Exclus din PNL, Avrămescu s-a luptat ani de zile pentru a reda copiilor terenurile de sport din curtea şcolilor

Marţi, 15 Iunie 2021 18:29

# PITEŞTI. Aleşii locali de dreapta se laudă cu un proiect al profesorului Avrămescu!

Lipsiţi de imaginaţie  şi de respect, aleşii PNL-USR din Consiliul Local Piteşti intră la rupere cu un proiect de hotărâre pe care l-a iniţiat fostul ales local liberal, Tiberiu Avrămescu, conferenţiar universitar doctor  la Universitatea din Piteşti. La vremea aceea, în mandatul 2012-2016, niciun coleg liberal nu a susţinut cauza lui Avrămescu. Oamenii aveau alte interese, numai Avrămescu dorea ca terenurile de sport ale şcolilor să fie redate elevilor, în timpul liber. Acum – minune – s-au trezit domnii de la USR-PNL. Şi ne pun pe tapet acelaşi proiect, cel cu terenurile de sport.

Vicele Gelu Tofan o dă cu Orban! După ce s-a gândit o săptămână...

Marţi, 15 Iunie 2021 10:48

# Alegerea a fost influenţată chiar de funcţia de viceprimar al Piteştiului

Viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, a avut o decizie greu de luat. Din fericire pentru rivalii politici, nenea Gelu a ales cartea necâştigătoare. Tofan s-a gândit o săptămână dacă-l va susţine pe Orban sau pe Cîţu la Congresul PNL din septembrie. Vă daţi seama cum e să te gândeşti o săptămână şi să alegi greșit??? Dar înţelegem că decizia lui Tofan are legătură cu Miuţescu şi chiar cu postul de viceprimar al Piteştiului.

 

Gentea îl laudă pe Tofan, Miuțescu face tensiune!

Marţi, 08 Iunie 2021 14:09

În cele mai recente conferințe de presă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, l-a lăudat pe viceprimarul Gelu Tofan. Când ne gândim la gafele lui Tofan, precum și la faptul că e liberal, ne întrebăm ce calități a văzut edilul, că noi nu prea am detectat mare lucru. Dar nu ne băgăm în aprecierile emise de primar. Poate s-a instalat pacea la primărie, după luni întregi de haos.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a intrat în campanie electorală!

Marţi, 08 Iunie 2021 14:08

Deputatul argeşean Simona Bucura-Oprescu şi-a mutat interesul electoral și spre alte judeţe. Nu mică ne-a fost mirarea să descoperim că parlamentarul argeșean  a mers în campanie în judeţul Alba. Pentru că alegerile locale parţiale bat la uşă (numai mâine nu e 27 iunie) Simona Bucura-Oprescu şi-a activat polivalenţa şi a mers în comuna Mateş (Alba) ca să susţină candidatul PSD pentru locale.
Nu ştim ce-o fi vorbit Bucura cu oamenii din judeţul Alba, dar s-a îmbrăcat tradiţional, a renunţat la tocuri şi la rujul roşu şi a încercat să pară de-a lor.

 

Revine Ana Stan în PNL Argeş dacă Florin Cîţu va câştiga alegerile?

Marţi, 08 Iunie 2021 14:06

Subiectul cel mai disputat din ultimele zile este legat de candidatura premierului Florin Cîţu, la Congresul PNL, unde va concura împotriva lui Ludovic Orban, pentru funcţia de preşedinte al partidului. Argeşul e împărţit: tabăra lui Adrian Miuţescu va vota cu Ludovic Orban, iar tabăra lui Radu Perianu va vota cu Florin Cîţu. Notăriţa Ana Stan, exclusă din organizaţie de Miuţescu, s-a declarat de partea lui Cîţu. Ceea ce înseamnă că o revenire a Anei Stan e foarte posibilă. Însă doar dacă va câştiga Cîţu şi va pica Miuţescu.

Organizația PNL Argeș se scindează! Miuțescu ține cu Orban, Perianu e de partea lui Cîțu

Marţi, 08 Iunie 2021 14:05

Relația dintre șeful PNL Argeș, Adrian Miuțecu, și fostul șef al PNL Pitești, Radu Perianu, este tensionată de ani de zile. Pentru că nu a agreat politica de cartier a șefului Miuțescu, Perianu a fost mazilit din funcțiile de conducere și a fost ținut departe de bucătăria PNL. Cel care l-a scos pe avocatul Perianu din conul de umbră e chiar premierul Florin Cîțu care l-a ales consilier.

 

Deputații Ionuț Moșteanu și Simona Bucura Oprescu - propunere legislativă comună

Luni, 07 Iunie 2021 16:34

Deși sunt de la partide total opuse, Ionuț Moșteanu (USR)  și Simona Bucura Oprescu (PSD) se  regăsesc printre inițiatorii unei propuneri legislative privind înmatricularea şi înregistrarea vehiculelor. Printre inițiatorii proiectului sunt membri de la toate formațiunile politice parlamentare.
Propunerea legislativă stabilește cadrul legal privind înmatricularea și înregistrarea vehiculelor în România. Actul normativ ar aduce îmbunătățiri semnificative privind reducerea birocrației prin transferul activităților de la Direcția Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor către Registrul Auto Român.

Ceva gargară, de la PNL Argeș: Miuţescu şi Bica s-au întâlnit cu ministrul Dezvoltării ca să promoveze proiectele PSD-ului

Luni, 07 Iunie 2021 10:57

Liderul PNL Argeş, Adrian Miuţescu – în calitate de deputat, şi senatorul liberal, Dan Bica s-au întâlnit cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. Miuţescu spune că s-a discutat despre proiectele Argeşului. Oare e vorba de proiectele alea pe care le-a lansat şi le-a pornit PSD-ul?

„Împreună cu senatorul liberal argeșean Dănuț Bica m-am întâlnit joi, la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, cu ministrul Cseke Attila. Am discutat despre proiectele județului, asigurându-ne că acestea vor fi susținute de la nivel guvernamental.”, a spus Adrian Miuţescu.

Ca să n-o lungim, s-a vorbit despre Sala Polivalentă, despre autostrada Piteşti-Sibiu, despre centura de Vest a Piteştiului. Nişte proiecte girate de guvernări PSD, pe care acum liberalii le folosesc pentru a se lăuda cu ele.

 

ATENŢIUNEEE! Cîţu zice că va construi un spital: „O premieră în ultimii 30 de ani”

Luni, 07 Iunie 2021 10:53

# Să-i spună cineva că Georgescu a făcut spital la Mioveni, în 2019!

Primul-ministru Florin Cîţu a făcut o declaraţie care, probabil, l-a amuzat pe primarul Ion Georgescu, de la Mioveni. În contextul în care România va primi un sac de bani europeni prin programul PNRR, premierul a local sume importante pentru trei domenii de interes: Sănătate, Educaţie şi Transporturi.

La Sănătate vor fi direcţionaţi 2,4 miliarde de euro şi până în 2024 vom avea primul spital construit după 30 de ani. Oare? Se pare că Florin Cîţu n-a auzit de spitalul de la Mioveni, inaugurat cu mare fast în 2019.

Premierul Cîţu nu prea ştie ce se petrece în ţară. Şi se vede că din fotoliul de la Palatul Victoria nu bate până la Mioveni, unde primarul Ion Georgescu a ridicat de la zero un spital modern, din bani de la  Guvern şi din bugetul local.

Argeșeanca Alina Gorghiu se laudă cu legea alăptării în public

Luni, 07 Iunie 2021 10:24

# Legislația din România nu interzicea alăptatul în public. Noua lege aduce și noi amenzi

Camera Deputaților a adoptat, săptămâna trecută, legea privind alăptatul în public care stabilește sancționarea persoanelor fizice și juridice care interzic sau împiedică alăptarea în public. Amenzile sunt cuprinse între 100 și 2.000 de lei. De precizat că legislația din România nu interzicea alăptatul în public.

Proiectul de lege privind alăptarea în public a fost pus în dezbatere publică la Senat, în toamna anului 2017, de mai mulți parlamentari PNL și USR. Potrivit legii, următoarele fapte constituie contravenții:

evacuarea dintr-un spaţiu public a unei mame care are dreptul de a se afla în acel spaţiu şi care alăptează un copil de până la 24 de luni;

interzicerea în orice mod a alăptării în spaţii publice a unui copil de până la 24 de luni;

 

Laaa muuulţi aaani! Orban a împlinit 1 an de când a plantat un copac deja plantat în curtea Vilei Florica!

Luni, 31 Mai 2021 19:05

Pe 24 mai 2021 s-a împlinit un an de la un eveniment cum rar ţi-e dat să trăieşti. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a bifat în calendar un an de când a plantat un copac deja plantat în curtea Vilei Florica din Ştefăneşti, care anul trecut a devenit Muzeul Naţional Brătianu. Copacul deja plantat a devenit vedetă, iar Orban, la vremea aceea premier al României, a devenit ţinta glumelor în presa naţională.

Orban şi Miuţescu s-au lepădat de Florin Cîţu la Vila Florica!

Luni, 31 Mai 2021 17:08

Lunea trecută, pe 24 mai, liberalii argeşeni au sărbătorit cu mare fast 146 de ani de la înfiinţarea PNL. Pe vremea aceea, vestita familie Brătianu ţinea prima pagină. Ani mai târziu, Brătienii aveau să joace roluri deosebit de importante pentru România. În zilele noastre, jucătorii sunt mult mai modeşti în fapte. Cu un Orban la Centru şi cu un Miuţescu în Argeş – PNL-ul nu mai are nimic din strălucirea de odinioară. Dar totuşi, la Vila Florica, liberalii şi-au cinstit înaintaşii, ba chiar au aruncat săgeţi otrăvite către rivalii din partid, că uite acu’ vine congresul şi e nevoie de ceva agitaţie.

 

Jocuri de culise la PNL Argeş. Actorul Bebe Cotimanis a bătut palma cu Adrian Miuţescu?

Luni, 31 Mai 2021 17:04

Se limpezesc apele pentru actorul Constantin Cotimanis. După ce a fost mazilit de conducerea Consiliului Judeţean Argeş şi a pierdut şefia Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, Cotimanis pare să îşi aranjeze ploile, la umbra preşedintelui PNL, Adrian Miuţescu. Se vorbeşte prin judeţ că Bebe Cotimanis vrea un post de director la altă instituţie de cultură. Lucrurile încep să se lege, iar actorul s-a prezentat la Ziua PNL, organizată la Vila Florica din Ştefăneşti. Apariţia lui Cotimanis printre liberali i-a surprins pe unii. Noi care mirosim ce aranjamente a mai făcut Miuţescu, nu ne mirăm deloc. Cotimanis va fi unul dintre ”actorii”  importanţi ai preşedintelui PNL Argeş.
Ştefan Butnaru

Moft de AUR. Nu au vrut să aibă sediul în aceeași clădire cu cei de la USR

Luni, 31 Mai 2021 16:37

Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Filiala Argeș i s-a oferit de către Consiliul Local Pitești un spațiu cu destinația de sediu. Doar că reprezentanții partidului au fost nemulțumiți de faptul că primesc sediu în aceeași clădire cu cei de la USR PLUS. Curat murdar! Băieții voiau de fapt unul dintre cele două sedii ale PNL-ului.
În cele din urmă, văzând că nu au câștig de cauză s-au mulțumit să aibă sediul în aceeași clădire cu cei de la USR. Noile sedii ale celor două partide au fost repartizateîn vederea închirierii, fără licitație publică în Pitești, pe strada Sf. Vineri, bl. D 26, parter. Locația celor de la AUR va avea o suprafață de 23,03 mp, în timp ce sediul repartizat către USR are o suprafață de 99,6 mp. O parte din spațiu va fi folosit și pentru sediu biroului parlamentar al senatorului Narcis Mircescu. Cele două spații vor fi închiriate până la data de 31.12.2024.
A.V.

 

Ștefan Benonie vrea să obțină un nou mandat de primar la Aninoasa

Luni, 31 Mai 2021 13:58

# „Eu nu am fost validat primar, deși mai aveam două săptămâni până la suspendarea interdicției. Alții au fost validați, deși mai aveau 2 ani și 9 luni”

Ștefan Benonie de la Aninoasa a fost ghinionistul alegerilor locale din septembrie 2020. Deși a ieșit primar en-fanfare, obținând un scor de 49,23%, de două ori mai mult decât următorul clasat (23,68%), acesta s-a văzut înfrânt, după ce instanța nu l-a validat în funcție. Benonie nu se lasă și va candida încă o dată pentru funcția de primar al comunei Aninoasa, la alegerile din 27 iunie. Între timp, acesta a scăpat și de interdicția de a candida.

 

Gelu Tofan, despre absența a patru ani din CV: „Nu mi s-a făcut carte de muncă. (…) Am lucrat pentru mine personal”

Luni, 31 Mai 2021 10:59

 

# Lui Tofan i-a mers bine cât timp PNL-ul a fost la putere. Timp de un an a bifat trei locuri de muncă la stat

Gelu Tofan, viceprimarul Piteștiului, a dat-o în bară cu… vechimea în muncă. Întrebat de jurnaliști de ce lipsesc din CV-ul său informaţii despre locul de muncă în perioada 1994-1998, liberalul a fost cam indecis. Ba că a lucrat la negru, ba că a lucrat pentru el personal. Concluzia o trageți dumneavoastră!

„Eu nu cred că îmi lipsesc. Am avut o activitate chiar intensă. Într-adevăr, în perioada respectivă nu era un control strict asupra firmelor care angajau. Nu mi s-a făcut carte de muncă… Nu am lucrat la negru. Am lucrat pentru mine personal. Care e problema?”, a precizat, mândru tare, Gelu Tofan.

Conform aceluiași CV, reiese că lui Tofan i-a mers bine cât timp PNL-ul a fost la putere. Timp de un an a bifat trei locuri de muncă la stat.

 

Președintele PNL Argeș și-a intrat în mână: a propus, prin lege, Ziua națională a înotului

Miercuri, 26 Mai 2021 12:04

# Una rece, una caldă: PNL Argeș a luat fața PSD reușind repornirea proiectului Molivișu!

Drace, devine clar că deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, alături de încă 51 de parlamentari, și-a reintrat în mâna... legislativă.  Acesta, probabil după consultări intense în arcul (arcușul?!) guvernamental a propus... Ziua națională a înotului. Bucură-te române, că de altceva nu mai este nevoie în țară, doar de astfel de sărbători naționale.

Ludovic Orban îi sapă groapa politică lui Adrian Miuţescu!

Marţi, 25 Mai 2021 15:01

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu are, în opinia multora, zilele numărate în fruntea filialei judeţene. Chiar dacă acum se învârte în cercuri înalte pentru că este deputat şi are şi alte funcţii publice, Miuţescu ştie bine că toamna lui 2021 îi va aduce schimbări importante în agenda politică. Iar cel care-l va ajuta să iasă din joc este fostul premier Ludovic Orban, actualul şef al Camerei Deputaţilor.

 

Un deputat USR vrea să deschidă Transfăgărăşanul mai multe luni pe an

Marţi, 25 Mai 2021 14:23

Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, vrea ca Transfăgărăşanul să fie deschis mai mult de 4 luni pe an. Şi noi vrem şi nouă ne place Transfăgărăşanul, dar nu ţine de voinţa şi nici de relaţiile pe care le are Moşteanu prin Guvern sau pe la CNAIR. Acest domn Moşteanu ne spune că a moderat o întâlnire cu reprezentanții CNAIR și mediul de afaceri şi a discutat problema Transfăgărăşanul. Ceva de vis!

Gelu Tofan l-a bătut pe liberalul Cătălin Andrei!

Luni, 24 Mai 2021 18:31

Şoc pe scena politică argeşeană! Viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, e periculos. Dacă lângă primarul Cristian Gentea face tot felul de figuri, în sport obţine victorii. Obosit după 8 ore de program, Tofan şi-a schimbat  costumul de viceprimar cu echipamentul sporiv. Şi a tras un meci de tenis de câmp cum nu s-a mai văzut. Pe teren a dat tot ce avut mai bun şi a reuşit să câştige. Mai să nu-l recunoaştem pe Tofan – tenismenul, cu Tofan – viceprimarul care face gafe pe bandă rulantă, sub presiunea funcţiei, dar şi al salariului pe care-l încasează.

 

Pagina 30 din 141

«ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea