte al PNL Argeş şi înlocuit cu senatoarea Alina Gorghiu, lider interimar. Cel puţin aşa s-a vehiculat în cercurile înalte de la Bucureşti. Alinuţa e argeşeancă la origini, dar nu ne aşteptăm să facă minuni în Argeş. Vă reamintim că Gorghiu a dat de gard cu ditamai partidul, pe vremea când era preşedinte PNL, deci prezenţa ei în Argeş (dacă va fi să fie) nu va fi vreo luminiţă de la capătul tunelului. Ba dimpotrivă! Miuţescu e mic copil...

 

Pagina 25 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea