Politic

PSD pregăteşte fraudarea alegerilor

Luni, 19 Mai 2014 22:16

Europarlamentarul Partidulului Popular European, Cristian Preda a participat săptămâna trecută la o acțiune electorală în municipiul Pitești în cadrul căreia și-a prezentat programul politic, domnia sa fiind totodată candidat din partea PMP pentru un nou mandat de eurodeputat. Alături de Cristian Preda a fost candidatul PMP la Consiliul Județean, Lucian Cioacă și președintele PMP Argeș, Daniel Dragomir.
Europarlamentarul Cristian Preda a arătat că în județele conduse de PSD, socialiștii se comportă ca pe propria moșie. “Suntem în fața unei barbarii din

 

Concurs între parlamentarii argeșeni: cine interpelează mai mult... și mai degeaba (II)

Miercuri, 14 Mai 2014 20:06

Continuăm seria  deputaţilor  din Argeş care s-au “remarcat” în Parlamentul României mai ales cu interpelări fără feedback mulţumitor. În ediţia aceasta, Mihai Deaconu, Jenica Dumitru şi Radu Vasilică. Mihai Deaconu - deputatul trimis în Parlament din circumscripţia electorală nr. 3 Argeş, după redistribuire - a avut, până în prezent,  în mandatul său de parlamentar, 11 luări de cuvânt, 5 declaraţii politice, 33 de iniţiative legislative, formulate împreună cu o parte dintre colegi, 7 moţiuni,  11 întrebări şi o interpelare, aceasta din urmă în iunie 2013, adresată Ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Mariana Câmpeanu:

Vizita în Argeș a lui Hannes Swoboda, liderul socialiştilor europeni

Miercuri, 14 Mai 2014 20:02

Hannes Swoboda, preşedintele Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, la iniţiativa colegului său, europarlamentarul Victor Boştinaru, s-a aflat, săptămâna trecută, marţi, într-o vizită oficială în judeţul Argeş. Swoboda a vizitat Uzina Dacia, Institutul de Cercetări Nucleare din Mioveni, Topoloveniul şi a avut o întâlnire cu profesori şi studenţi ai celor două universităţi din Piteşti.
„Mă bucur enorm să mă aflu aici şi să văd o Românie de înaltă calitate. Venind în Argeş, mi-am dat seama că există şi o altfel de Românie, nu doar cea

 

Ecaterina Andronescu: “Îl susțin pe Florin Tecău la președinția CJ Argeș, pentru a da continuitate activității administrative”

Miercuri, 14 Mai 2014 19:52

Senatorul Ecaterina Andronescu a declarat vineri, la Pitești, că îi acordă tot sprijinul lui Florin Tecău, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la președinția CJ Argeș. "De fiecare dată când vin în Arșgeş mă gândesc când vor ajunge Bucureștiul și Piteștiul să se unească, pentru că Piteștiul este în expansiune pe autostradă către București și Bucureștiul spre Pitești. Mă simt foarte apropiată de Argeș.  Este județul în care funcționează Uzina Dacia, o companie cu care ne putem mândri cu toții, care asigură un număr impresionant de locuri de muncănu doar la nivel local, ci şi la nivelul întregii ţări, pe verticală. Este un

USL nu mai trăieşte pentru că a omorât-o Ponta!

Miercuri, 14 Mai 2014 19:29

În plină campanie electorală, Victor Ponta şi PSD mint din nou cu neruşinare atât membrii propriului partid dar şi pe cetăţenii cărora astăzi le cere votul.
Marele partid, aşa vrea să pară PSD-ul, este format de fapt din nişte fricoşi, nişte laşi, trufaşi şi lacomi, în frunte cu şeful lor, domnul Ponta. În afişele lor pesediştii se ascund după sigla Uniunii Social Liberale, construcţie politică formată cu aportul substanţial al Partidului Naţional Liberal.
PNL Argeş a contestat la Biroul Electoral Judeţean acest demers politic mincinos şi nejustificat, pentru că oamenii nu trebuie să fie induşi în eroare de acest

 

Pagina 360 din 562

«ÎnceputAnterior351352353354355356357358359360UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea