Alinuţa Gorghiu e fan Monica Anisie, fostul ministru „pepsiglas”

Luni, 12 Iulie 2021 23:29

Senatoarea Alinuţa Gorghiu e în focuri! Sunt alegeri PNL în toate organizaţiile din ţară, iar argeşeanca noastră le face galerie tuturor celor pe care-i vrea preşedinţi de filiale. La Piteşti, n-a avut baftă. A câştigat Tofan (omul lui Miuţescu via Orban), dar Alinuţa s-a bucurat de ceva „succesuri” în ţară şi în Capitală. De exemplu, la Bucureşti, în organizaţia PNL Sector 2 a câştigat Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei, care a avut o prestaţie jalnică şi care a gafat pe măsura competenţei. Dar ce mai contează trecutul? Alina Gorghiu e fanul lui Anisie. Cin’ se-aseamănă se-adună!

Cristian Gentea: „Șomajul în rândul tinerilor ajunge la 23%!”

Luni, 12 Iulie 2021 21:11

Cristian Gentea, președintele executiv al PSD Argeș, a precizat că șomajul în rândul tinerilor a crescut considerabil în ultima perioadă. Primarul municipiului consideră că măsurile luate de Guvernul Cîțu au condus la  pierderea a mii de locuri de muncă.
„În timp ce premierul Cîțu vorbește despre creștere economică și despre cât de fericiți sunt românii sub guvernarea actuală, șomajul a atins cote record. Cei mai afectați sunt tinerii, șomajul în rândurile acestora ajungând la o alarmantă pondere de 23%!

 

Aurel Bălăşoiu: „Donez votul meu pentru USR Rociu”

Luni, 05 Iulie 2021 22:50

# Deputatul PSD a făcut mare mişto de USR-istul Ionuţ Moşteanu

Alegerile locale parţiale s-au încheiat la Rociu cu un succes răsunător! A câştigat PSD-ul cu un scor demenţial – 72%. Noul primar este tânărul Victor Bălăşoiu, fiul deputatului Aurel Bălăşoiu, fost primar la Rociu până anul trecut, când a intrat în Parlament. Deşi mulţi ironizează situaţia, vorbind de dinastia de la Rociu, tata-Bălăşoiu nu-şi lasă odrasla în gura leilor. Primul care a fost şifonat este deputatul Ionuţ Moşteanu. După ce USR-ul a pierdut ruşinos la Rociu, Aurel Bălăşoiu i-a servit-o lui Moşteanu în mod profesionist.

O fostă jurnalistă a câştigat şefia organizaţiei PNL, într-o comună din Argeş

Luni, 05 Iulie 2021 12:48

Denisa Maria Catrinu, fost candidat PNL la Primăria Dobreşti, este noul preşedinte al organizaţiei liberale. Denisa a absolvit Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Jurnalism a Universităţii din Piteşti şi a lucrat ani buni în mass-media din Argeş, ca moderator TV.
Ulterior s-a dedicat politicii, devenind membru PNL. La alegerile locale din 27 septembrie 2020, a candidat, fără succes, la Primăria comunei Dobreşti. Totuşi, în ciuda rezultatului, colegii din organizaţie au apreciat că Denisa Catrinu poate fi un mare câştig pentru filiala comunală.
Ştefan Butnaru

 

Argeșeanca Alina Gorghiu, umplută de respect de internauți pe pagina de Facebook

Luni, 05 Iulie 2021 12:42

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu a fost respinsă, săptămâna trecută, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. La scurt timp după încheierea votului, Alina Gorghiu, senator PNL originar din Argeș, a reacționat pe pagina sa de Facebook.
”Avem confirmarea. Votul de astăzi, din Parlament, la moțiunea de cenzură, arată că prim-ministrul Cîțu și echipa sa reprezintă formula sănătoasă de care România are nevoie până în 2024.

Senatorul Narcis Mircescu este noul președinte al USR Argeș

Luni, 05 Iulie 2021 12:38

# Și-a învins categoric contracandidatul, cu 118 voturi la 11

La sfârșitul lunii iunie au avut loc alegeri pentru noua structură de conducere a filialei județene a USR PLUS Argeș. Pentru funcția de președinte au candidat senatorul Narcis Mircescu și Alin Kisim. Senatorul Narcis Mircescu a fost ales în funcția de președinte, fără mari probleme, câștigând alegerile cu 118 voturi la 11. Adrian Cârstea, secretar de stat în Ministerul Sportului și Tineretului, cel care a ocupat până acum fotoliul de președinte al USR Argeș, nu a mai vrut să candideze pentru un nou mandat în fruntea filialei. Din noua structură de conducere a Biroului Județean Argeș a USR fac parte următorii membri:

 

Argeșeanca Alina Gorghiu a dat-o, din nou, de gardul politic!

Luni, 05 Iulie 2021 11:03

Argeșeanca Alina Gorghiu parcă nu se mai satură să își ia critici pe facebook. Parcă o cere, nu altceva! Zilele trecute s-a gândit așa, din senin, să întrebe: ”Ce faceți mâine?”. Sute de persoane s-au grăbit să îi răspundă. O parte dintre răspunsuri vi le prezentăm în cele ce urmează:

- „Mă duc la cantina "asistaților sociali"... scuze a parlamentarilor,am aflat că se mănâncă bine și ieftin, doamna senator”;

- „Întorc banii cu lopata....datorita creşterii puterii de cumpărare, îmi rămân grămezi de bani pe +.....asta datorită lui F Cîțu şi alianței sale.....să le dea Dumnezeu atâta bunăstare şi viața îmbelşugată , aşa ca a mea....ca a milioanelor de români, care se lăfăie cu salariul de 1400 lei/lună... gluma e glumă.....dar voi dormiți bine noaptea? chiar nu vă e ruşine să vă mai bateți joc de aceasta țară?”;

Noii primari de la Rociu și Aninoasa și-au stabilit obiectivele: „Rețeaua de gaze este o prioritate”

Luni, 05 Iulie 2021 10:50

 

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și câștigătorii alegerilor locale parțiale pentru funcția de primar la Aninoasa și Rociu – Marius Nicolae Manole și Victor Mihai Bălășoiu – au susținut conferința de presă de luni, 5 iulie, a PSD Argeș. Ion Georgescu le-a urat succes celor doi noi aleși, arătând că aceștia vor beneficia de tot sprijinul PSD și al colegilor primari.

Marius Nicolae Manole și Victor Mihai Bălășoiu au vorbit despre prioritățile pe care le au pentru acest mandat.

„Le mulțumesc locuitorilor din Aninoasa și Rociu care au avut încredere în candidații noștri. Îi felicit pe coordonatorii campaniilor electorale, pe cei din conducerea PSD Argeș care s-au implicat, dar și pe cei doi aleși care au toată susținerea noastră. Sunt doi oameni care vor aduce plus-valoare în localitățile lor.

 

Gelu Tofan - noul președinte al PNL Pitești. Mihai Coteț contestă alegerile

Duminică, 04 Iulie 2021 20:18

Viceprimarul Gelu Tofan a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Pitești. Diferența dintre cei doi candidați a fost una relativ mică. Tofan a obținut 273 de voturi, în timp ce Mihai Coteț - 210 voturi. Cu toate acestea, pierzătorii strigă că alegerile au fost fraudate!

Mihai Coteț: "Alegerile au fost o mascaradă... Au fost fraudate!"

Deși a pierdut confruntarea, Mihai Coteț nu se declară încă învins. Acesta a anunțat că va contesta alegerile.

Foștii parlamentari argeșeni vor afla abia la anul dacă își vor primi pensiile speciale înapoi

Miercuri, 30 Iunie 2021 10:36

# Tribunalul Argeș va judeca procesele la sfârșitul lunii ianuarie 2022 # Printre cei zece reclamanți se află și Gheorghe Marin, Constantin Tămagă sau Georgiu Gingăraș

Câteva sute de foști parlamentari vor să își recupereze în instanță pensiile speciale. Printre aceștia se numără foști premieri, miniștri, dar și importanți lideri politici. Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Petre Daea, Teodor Meleșcanu sau Vasile Blaga sunt doar câteva exemple.

 

Tofan a așteptat aprobarea lui Ludovic Orban pentru a-și anunța candidatura la PNL Pitești

Marţi, 29 Iunie 2021 16:31

Viceprimarul Gelu Tofan și-a anunțat candidatura la PNL Pitești chiar în ziua în care Ludovic Orban a venit în Argeș, unde a vizitat șantierul trosonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Se pare că viceprimarul Piteștiului a așteptat încuviințarea lui Orban pentru a-și anunța candidatura.
Marea dorință a lui Gelu Tofan este să fie viitorul primar al Piteștiului, la alegerile din 2024. Tofan s-a crezut primar încă de când era doar propunerea PNL Argeș pentru funcția de viceprimar al municipiului.

Adrian Miuţescu a folosit Evaluarea Naţională în scop electoral

Marţi, 29 Iunie 2021 16:20

# Campanie PNL pe spatele absolvenţilor clasei a VIII-a

Evaluarea Naţională s-a dovedit un bun prilej de campanie electorală pentru şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu. Pentru că şcoala e un subiect sensibil pentru societate, iar examenele ţin agenda publică ocupată. Exact ce-i place lui Miuţescu! Drept care, liderul liberalilor argeşeni a postat un mesaj în care a transmis încurajări pentru elevi, dar a vorbit şi despre România Educată a lui Iohannis şi a PNL-ului.
Să nu uităm că PNL-ul este într-o campanie intensă, pentru congresul din 25 septembrie, iar ipocrizia lui Miuţescu nu cunoaşte limite. Suntem curioşi cum va arăta mesajul şefului PNL după afişarea rezultatelor.

 

Ca să nu mai spună lumea că nu e cruce de închinat, Adrian Miuţescu l-a dus pe Ludovic Orban la biserică!

Marţi, 29 Iunie 2021 16:19

Şeful PNL, Ludovic Orban, a venit în Argeş ca să-i mai retuşeze imaginea lui Adrian Miuţescu. Precum Orban - intimidat la Centru de contracandidatul la şefia partidului, Florin Cîţu, tot aşa se confruntă şi Miuţescu, la Argeş, cu tot felul de critici din partea oamenilor lui Radu Perianu. În acest context, a aterizat Orban în judeţul nostru.  Ziua vizitei lui Orban a fost una plină, dar un anumit aspect ne-a atras atenţia! Miuţescu l-a dus pe Orban în comuna Aninoasa, pentru a-i face reclamă candidatului PNL la alegerile locale parţiale din 27 iunie. Şeful cel mare a vorbit cu oamenii, dar a trecut şi pe la biserică. L-a dus Miuţescu, pentru a face o fotografie meseriaşă, care de obicei dă bine pentru electoratul de la ţară.

Deputatul Mihalcea – între doi pesediști ”de frunte”, la Topoloveni

Luni, 28 Iunie 2021 19:17

Țineți minte celebrul film ”The good, the bad and the ugly” al lui Clint Eastwood de prin anii 60? Fără nicio legătură, bunul doctor – deputat PSD de Argeș, Remus Mihalcea s-a trezit, la Topoloveni, la lansarea monografiei localității, aproape captiv între doi PSD-iști de frunte, veniți, care mai de care, de la aproape toate partidele existente în județ. Ca la campionat, cine are mai multe la activ e mai tare.

 

Adrian Miuţescu nu se lasă: „Facem SPITAL municipal la Piteşti”

Luni, 28 Iunie 2021 16:38

# Iar cheluielile de funcţionare ale spitalului vor fi plătite de piteşteni!

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, o ţine una şi bună – vrea spital municipal la Piteşti, că a râvnit la Spitalul de la Mioveni, construit de primarul Ion Georgescu. Diferenţa e că la Piteşti avem spital, iar la Mioveni nu exista până de curând. Durerea e alta, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a spus cu subiect şi predicat că va fi dificil de susţinut un spital din bugetul local.

Primăriţa Elena Lasconi, noul preşedinte al USR Câmpulung!

Luni, 28 Iunie 2021 13:16

Primăriţa Elena Lasconi a fost aleasă lider al organizaţiei USR Câmpulung, pentru următorii doi ani. Entuziasmul este peste măsură, dar provocările sunt uriaşe. După 9 luni de mandat în care Lasconi şi-a reactivat imaginea în online, Cîmpulungul s-a îmbogăţit cu câteva evenimente suficient de mediocre.
În rest, tot cu şomajul, infrasctructura - vai mama ei şi lipsa unui viitor palpabil. Totuşi doamna primar le are cu persuasiunea, că doar a lucrat la TV şi s-ar putea să mai dea oamenilor ceva speranţe. Cert e că noua funcţie politică  o va solicita şi mai mult, iar realizările s-ar putea să nu mai semene cu platforma electorală.
Ştefan Butnaru

 

Mihai Coteț simte presiune: „Sumbru spectacol!”

Vineri, 25 Iunie 2021 09:30

În această perioadă are loc încă o confruntare între Gelu Tofan și Mihai Coteț . După ce Tofan a câștigat lupta pentru funcția de viceprimar al Piteștiului, rămâne de văzut dacă o va câștiga, pe 4 iulie, și pe cea privind președinția PNL Pitești.

De această dată, Mihai Coteț a furat startul și a anunțat primul candidatura. În schimb, răspunsul lui Tofan a venit în aceeași zi când în Argeș efectua o vizită președintele Ludovic Orban.

Mihai Coteț simte presiune, lucru care reiese și din cuvintele menționate de el pe pagina sa de Facebook.

„Dorința PSD de a pune cruce PNL în Argeș este atât de mare încât până și social-democrații au ajuns să-și dea tot concursul în această campanie internă din partid. Mă uit cum își activează toți pionii, de altfel de notorietate în Argeș pentru serviciile de mercenariat, și îmi dau seama că nicicând setea PSD de unanimitate nu a fost mai mare.

Argeşeanca Alina Gorghiu nu scapă de fantomele trecutului!

Miercuri, 16 Iunie 2021 13:51

# O bântuie electoral episodul cu „Liviu (Dragnea n.r.) o să-ți fure sendvişurile”?

Alina Gorghiu, senator în Parlamentul României, argeşeancă de-a noastră, se comportă la fel ca Alinuţa din celebrele bancuri. De multe ori, e la fel de penibilă, iar ieşirile ei stârnesc hohote de râs. Divertisment, la maxim, cu Gorghiu cap de afiş. Iar acum, când congresul PNL bate la uşă, Alinuţa noastră continuă panarama.

 

Cristian Mitrofan va primi alt post în locul celui de director al CAS?

Miercuri, 16 Iunie 2021 13:47

# Tătucul Adrian Miuţescu pregăteşte ceva...
Se zvonește prin târg că şeful PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, nu mai concurează pentru postul de director al CAS. Îi este poate teamă de un nou eşec, după cel de data trecută când a luat o notă ruşinos de mică. Mitrofan a picat cu 2 examenul pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate Argeş şi nu mai vrea bătăi de cap.

Miuţescu: „Mă gândisem să nu mai iau în discuție candidatura la şefia PNL Argeş”

Marţi, 15 Iunie 2021 19:53

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, face pe fata mare. Politicianul a declarat, la un post local de televiziune, că se gândise să nu mai candideze la şefia organizaţiei judeţene. Asta la începutul anului, când era bolnav şi internat în spital. Normal că, dacă şi-a revenit, poate să roadă ciolane politice în continuare şi face toate eforturile pentru a-şi asigura o susţinere puternică. Dar asta nu ne spune. Mesajul e mult mai voalat. Ca-n politică.

 

Pagina 29 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea