Politic

Deputatul argeșean Theodor Nicolescu nu renunță la proiectul de lege privind intabulările gratuite

Luni, 08 Septembrie 2014 00:00

La ședința grupurilor parlamentare reunite ale PNL și PDL, care a avut loc în zilele de 30-31 august 2014 la Iași, parlamentarii celor două partide au hotărât și introducerea pe ordinea de zi a Parlamentului a unui nou Proiect de lege privind intabularea gratuită a terenurilor.
Proiectul de lege a fost prezentat în fața senatorilor și deputaților Alianței Creștin Liberale de către deputatul liberal argeșean Theodor Nicolescu.
„Pentru mine, acest proiect de lege este prioritar din cel puțin două motive. Principalul motiv este importanța lui pentru români cu referire la faptul că o

 

Daniel Crișan: Liderii PNL din Argeș și de la centru să nu mai amenințe aleșii locali!

Luni, 08 Septembrie 2014 00:00

Președintele interimar al Filialei Argeș a Partidului Liberal Reformator, Daniel Crișan, atenționează conducerea PNL să înceteze cu minciunile, presiunile și amenințările. Crişan transmite aleșilor locali că legea le dă acum dreptul să facă ceea ce au promis în campania electorală și ceea ce consideră ei că este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă, fără să se lase intimidați de acțiunile liderilor PNL, care au împrumutat rapid comportamentul colegilor lor de la PDL.

Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a devenit un om liber: anul acesta, la sărbătoarea ,,Fiilor Argeșului”, liderul liberalilor din județ nu a mai fost obligat să se îmbrace în ie

Luni, 01 Septembrie 2014 00:00

Despre faptul că Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a ,,funcţionat” în umbra lui Constantin Nicolescu, atât cât a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, cât şi atunci când a făcut parte din alianţa USL, am tot scris. Săptămâna trecută, într-un moment de sinceritate, Ion Popa, fiind întrebat dacă va participa la sărbătoarea ,,Fiilor Argeşului”, acesta a spus că va participa, aşa cum s-a şi întâmplat, dar nu se va mai îmbrăca în ie, de unde reiese faptul că până acum, la ediţiile la care a mai participat, acesta se îmbrăca în ie la ordinul cuiva, nicidecum la iniţiativa sa, sau în semn de respect pentru portul popular.

 

Misiune imposibilă (chiar aberantă!): ”50.000 de semnături pentru prezidențiabilii de dreapta”

Luni, 01 Septembrie 2014 00:00

# Pentru rolul politic de Tom Cruise se încălzesc Iani Popa și Daniel Crișan. Prestațiile și, mai ales,  declarațiile actoricești ale politicienilor locali au depășit hotarele bunului simț județean și au ajuns chiar de spaima Hollywood-ului. Actorii celebri se tem de scăderea popularității și de vânzări din ce în ce mai scăzute ale mega-producțiilor. Pentru că oamenii se uită, de un timp, cu gura căscată, numai la ai noștri. La politicienii noștri, care își umflă mușchii pe ciolan mai ceva decât Arnold, sunt mai iuți de mână decât Jet Li și mai buni de minciună decât baronul Munchhausen. Campania pentru prezidențiale debutează în aceleași note false de fanfară politică, mai ales pentru cele două partide pretins liberale, PNL și PLR.

Theodor Nicolescu, deputat PNL Argeş: ”Domnul Dragnea a uitat ce a promis în campania din 2012! PNL nu a uitat”

Luni, 01 Septembrie 2014 00:00

”Anul acesta, la începutul lunii aprilie, Camera Deputaţilor a respins proiectul cadastrării gratuite după ce PSD a boicotat acest proiect de lege încă de la dezbaterile din cadrul Comisiei Juridice sesizate pe fond, refuzând luni întregi să înainteze plenului raportul de adoptare a acestui proiect deşi deputaţii liberali au formulat solicitări în acest sens în fiecare şedinţa.
Cu ocazia votului am constatat, cu apreciere, că o parte din deputaţii argeşeni social-democraţi au votat în favoarea proiectului - înţelegând probabil importanța acestuia.

 

Pagina 350 din 564

«ÎnceputAnterior341342343344345346347348349350UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea