În plină criză la Palatul Victoria, Gigi Dinescu vrea resuscitarea PNŢCD!

Miercuri, 08 Septembrie 2021 10:27

PNŢCD Argeş este, de ani buni, pe linia moartă. Activitatea partidului bate spre zero, iar singurul care mai ţine steagul sus este preşedintele Gheorghe Dinescu, cel care mai postează pe social media şi care le mai aminteşte prietenilor virtuali cum merge ţara.

Iar pentru că acum e rupere de nori la Palatul Victoria, Dinescu a prins momentul. Cu PNŢCD-ul la perfuzii şi cu România pe butuci, Gigi crede că va învia Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat. Aşa că Dinescu încearcă cu mesaje motivaţionale, că tot sunt la modă:

Mesaj pentru Moşteanu: „Dacă aveaţi ouă, de ce nu aţi ieşit de la guvernare, fomiştilor fără școală!!!”

Marţi, 07 Septembrie 2021 09:03

# Deputatul USR a fost umilit pe Facebook

Frământările din fruntea Guvernului, atacurile USR la adresa PNL, aroganţele premierului Florin Cîţu au schimbat agenda politică. În ultimele zile s-a vorbit pe toate canalele de căderea Guvernului, de moţiuni de cenzură, de trădări şi trădători. Şi în acest iureş nebun apare Ionuţ Moşteanu. Băiatul ăla care a ajuns deputat deşi probabil n-are diplomă de licenţă, dar care acum se laudă că face legi pentru binele ţării. Deci, tocmai Moşteanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl denigra pe Cîţu invocându-l pe Orban, care (sărăcuţul...) nu a fost informat în timp util despre mazilirea ministrului de Justiţie, Stelian Ion.

 

 

Alinuţa Gorghiu a devenit vicepreşedinta Senatului!

Luni, 06 Septembrie 2021 13:57

# Românii au felicitat-o cum au ştiut mai bine

Victorieee! Alinuţa Gorghiu ne-a înfrânt! Graţie susţinerii pe care i-a demonstrat-o lui Florin Cîţu, argeşeanca Alina Gorghiu a fost votată vicepreşedinte al Senatului.  Desigur, Alinuţa e tare fericită! Reacţiile pe Facebook au fost dintre cele mai savuroase. Oamenii nu au întârziat s-o „felicite” pe Gorghiu, cum au ştiut ei mai bine:

• „Vai mama noastră! Acum poți continua ce n-ai început, adică nimicul.”

• „PNL era o şansă! Dar s-au dovedit că sunt fix ca şi PSD: aceleași sinecuri, jaf minciuni!”

Vicepreședintele C. J. Argeș: 10 puncte esențiale care evidențiază catastrofa în care premierul Cîțu și guvernul său au târât România

Luni, 06 Septembrie 2021 13:56

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu  a publicat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe pagina proprie de socializare, 10 puncte esențiale care arată că  guvernul Cîțu este unul catastrofal pentru țară:

1. Sărăcia și prăbușirea nivelului de trai.

2. Creșterea prețurilor.

3. Creșterea uriașă a datoriei publice.

 

Deputatul PNL Daniel Constantin - o singură luare de cuvânt în plen - la depunerea jurământului

Miercuri, 01 Septembrie 2021 09:07

Timpul trece, pentru români, din ce în ce mai greu. Probabil că nu același lucru se întâmplă și pentru aleșii neamului, care beneficiază de tot ce este mai bun: venituri generoase, consilieri plătiți, loc de muncă unde nu trebuie să îndeplinești cine știe ce norme.

Este și cazul deputatului PNL Argeș  Daniel Constantin, fost ministru al agroiculturii care, în noul mandat de la Camera Deputaților are la activ o singură luare de cuvânt – cea din decembrie, anul trecut, la depunerea jurământului.  Nici la capitolul inițiative legislative nu stă prea bine parlamentarul de Argeș, fiind inițiatorul a numai trei legi, din care una singură a trecut de Senat.

Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Ce blestem s-a abătut asupra PNL, încât pentru funcția de lider să se dueleze doi degustători???”

Marţi, 31 August 2021 16:09

Deputatul argeșean Aurel Bălăşoiu a dedicat o postare pe Facebook celor doi barosani din PNL: Ludovic Orban (încă preşedinte al PNL) şi Florin Cîţu (posibil viitor preşedinte al PNL). Îi cunoaştem bine pe Orban şi pe Cîţu, ştim isprăvile care le-au marcat trecutul şi mai ştim că fiecare vrea să tragă lozul cel mare, la Congresul din 25 septembrie. Până atunci, ne-am delectat cu postarea deputatului Bălăşoiu care mai în glumă, mai în serios, are mare dreptate... Deja nu mai contează că Bălăşoiu e PSD-ist, că scrie despre rivalii politici. Faptele celor doi  „degustători”, din PNL fac toţi banii!

 

O argeșeancă din vârful PNL râde de social-democrați: ”Moțiune de cenzură PSD la orizont!”

Marţi, 31 August 2021 16:06

Argeșeanca Alina Gorghiu este o susținătoare declarată a lui Florin Câțu pentru șefia PNL Argeș, caz în care ar putea primi o funcție importantă – chiar șefia Camerei Deputaților. Mai este o neobosită persiflantă a declarațiilor celor din vârful PSD. Săptămâna trecută a venit rândul unui comentariu asupra veșnicelor amenințări cu moțiunea. Și cam are dreptate…

Moşteanu: „Încep lucrările pentru lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1”

Marţi, 31 August 2021 14:01

# Deputatul USR de Argeş ne-a mai anunţat şi în iunie că vor începe lucrările...

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, spune că la 1 septembrie încep lucrările la lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu. Dar, ca Toma necredinciosul, până nu voi vedea nu voi crede! Acelaşi Moşteanu anunţa (în luna iunie) tot pe Facebook, la fel ca acum, că încep lucrările la lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Sperăm că nu vom asista la întârzieri şi că lucrările vor începe la 1 septembrie anul acesta...

 

Gigi Dinescu: „M-am săturat de atâția securiști infiltrați peste tot pe unde se derulează contractele statului”

Marţi, 10 August 2021 23:47

Liderul PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu, s-a dezlănţuit pe contul de socializare. Supărat pe trădători şi securişti, Gigi Dinescu vrea legi speciale împotriva foştilor securişti şi a neamurilor lor care au ajuns pe posturi cheie în instituţii sus-puse. Îl ştim pe şeful PNŢCD Argeş că e slobod la gură, că are experienţă în politică, că se laudă cu şcoala vieţii, iar comentariul lui e ca bomboana de pe colivă. Vedem asta cu toţii, nu?

Primăriţa Elena Lasconi marchează: Gaşca Zurli vine la Câmpulung!

Marţi, 10 August 2021 23:15

# Criticile internauţilor nu contenesc: „O Clotilde a Câmpulungului cu zero realizări!”

Aspru criticată pe reţelele sociale, primăriţa Elena Lasconi a gustat cele mai amare comentarii chiar de ziua municipiului Câmpulung, după alte câteva reprize de critici venite din partea votanţilor. Sătui de promisiuni şi de evenimente de duzină, alarmaţi de faptul că banii publici sunt folosiţi inutil, oamenii au reacţionat dur, după luni de zile de promisiuni frumos împachetate de fosta vedetă PRO TV care a declarat că va scoate municipiul din mizerie.

 

Argeșeanca Alina Gorghiu încinge, din nou, spiritele: „Sunt în țară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate”

Marţi, 10 August 2021 10:52

Argeșeancă la origine, senatoarea liberală Alina Gorghiu reușește, aproape la fiecare postare, să atragă sute și sute de comentarii răutăcioase. Adeptă declarată a premierului Florin Câțu, parlamentara născută la Curtea de Argeș îndeamnă, pe facebook, la izolarea anumitor ”voci iliberale”, susținând că acestea ar trebuii izolate, nu copiate.

Alina Gorghiu: ”Chiar dacă e august, zăpușeală și lume relativ puțină în Capitală, e cazul de responsabilitate.  Apelul e către toti membrii PNL care fac acuzații grave, fără bază și fără probe.

Alinuţa Gorghiu e aducătoare de ploaie! Toată lumea să apeleze la ea!

Luni, 09 August 2021 23:02

Argeşeanca Alinuţa Gorghiu are puteri supranaturale! N-a reuşit să facă minuni pe vremea când era şefa PNL, dar în urmă cu câteva zile şi-a surprins prietenii virtuali, cu un fenomen incredibil, pe care l-a înfăptuit singurică. Alinuţa a adus ploaia în Bucureşti, când fierbeau termometrele din cauza caniculei. Asta da, minune!

„Neața bună! Cum plec din București, cum începe ploaia.”, a scris senatorul PNL, Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

O nouă alianţă în politică! ALDE + PMP = LOVE!

Luni, 09 August 2021 22:49

Apare o nouă alianţă în politică! Liderii de la centru ai ALDE şi PMP, Daniel Olteanu şi Cristian Diaconescu (foto), s-au întâlnit pentru a discuta condiţiile unei posibile alianţe dintre cele două formaţiuni politice. Olteanu şi Diaconescu vor cu orice preţ să resusciteze ALDE şi PMP şi sunt dispuşi chiar la o fuziune pentru a obţine o forţă politică. ALDE a ratat intrarea în Parlament, deşi a fost în alianţă cu Pro România, şi nici PMP nu a trecut pragul electoral, la alegerile din decembrie 2020. Se anunţă reforme în filiale, deci şi la Argeş vom avea multe de povestit despre noua alianţă politică.

Ministrul Sănătăţii: ”Fără directori de spitale puși politic în funcție, ci numiți doar în urma unui concurs”

Luni, 09 August 2021 22:45

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a făcut un anunţ îndrăzneţ care a isterizat deja mulţi lideri politici. Mihăilă spune că directorii de spitale nu vor mai fi numiţi graţie carnetului de partid, ci doar în urma concursurilor. Asta strică planurile liderilor din teritoriu, care preferă directori numiţi politic, pe care să-i poată manevra după dorinţă. La Argeş, Adrian Miuţescu, şeful PNL Argeş, abia aşteapta să ungă directori de spitale.

 

Consilierii județeni de la PRO România, mână în mână cu PSD-ul. Proiecte aprobate fără a ști ce se votează

Miercuri, 04 August 2021 14:32

# Bogdan Ivan: „Suntem pentru. N-am înțeles despre ce este vorba. Nu știm prea multe”

În ședințele Consiliului Județean Argeș se votează proiectele doar de dragul de a se vota. Președintele Ion Mînzînă s-a obișnuit să le convoace doar on-line, de când cu pandemia. Având majoritate în CJ Argeș, consilieri județeni de la PSD cam fac ce le taie capul. De multe ori sunt acompaniați și de cei de la PRO România. Iar colegii lor de la PNL și USR PLUS sunt, mai degrabă, resemnați, uitând să facă o opoziție serioasă.

Așa s-a întâmplat și în ședința extraordinară a CJ Argeș, din 5 iulie, atunci când consilierul județean Bogdan Ivan, președintele PRO România Argeș a votat un proiect de hotărâre, fără a ști exact ce votează. Lucru chiar recunoscut de acesta în timpul ședinței.

Mircea Diaconu, fostul senator de Argeş: „Nu am aruncat cu banii, am fost zgârcit cu mine”

Marţi, 03 August 2021 23:41

Fostul senator de Argeş, actorul Mircea Diaconu, a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, la Kanal D. Luat la întrebări, politicianul a recunoscut că este zgârcit cu sine, dar şi că nu ţine banii la bancă. Mircea Diaconu este europarlamentar independent, dar în 2008 a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Argeş.

„Da, sunt zgârcit cu mine. Numai cu mine sunt zgârcit, în rest, cu nimeni altcineva din jur. Nu sunt zgârcit, sunt atent, nu-mi place să-mi bat joc de nimic.

 

Ducele de Albota, mesaj pentru Ludovic Orban: „Trădătorii au plecat din PSD Argeş. Să vă trăiască și să meargă din trădare în trădare!”

Marţi, 03 August 2021 23:34

La alegerile PNL Argeş din 24 iulie, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut declaraţii care au stârnit ropote de aplauze în rândul liberalilor care l-au susţinut pe Adrian Miuţescu la şefia organizaţiei. Orban a lovit în PSD, partid care deţine supremaţia în Argeş şi care i-a dat daună totală lui Adrian Miuţescu. Evident, când PNL Argeş, cu Miuţescu la butoane, a fost printre ultimele organizaţii din ţară, nu a fost de vină Adrian, ci PSD Argeş. Asta e gândirea lui Orban, care a declarat că va pune tunurile pe PSD, că Miuţescu şi ai lui vor merge la rupere. Şi cum visa Ludovicul, a intervenit primarul Ion Dumitru de la Albota, cu o postare pe contul de socializare:

Adrian Miuțescu: “Trebuie să rămână în urma noastră realizările. Eu de-asta fac politică!”

Marţi, 03 August 2021 22:39

# Împins de Orban spre victorie, noul șef al PNL Argeș a reînceput să bată câmpii politici

Recent reales – aproape cu forcepsul – președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu a reînceput cu teoria de partid: că fac politică pentru țară și pentru oameni, bla, bla, bla.

 

Simona Bucura Oprescu: „După ce a respins de trei ori PNRR-ul României, Bruxelles-ul ar putea proceda la fel și cu a patra variantă!”

Marţi, 03 August 2021 10:51

 

# Publicația germană DIE WELT critică PNRR-ul României: „Situația este cu mult mai delicată”!

În timp ce guvernanții de dreapta neagă dificultățile legate de PNRR, analiștii străini pun degetul pe rană și dezvăluie lacunele majore ale acestuia, precum și riscurile cu care se confruntă  România în legătură cu acest Plan.

Astfel, publicația germană DIE WELT arată, într-o amplă analiză, problemele pe care le întâmpină România cu Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Cristian Gentea: „Din cauza incompetenței actualilor guvernanți, România a fost exclusă din cel mai mare program de cercetare nucleară”

Marţi, 03 August 2021 10:26

 

Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, a atacat modul în care Guvernul conduce țara.

 

„Am fost neplăcut surprins să îl aud zilele trecute pe premierul liberal Florin Cîțu spunând că nu mai doreşte investiţii fără rezultate în domenii precum cercetare, educaţie sau sănătate. Cum poți afirma că în aceste domenii "se alocă fonduri de la bugetul statului doar de dragul finanţării"? Sunt domenii esențiale în orice țară care are pretenția că este civilizată! Cum să ai performanțe în cercetare dacă nu investești? Și așa acest domeniu suferă de o subfinanțare cronică.

 

Pagina 27 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea