Politic

Cristian Gentea, susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului! “Suntem o forță împreună!”

Marţi, 16 Aprilie 2024 10:54

 

Cu puțin timp în urmă a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot atunci a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

La Adunarea Generală au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători.

 

 

Echipă puternică pentru Mioveni, cu Aurel Costache propus pentru funcția de primar

Luni, 15 Aprilie 2024 07:36

 

Ieri a avut loc lansarea candidaturii lui Aurel Costache pentru funcția de primar al orașului Mioveni din partea PSD. La Adunarea Generală a organizației orășenești au participat Mihai ALexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Primului Ministru, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primari, consilieri județeni, consilieri locali și foarte mulți susținători.

Directorul de la ABAAV a trecut de la PNL la PSD: "Prietenia m-a convins să fac acest pas"

Vineri, 12 Aprilie 2024 08:51

Bogdan David, directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, a trecut la PSD. Acesta a fost ales și consilier județean din partea PNL în anul 2020. De asemenea, în trecut a fost și consilier local.Nu în ultimul rând, musceleanul a condus mult timp și organizația municipală a PNL Câmpulung.

Bogdan David a participat, recent, la lansarea candidaturii lui Georgel Mădulărea pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung. A declarat cu acest prilej că a făcut acest pas din convingerea fermă că se alătură unei echipe puternice și performante care a fost, este și va rămâne un motor de creștere și dezvoltare pentru județul Argeș.


“Prietenia mea cu domnul Mădulărea m-a convins să fac acest pas și cred că vom face lucruri bune în perioada următoare pentru Câmpulung. Oriunde am activat mi-am respectat cuvântul față de cei cu care am lucrat. Puteți conta pe experiența mea acumulată în cei 20 de ani de administrație!”, a declarat Bogdan David.

 

Experiența îl recomandă: Florea Ene, primarul potrivit pentru Moșoaia!

Joi, 11 Aprilie 2024 12:27

Florea Ene a fost desemnat candidat al PSD la funcția de primar al comunei Moșoaia. Acesta se bucură de apreciere în rândul cetățenilor din localitate, fiind, pentru mai multe mandate, primar al comunei. Are o bogată experiență administrativă, iar în perioada în care a fost primar au fost implementate cele mai importante proiecte de modernizare și dezvoltare a localității.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Ion Mînzînă: "În această lună finalizăm modernizarea DJ703 H la Cepari!"

Joi, 11 Aprilie 2024 07:32

Lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ703 H Cepari - Valea Danului vor fi finalizate în curând. Recepția se va face la finalul lunii în curs.

Investiția, derulată de Consiliul Județean Argeș, a vizat un tronson important din acest drum care nu era asfaltat. Cea mai mare parte a lucrărilor s-a desfășurat pe raza localității Cepari.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, și Cristi Puiu, administratorul județului, au mers astăzi pe șantier împreună cu primarul comunei Cepari, Cristian Ciobanu, pentru a evalua stadiul investiției și pentru a discuta cu cetățenii.

 

Pagina 4 din 561

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea